- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
bence de uykucu hiç söylemeyin...
insanlar sordukça baskı oluşuyor üstünde....
aynen ben de bebeğimi kaybettiğimde naptın çok mu yoruldun çalışmasaydın keşke.....bir sürü laf.......
ben bebeğimi zaten zor bulmuşum hiç sağlığımı onun sağlığını bozacak ona zarar verecek bişiy yapar mıyım.......
öffff benim de o günler geldi aklıma.......
öyle canım kesinlikle söylemeyi düşünmüyorum kimseye..bu sefer ailelere söylemiycez..onlarda bizimle strese giriyorlar..ailem değil ama arkadaş çevresi
ya kadının bir cep telefonu yasak olmasına rağmen arayıp durdu her gün ne oldu bi şey var mı yokmu..bazen günde iki kez aradı..sırff meraktan yani başka bişey değil bu..
tabi telefonları eşim açtı hep..ya eşimden beni istiyormuş oda cep telefonu yasa ..olsun 5 dakka konuşuyum demiş eşim çok kızmıştı..uyuyor diyip kapatmış..ev telofonumda var sanki orayı arasınlar..
beni düşünen insan gelip bir tas çorba yapar ,işimin ucundan tutar ..sadece merak değilde nedir bu insanların yaptıkları
bos ver canim boyle insanlar anlayamaz bizi BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYAMAZ zaten
allahim hepimizin yardimcisi olsun
öyle canım maalesef gerçekten anlamalarını isterdim bir kez dahi olsun..sadece bir gün kendilerini bizim yerimize koymalırın isterdim ama nerde..
sadece bu sorunlarım olmadan öncede çevremde bizim gibi bebiş konusnda sorun yaşayan çiftler vardı..ama sadece saygıyla dinledim insanları anlamaya çalıştım onların gözünden bakmaya çalıştım olaylara..
bence bu yaşayıp yaşamama olayı değill..bir insan öncelikle karşındaki insanı dinlemesini bilecek bu insan ne diyor sıkıntısı ne..dinlemeyi bilmeyen bir insan zaten anlayamaz seni konu ne olursa olsun..
insanlar sadece soru soruyorlar ama sordukları sorunun cevabını dinlemeye gelince öğrenme amaçlı değil merak insanlar..fazla merak iyi değil sanırsam