kızlar dün gittim kanımı verdim...
siz gidin 7 de ararsınız dediler...
7 de aradım negatif...değerim kaç diyorum değeriniz yok negatif diyo alla alla ben b-hcg istedim diyorum ama biz b-hcg yapmadık,gebelik testi yaptık bunda değer cıkmıyo dedi...ben b-hcg istiyorum kan varsa onu yapın dedim tamam dediler...bu akşam 7 de cıkacak...
teli kapattım sinirlerim bozuldu ağladım,ağladım...sonra uyudum...
işte böyle 15. günüm adet olmadım ama hala %1 de olsa umudum var...
kanda gebelik testi ile b-hcg arasında ne fark var...
b-hcg kaç olunca kanda gebelik görünüyo acaba?
günaydın kızlar.... hayırlı cumalar rabbim bütün dileklerinizi tez zamanda kabul netsin...
ben sabah 08:30 da geldim hastaneye IVP için ama acil bi hasta varmış doğumhane de onu aldılar benden önce... bekliyorum şimdi. en az yarım saat sürüyormuş o filmi çekmek... off sıkılırım ben yaa orda... bide kızlar dün akşam 8 de müshil içtim 1 şişeyi diktim kafaya... daha yeni etki etti... karnımda acayip bir sancı var nefesim kesiliyor...offf tam da kendini hazırlamıştım...
günaydın kızlar.... hayırlı cumalar rabbim bütün dileklerinizi tez zamanda kabul netsin...
ben sabah 08:30 da geldim hastaneye IVP için ama acil bi hasta varmış doğumhane de onu aldılar benden önce... bekliyorum şimdi. en az yarım saat sürüyormuş o filmi çekmek... off sıkılırım ben yaa orda... bide kızlar dün akşam 8 de müshil içtim 1 şişeyi diktim kafaya... daha yeni etki etti... karnımda acayip bir sancı var nefesim kesiliyor...offf tam da kendini hazırlamıştım...
kimsecikler yok yaaa nerdesiniz kızlarr ses verin yanlız bırakmayın bizi
Canım ben her zamanki gibi burdayım[/QUOTE
tatlış bende dedim tek kaldımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınnn..hayırlı cumalarr...
Günaydın Arkadaşlar ;
herkese hayırlı cumalar
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
Canım ben her zamanki gibi burdayım[/QUOTE
tatlış bende dedim tek kaldımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Aşkolsun canım hiç tek baırakırmıyım ben senikaydirigubbakcemile5
ne var yok kızlar nasılsınız
benim bu gün son günün izine ayrılıyorum sabaha karşı çıkıcam yola
yarın sabah sinop sahilinde olacağım.
felaket darlandım bu tatile çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?