• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence de uykucu hiç söylemeyin...
insanlar sordukça baskı oluşuyor üstünde....
aynen ben de bebeğimi kaybettiğimde naptın çok mu yoruldun çalışmasaydın keşke.....bir sürü laf.......
ben bebeğimi zaten zor bulmuşum hiç sağlığımı onun sağlığını bozacak ona zarar verecek bişiy yapar mıyım.......
öffff benim de o günler geldi aklıma.......

öyle canım kesinlikle söylemeyi düşünmüyorum kimseye..bu sefer ailelere söylemiycez..onlarda bizimle strese giriyorlar..ailem değil ama arkadaş çevresi

ya kadının bir cep telefonu yasak olmasına rağmen arayıp durdu her gün ne oldu bi şey var mı yokmu..bazen günde iki kez aradı..sırff meraktan yani başka bişey değil bu..

tabi telefonları eşim açtı hep..ya eşimden beni istiyormuş oda cep telefonu yasa ..olsun 5 dakka konuşuyum demiş eşim çok kızmıştı..uyuyor diyip kapatmış..ev telofonumda var sanki orayı arasınlar..

beni düşünen insan gelip bir tas çorba yapar ,işimin ucundan tutar ..sadece merak değilde nedir bu insanların yaptıkları

bos ver canim boyle insanlar anlayamaz bizi BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYAMAZ zaten
allahim hepimizin yardimcisi olsun

öyle canım maalesef gerçekten anlamalarını isterdim bir kez dahi olsun..sadece bir gün kendilerini bizim yerimize koymalırın isterdim ama nerde..

sadece bu sorunlarım olmadan öncede çevremde bizim gibi bebiş konusnda sorun yaşayan çiftler vardı..ama sadece saygıyla dinledim insanları anlamaya çalıştım onların gözünden bakmaya çalıştım olaylara..

bence bu yaşayıp yaşamama olayı değill..bir insan öncelikle karşındaki insanı dinlemesini bilecek bu insan ne diyor sıkıntısı ne..dinlemeyi bilmeyen bir insan zaten anlayamaz seni konu ne olursa olsun..

insanlar sadece soru soruyorlar ama sordukları sorunun cevabını dinlemeye gelince öğrenme amaçlı değil merak insanlar..fazla merak iyi değil sanırsam

canım daha bitmedi tatil geri dönücem....
İyi işte fena değil...bol bol yüzmeye çalışıyorum...spor olsun diye.....
sen nasılsın? opuyorumnanaktan

ayy sizi çok özledim meraktan çatladım valla....
eşim bile noldu senin kulüp diye takılıp duruyordu bana....kaydirigubbakcemile3

Ohhhhhhhh ne güzel valla
tatile devam demekki ahhh ahhh keşke bende bidaha gidebilsem
bende iyiyim çok şükür canım bi değişiklik yok

bu topik özlenmezmi be bende ayrı kalınca çok özlüyom hepinizi vallaopuyorumnanaktan

kızlar tatil dönüşü zaten dr a gidicem ama size de sorayım......
adetin 12. gününden sonra yani aşağı yukarı yumurtlama tarihim oluyor galiba...benim göbüş davul gibi şişiyor ve adet olana kadar ben böyle geziyorum kocaman bir karınla...kilomu da takip ettim ama kayda değer bir artış olmuyor...bilgisi olan var mı???

benimde öyle oluyor ya..tüp bebek tedavisinden sonra olmaya başladı ama gitmedim ben..dahiliye uzmanına göründüm sadece stresden olabülü dedi..ama sanmam çatır çatır yumurtluyomm bencee delikafadulden

uykucu şirinim tedavin hayırlı olur inşallah canım. Boşver insanları salla gitsin. Senin moralini bozmalarındansa, kimsenin haberi olmasın daha iyi. Biz de kimseye haber vermemiştik. Bi ailem, birkaç arkadaşım o kadar.

inşş canım..

ben çoktan insanları salladım gitti bi tanem..

tedaviye başlıyacağımı bir tek ben,eşim ve sizler biliyosunuzz
:lepi:

Son düzenleme:
benim bir kaç aydır böyle oluyor....:1shok:
ben de diyorum yumurtalarım çatlamıyor kist mi oluyor acaba .......noluyor.......:sinifsinif:

Caneylom canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim
güzel güzel büyüyo annesinin karnında
9 ay boyuncada üzmiycek annesini anlaştık biz onunlaopuyorumnanaktan

caneylom canım..
bebişinin iyi olmasına çok sevindim..
Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

çok sağolun kızlar allah razı olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak nasip etsin....

Canım ya o avatarını değiştir nolur
bakınca çok üzülüyorum birden suratın hep öyleymiş
gibi hissediyorum ağlıyasım geliyo valla
ben çok duygusalımdır hayatta dayanamam
ağlayan birine oturur onunla ağlarım

Aymes haklı canım benimde aklımdan geçiyodu :sinifsinif:

arkadaşlara katılıyorum canım lütfen kalbi sızlıyo insanın köt şeyler geliyo aklına lütfen opuyorumnanaktan

Canım son 1 hafta içinde 2 kez kanama geçirdim. Ama şimdilik başka bir sorun yok çok şükür. Kalp atışlarını bu hafta gördüm çok şükür. Ama bulantılardan hiç bişey yiyemiyorum. Bir şekilde idare ediyorum canım. Korkudan biryere çıkamıyorum. Yat-kalk evdeyim. İş de yapamıyom öyle yani.

canım inşallah bu çektiğin son sıkıntın olur rabbim sağlıcakla gününü tamamlayıp evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah herkese :Saruboceq::Saruboceq:

benim bir kaç aydır böyle oluyor....:1shok:
ben de diyorum yumurtalarım çatlamıyor kist mi oluyor acaba .......noluyor.......:sinifsinif:

bence çatır çatır çatlıyorr senin yumoşlardadelikafadulden
..geçen ay acilen rahatsızlandım ben..ordan oraya derken kadın doğuma yönlendirdiler en son..kendi doktoruma görünem dedim gitmişken ..yumurtlama günlerindesin dedi..yumoş var..çatlarken sancı yapmış dedi bana..ilaç veremem dedi ağrın için dedi..ya hamiş kalırsan dedi..

o günden sonra ertesi gün çatladı kesin benim yumoşlar ertesi gün acayip akıntım oldu çünkü..

caneylom geçmişi okumadım ama minik kelebeğin iyiymiş...Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.....

kızlar merhaba ben hala dönmedim tatilden ama ne tatil yapıyorum sormayın hergün yağmurla :) evdeyim sürekli pazar günü dönücem artık evime buarada hala adet olmadım beklenen mucize geldimi acaba bilmiyorum test yaptırmıyor eşim erken d,iye henüz geçikme 12 gün oldu bekliyorum bakalım
ne gibi gelişmeler var anlatın bakalım

bence çatır çatır çatlıyorr senin yumoşlardadelikafadulden
..geçen ay acilen rahatsızlandım ben..ordan oraya derken kadın doğuma yönlendirdiler en son..kendi doktoruma görünem dedim gitmişken ..yumurtlama günlerindesin dedi..yumoş var..çatlarken sancı yapmış dedi bana..ilaç veremem dedi ağrın için dedi..ya hamiş kalırsan dedi..

o günden sonra ertesi gün çatladı kesin benim yumoşlar ertesi gün acayip akıntım oldu çünkü..

canımn inşallah dediğin gibidir....

uykucu ekimde tedavi planlıyormuşsun...bitkisele falan başladın mı canım?
ben de nasip olursa eylülde düşünüyorum....

kızlar merhaba ben hala dönmedim tatilden ama ne tatil yapıyorum sormayın hergün yağmurla :) evdeyim sürekli pazar günü dönücem artık evime buarada hala adet olmadım beklenen mucize geldimi acaba bilmiyorum test yaptırmıyor eşim erken d,iye henüz geçikme 12 gün oldu bekliyorum bakalım

12 gün geçmiş ve geç diyor daha ne kadar gecikcek kıss..doğurunca mı baktıracakdelikafadulden

canımn inşallah dediğin gibidir....

uykucu ekimde tedavi planlıyormuşsun...bitkisele falan başladın mı canım?
ben de nasip olursa eylülde düşünüyorum....

inşş öyledir canım..ben belirtilerimi hissettiğim için diyorum ..kist olsa adetlerim sancılı oluyor çünkü ama çok rahat geçiyor o dönem..

gülüm zaten eşime yaklaşık 2.5 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum..

kendimde iki aydır incir yiyorum habire..kür olarak yapmıyorum onu..birde bal ve polen karışımı günde bir tatlı kaşığı olarak..

inşş planımız bosulmaz bu sefer canım ya..kısmetse diyorum hep..çünkü bu ay sonu gibi düşünüyorduk biz ama rapor için evrakları teslim etmeye gittim üniversiteye hocalar izne çıkmış eylüle kadar dönmeyeceklermiş..eylül sonu ekim başını bulcak yani..tabi kısmetse kısmetten öte yol yok

canım ne erkeni bu kadar gün geçmiş
hemen test yap bizede müjde ver hadi
moralimiz bozuk zaten hamiş haberi çıkmıyo diye

canım 12 gün gecikme erken olur mu hiç. 1 hafta bile sabredemiyor insan. İnşallah tatilde stresi bir kenara atıp siz de muradınıza ermişsinizdir. Belli mi olur. İnşallah hamişsindir canım

biz başlarda kimseyle paylaşmıyorduk durumumuzu ..ama evleneli 8 sene oldu..korunuyoruz desek kim inancak ki..

en son tüp bebek tedavimden haberi oldu herkesin..bin pişman oldum desem yeridir..ailem ve eşimin ailesi bunaltmadı ama arkadaş çevresi çok bunalttı beni..

en son bebeğimin kalbi durup kürtajla aldırmak zorunda kaldığımızda ..bir arkadaş sen kesin iş yapmışındır ondan olmuştur dedi..dengesiz insanlar,bilinçsiz insanlar işte..

kim benim ve eşim kadar üzülebilirki bu duruma..ateş düştüğü yeri yakıyor..değil iş yapmak bir kenara eşim bir bardak suya dahi kaldımıyordu aman tek bişey olmasın diye..ayrıca iş yapsam bile dahi kalbinin durması ile ne alakası varsa..ha düşük olsa aklına gelir insanın..

böffffffffffffff içimi döktümmmm yineeee ..

şimdi kısmetse ekim başında ikincisi için başlıyacağızz..hiç ama hiç kimseye demiyceğizzzzzzzzzzzz

Canım benim malesef densiz ve dıngıl insan fazla etrafta aslında kimse kendi özelini paylaşmak zorunda değil ve insanlarında buna saygı duyması lazım. Ama öyle ilginc bir toplumda yaşıyoruzki herkes senden açıklama bekliyor tabi bebek olmayınca derdi baskalarına dusuyor sanki onlar soylemese sen bebek yapmican off off bende bu asamalardan gectim ama biz kimseye tup yaptırdık demekdik hala beni normal yolla bebesi sahibi oldum sanıyorlar ustelik bide simdi 2. ne zaman diyorlar varmı yaaa boyle biseee.. Bir arkadasımız asılama yaptırdıda cevreden soyle dediler ne malum kocasının spermlerini kullandıklarını ya baskasınınkilerse diye boyle manyak yorumlar yaptılar. O yuzden kimseyle muhatap olmican ve soylemicen.

Ask meleği bence senin test zamanın gelmişte geciyor haberin olsun. Doktorlar 10 gun gecikmede yapın testinizi diyor üstelik idrarda çıkarmış bence send ebiran önce yaptırda şurda millet kurtlarını doksun. Bu ay güzel haberler almak ve sevinmek istiyoruz artıkın...

tabiki canım bilmemmi sen hepimizden erkencisin

canım hemen üzülme benim e2 yüksek çıkmıştı 5 gün başladım tedaviye bişey olmaz inşallah başlarsın tedaviye ......

hepiniz sağolun kızlar çok şükür iyiymiş bebiş haftasıyla uyumlu çıktı
ealsnas canım devlet hastanesiya canım o kadar ayrıntılı göremiyoz inşallah bir önce toparlanıp özeline gidebilirsek daha net görürüz sağlıklı olsunda gerçi çokta önemli değil...

Bebeğin sağlıklıya gerisini bosver Daha seni tepikleyeceği günler gelecek annesi dısardan bakınca farkedeceksin. Hamile olmak güzel bir duygu tadını cıkar ve dilerim herkes bu duyguyu bir an önce tadar. Allah sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah...:nazar:

inşş öyledir canım..ben belirtilerimi hissettiğim için diyorum ..kist olsa adetlerim sancılı oluyor çünkü ama çok rahat geçiyor o dönem..

gülüm zaten eşime yaklaşık 2.5 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum..

kendimde iki aydır incir yiyorum habire..kür olarak yapmıyorum onu..birde bal ve polen karışımı günde bir tatlı kaşığı olarak..

inşş planımız bosulmaz bu sefer canım ya..kısmetse diyorum hep..çünkü bu ay sonu gibi düşünüyorduk biz ama rapor için evrakları teslim etmeye gittim üniversiteye hocalar izne çıkmış eylüle kadar dönmeyeceklermiş..eylül sonu ekim başını bulcak yani..tabi kısmetse kısmetten öte yol yok

ben de bal+çörekotu+karanfil+tarçına başladım.Ama çok düzenli yiyemiyorum unutuyorum .... :kedi:
bir de 2 kaşık pekmez içiyorum gün aşırı...hergün b12 vitamini içiyorum.en son yaptırdığım testte düşük çıkmıştı da....
eşim için bişiy yapmıyoruz.o bu denemede rahat.daha önce tese yapılıp dondurulmuştu onu çözeceklermiş...
incir ben de mi yesem acep??

Back
X