• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bencede çok sıkıcı :delphin:

sabom canım doktorum geldimi
konuşabildinmi tedaviye başlıyomusunŞeniz

evet aymesim başladık
rahim içinin hamileliğe hazırlanması için bi hap verdi doktorum
onu içicem ve ğnelere geçicez bakalım
opuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız kıslar banada dua edin troid sintigrafisi çektirdim çarşamba alacam sonucu kötü bişey çıkmasın:gitme:.dün gece uyudum uyandım aklımda hep nasıl çıkacak diye endişe vardı.hatta ağladım sonra uyumuşum.hayat benle hep oyun oynuyor herşey tersine gidiyor nedense.bilmiyorum artık ne kadar dayanacammafoldumben senağlama

allah yardimcin olsun insallah iyi sonuc alirsin

Canım moral bozma dur
Allahın izniyle inşallah bişey çıkmıycak
daha şimdiden kendini niye üzüyosunki
dualarımız tabiki seninle ama endişelenme bu kadar
iyi düşün sonucunda iyi olucak inşallah:1hug:

bilmiyorum canım ya çok canım sıkkın.eşimlede limoniyiz.perşembe annemgilin bahçesindeydim kardeşim canımı sıktı gittiğime pişman etti.neyse dün akşam ne hevesle eve geldim eşimi özledim eve geldiğimde iyiydi taaaa kuzenim beni arayana kadar.eşim tel.numaranı kimseye verme dedi bana.kuzenimde kaydetti almada diyemedim eşim dünden beri söylenip durdu.hast.gelirken bile eve gelene kadar konuştu.şimdide kaynanama gidecem oda sen eşini burda bıraktında 3 gün annenlerde kaldın diye söylenecek.eşim bişey demiyo kaynanam bana küsüyor.anlayacağın 4 bir yandan geliyorlar.

canlarım nasılsınız kıslar banada dua edin troid sintigrafisi çektirdim çarşamba alacam sonucu kötü bişey çıkmasın:gitme:.dün gece uyudum uyandım aklımda hep nasıl çıkacak diye endişe vardı.hatta ağladım sonra uyumuşum.hayat benle hep oyun oynuyor herşey tersine gidiyor nedense.bilmiyorum artık ne kadar dayanacammafoldumben senağlama
Geçmiş olsun kuşum:teselli:

geçmiş olsun yabangülü bazen herşey üst üste geliyor ama olsun birden sonra herşey değişiverip yoluna giriyor sabret

sabırsızcımmm ayyy hadi bakalım heycan varmıı canım

geçmiş olsun yabangülüm inşallah iyi çıkacak sonucun canım allah yardımcın olsun.....

Yabanımmm canım benimmm inşallahh tahlili sonuçlarınn iyi çıkıcakkk.Rabbim yardımcın olsunn.

Back
X