• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oof çok sıcak buralar bayılacağım sıcaktan aldığım duş bile yetmiyo çık banyodan yine aynı of of çekilirmi bu sıcak yaa :bbo:

sabırsız bende dilek hanma gittim pko var bende biliyosun 3 ay yumurlama tedavisi gördüm sonuç negatif dr eşimin gelmek istemediğini söyledim oda ilişki sonrası test yapalım dedi e kadar güvenilir tabi bilmiyorum

ve bana spremler ileri gitmiyo dedi eşin gelsin böyle devam edemeyiz dedi ve tamda yumurtalarım çoğalmışken tedviyi bıraktı aslında bana göre o ayda şansımızı denememiz lezımdı

Dilacım eşinin mutlaka muayene olması gerek yoksa sorunun ne olduğunu anlayamazki dr
belki spermlerde problem vardır morfoloji hareket gibi fisfisfis
eşini ikna etmen gerekiyor tatlıcım
:ecrin_bebek:

kızlaaaaaaaaaaaaaar beni de alın aranızamafoldumbenmafoldumben eşimde 200.000 lökosit çıktı varikosel için gittik ve morfoloji %1 çıktımafoldumben napcaz biz şimdiiiiiii

kızlaaaaaaaaaaaaaar beni de alın aranızamafoldumbenmafoldumben eşimde 200.000 lökosit çıktı varikosel için gittik ve morfoloji %1 çıktımafoldumben napcaz biz şimdiiiiiii

geçmiş olsun canım üzülme bende aynı dertten müzdaribim bizimkide %0 bazı kürler var
keçiboynuzu ve incir kürü kullanbakalım onları düzelir inşallahbakk burda var o kürler oku istersen bi :teselli:

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...l-arastirmalardoktor-tavsiyelerihaberler.html

ne bu telaş bi dur..
1,000,000 lökosit olanlar var..
o sorun değil antibiyotikle geçer..
ama morfoloji önemli..
diğer değerleri de yazsaydın keşke..

hoşgeldin canım....
tüliny arkadaşımızın dediği gibi lökosit çaresiz birşey değil....antibiyotikle geçer...
peki eşinde varikosel mi varmış...eğer varsa değerleri o etkiler...
allah yardımcınız olsun...

ve bana spremler ileri gitmiyo dedi eşin gelsin böyle devam edemeyiz dedi ve tamda yumurtalarım çoğalmışken tedviyi bıraktı aslında bana göre o ayda şansımızı denememiz lezımdı

canım eşin dr a gitmeden heleki sperm testi vermeden eşinde ne sorun olduğunu anlayamassınız...
bencede eşinin dr a gitmesi şart...

bhcg sonucum çıktı....0.56
kesin olarak negatif... adetimi bekliyorum kızlar ilk aşılamamdı...

nix sağlık olsun canım..
hayırlısı buymuş demek ki..
üzme kendini..
her ay yeni umut canım..
yılmadan devam..

ne bu telaş bi dur..
1,000,000 lökosit olanlar var..
o sorun değil antibiyotikle geçer..
ama morfoloji önemli..
diğer değerleri de yazsaydın keşke..

arkadaşlar vitaminlerle filan artıyo galiba morfoloji tavsiye ettiğiniz topikte yazıyo siz de artan var mıııı eşimn total 150 milyon ,1 cc 21 milyon ama lökosit 200.000 ve morfoloji %1 hızlı ileri %6mafoldumbenmafoldumben

Back
X