iyi tatiller canımm ..bol bol gez bütün stresini at emii
Canım sağol allahım bir zavel vermezse bir aksiklik çıkmazsa eğleneceğim. Biz evlenip balayına çıkamamıştık bu bizim için eşimle geç kalmış bir balayı gibi olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi tatiller canımm ..bol bol gez bütün stresini at emii
sabırsız bende dilek hanma gittim pko var bende biliyosun 3 ay yumurlama tedavisi gördüm sonuç negatif dr eşimin gelmek istemediğini söyledim oda ilişki sonrası test yapalım dedi e kadar güvenilir tabi bilmiyorum
ve bana spremler ileri gitmiyo dedi eşin gelsin böyle devam edemeyiz dedi ve tamda yumurtalarım çoğalmışken tedviyi bıraktı aslında bana göre o ayda şansımızı denememiz lezımdı
kızlaaaaaaaaaaaaaar beni de alın aranızamafoldumbenmafoldumben eşimde 200.000 lökosit çıktı varikosel için gittik ve morfoloji %1 çıktımafoldumben napcaz biz şimdiiiiiii
kızlaaaaaaaaaaaaaar beni de alın aranızamafoldumbenmafoldumben eşimde 200.000 lökosit çıktı varikosel için gittik ve morfoloji %1 çıktımafoldumben napcaz biz şimdiiiiiii
hoşgeldin canım....kızlaaaaaaaaaaaaaar beni de alın aranızamafoldumbenmafoldumben eşimde 200.000 lökosit çıktı varikosel için gittik ve morfoloji %1 çıktımafoldumben napcaz biz şimdiiiiiii
ve bana spremler ileri gitmiyo dedi eşin gelsin böyle devam edemeyiz dedi ve tamda yumurtalarım çoğalmışken tedviyi bıraktı aslında bana göre o ayda şansımızı denememiz lezımdı
slm ne yaparsınız............
bhcg sonucum çıktı....0.56
kesin olarak negatif... adetimi bekliyorum kızlar ilk aşılamamdı...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:bhcg sonucum çıktı....0.56
bhcg sonucum çıktı....0.56
ne bu telaş bi dur..
1,000,000 lökosit olanlar var..
o sorun değil antibiyotikle geçer..
ama morfoloji önemli..
diğer değerleri de yazsaydın keşke..