saol aymesim ben daha 20 si gibi gitcem istediğiniz bişi var mı kayseridenn
Tabiki mantı kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol aymesim ben daha 20 si gibi gitcem istediğiniz bişi var mı kayseridenn
nesrincimmm inşallah canım inşallah senin için hep eşi yanında olsun bi daha itmesin diye dua ettim inşaşşalh öle olur canım hayırlısı neyse öle olsun
nesrin savas canim insallah isiniz olurda duzene oturur hayatiniz
boylesi cok zor
ben ilk evlendigim zaman esim haftadan haftaya geliyordu gunleri birak saatleri sayiyordum
sonra oraya tasindik ikimizde hersey oturdu yerine
insallah Rabb'im gonlunuze gore versin canimopuyorumnanaktan
:sm_cool: sositososito :sm_cool::sm_cool:
çok tatlı bebeişin canım yaa maaşşaallaahhhh koyma fotolarını nazar değmesin tombişe
şimsi sanal yakıcam azar işiticem yakmayayım
ama kızlar temmuzun ortası oldu hamile haberimiz yok
Bencede canım ya çok sessin geçiyo bu ay
inşallah bu fırtına öncesi sessizliktir
ve patlamalar yaşarız artık
geçen sene ramazan ve sonbahar aylarında çok çıkmıştı dimi?
eeeee ramazan bereketi olur yine belk inş:Saruboceq:
canim benim hangi ülkedesin?orada tedavi imkanı yokmuş demek.Ama inşallah Türkiyede çözümünü bulursunuz canım Allahım ol derse olur bir mucizede sana inşallah....:Saruboceq:
taylanddayiz,buranin tedavi imkanlarinin hep daha ii oldugunu daha gelismis oldugunu soyluyolar ama bu DR bize 10 gun icinde bu kadar operasyonu yapip ,gidin evletlik alin demesi ARtik guven birakmiyor diger doktorlarinada
ins olur iins rabbim verir
Lamlaycim canım,
Tup bebek infertilite bu gibi sorunlarda en iyi tedavi Türkiyede yapılıyor buna inan en gelişmiş teknoloji ve en deneyimli ekipler burda. Gecen gazetede okudum İngilterede bir cift doktora gidiyorlar ve doktor onlara tup bebekle hamile kalma sansın %5 hatta bu bile fazla demiş. Onlarda atlayıp Tr ye gelmişler ve Istanbulda ozel bir klinikte tedavi olmuşlar kadının 4 uzleri olmuş 1 erkek 3 kız ve bebekleri turk lokumu diye cağırıyorlarmış. Yurt dışında insanlar bebekleri olmadığı zaman umursamıyorlar ya evlatlık alıyorlar yada tedavi deniyorlar. Bizde malesef bebek sahibi olmak cok onemli bir olay. O yüzden Türkiyedeki doktorlar daha deneyimli ve başarılılar.
Tabiki mantı kaydirigubbakcemile3
sagol canim ya icime su serptin
ins bizde turkiyede iyi bir doktora rastlariz, eylul ekim gibi gelicez ins turkiyeye
simdi dr arastiriyorum
onerebileceginiz dr varsa yazarsan sevinirim
Kızlar bende bugün aşılma için iğnelere başladım.Bu ilk aşılamam. Allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah. Yeni adet tarihim 13 ağustos
Kızlar bende bugün aşılma için iğnelere başladım.Bu ilk aşılamam. Allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah. Yeni adet tarihim 13 ağustos