• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nesrincimmm inşallah canım inşallah senin için hep eşi yanında olsun bi daha itmesin diye dua ettim inşaşşalh öle olur canım hayırlısı neyse öle olsun

nesrin savas canim insallah isiniz olurda duzene oturur hayatiniz
boylesi cok zor
ben ilk evlendigim zaman esim haftadan haftaya geliyordu gunleri birak saatleri sayiyordum
sonra oraya tasindik ikimizde hersey oturdu yerine
insallah Rabb'im gonlunuze gore versin canimopuyorumnanaktan

KIZLAR DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TŞK EDERİM... İYİ Kİ VARSINIZopuyorumnanaktan

nesrin inşallah bundan sonra kocanla beraber çalışırsın
beraber olmasa da artık gemilerde çalışmaz inşallah
ay sizi böyle ayrı gayrı görünce ben de çok üzülüyorum

tüliny hoşgeldim canım. sınavım biraz kritik geçti bakalım.yorum istendiği için hocalarla uyuşamıyoruz yorumlarda belli olmuyo. bu sefer 2 dersten girdim sadece ağır ders olduğu için bakalım hayırlısı be canım.

maviyeşil tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin.

melony güle güle git canım iyi tatiller.

nesrincim allah gönlüne göre versin inşallah bu hasretlik biter her şey istediğin gibi olur.

yeter canım sanada güle güle hayırlı yolculuklar.

Valla yaz aylarında hamiş sayısının artması gerekiyor malum tatil dönemi oldugu için tatillere gidiliyor is ortamından uzak basbasa esler birbirlerine daha cok zaman ayırabiliyor... Fırtına oncesi sessizliğe benziyor burası bakalım ne zaman patlayacak... Bakalım bu ayın hamişleri kimler olacak...

canim benim hangi ülkedesin?orada tedavi imkanı yokmuş demek.Ama inşallah Türkiyede çözümünü bulursunuz canım Allahım ol derse olur bir mucizede sana inşallah....:Saruboceq:

taylanddayiz,buranin tedavi imkanlarinin hep daha ii oldugunu daha gelismis oldugunu soyluyolar ama bu DR bize 10 gun icinde bu kadar operasyonu yapip ,gidin evletlik alin demesi ARtik guven birakmiyor diger doktorlarinada
ins olur iins rabbim verir

Kızlar bende bugün aşılma için iğnelere başladım.Bu ilk aşılamam. Allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah. Yeni adet tarihim 13 ağustos

taylanddayiz,buranin tedavi imkanlarinin hep daha ii oldugunu daha gelismis oldugunu soyluyolar ama bu DR bize 10 gun icinde bu kadar operasyonu yapip ,gidin evletlik alin demesi ARtik guven birakmiyor diger doktorlarinada
ins olur iins rabbim verir

Lamlaycim canım,

Tup bebek infertilite bu gibi sorunlarda en iyi tedavi Türkiyede yapılıyor buna inan en gelişmiş teknoloji ve en deneyimli ekipler burda. Gecen gazetede okudum İngilterede bir cift doktora gidiyorlar ve doktor onlara tup bebekle hamile kalma sansın %5 hatta bu bile fazla demiş. Onlarda atlayıp Tr ye gelmişler ve Istanbulda ozel bir klinikte tedavi olmuşlar kadının 4 uzleri olmuş 1 erkek 3 kız ve bebekleri turk lokumu diye cağırıyorlarmış. Yurt dışında insanlar bebekleri olmadığı zaman umursamıyorlar ya evlatlık alıyorlar yada tedavi deniyorlar. Bizde malesef bebek sahibi olmak cok onemli bir olay. O yüzden Türkiyedeki doktorlar daha deneyimli ve başarılılar.

Lamlaycim canım,

Tup bebek infertilite bu gibi sorunlarda en iyi tedavi Türkiyede yapılıyor buna inan en gelişmiş teknoloji ve en deneyimli ekipler burda. Gecen gazetede okudum İngilterede bir cift doktora gidiyorlar ve doktor onlara tup bebekle hamile kalma sansın %5 hatta bu bile fazla demiş. Onlarda atlayıp Tr ye gelmişler ve Istanbulda ozel bir klinikte tedavi olmuşlar kadının 4 uzleri olmuş 1 erkek 3 kız ve bebekleri turk lokumu diye cağırıyorlarmış. Yurt dışında insanlar bebekleri olmadığı zaman umursamıyorlar ya evlatlık alıyorlar yada tedavi deniyorlar. Bizde malesef bebek sahibi olmak cok onemli bir olay. O yüzden Türkiyedeki doktorlar daha deneyimli ve başarılılar.

sagol canim ya icime su serptin
ins bizde turkiyede iyi bir doktora rastlariz, eylul ekim gibi gelicez ins turkiyeye
simdi dr arastiriyorum
onerebileceginiz dr varsa yazarsan sevinirim

sagol canim ya icime su serptin
ins bizde turkiyede iyi bir doktora rastlariz, eylul ekim gibi gelicez ins turkiyeye
simdi dr arastiriyorum
onerebileceginiz dr varsa yazarsan sevinirim

Ankaraya gelecekseniz Kaan Aydosu onerebilirim. Erkek infertilitesi hakkında bayağı çalışmalar yapıyor.
http://www.androloji.info/

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende bugün aşılma için iğnelere başladım.Bu ilk aşılamam. Allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah. Yeni adet tarihim 13 ağustos

hayırlısı olsun canım yaa umarım ilk aşılamanda tutar gerek kalmas

bu arada kıslar ben bu ay hiççç takmıyorum önceden sırf bebek içindi şimdi sadece istediğim için takmıyorum bıraktım peşini banane napayım her ay acaba demekten bıktım sanal hamilelik yaşamaktanda bıktıkkk her ay test almaktan ve oyüzden eczacıdan utanmaktanda bıktımmm rabbim verrise gelirrr tevekküül edeceğimm yetteeeeerrrrmafoldumben

Back
X