• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

benim kırmızılar işaret verdi kızlar. demedimmi negatifi görünce gelir bu velet diye.

bir dahaki tarihim 29.08.2009 diyelim bakalım. ne zaman gelecekse. belkide gelmez ha preseed kullanacam bende bu ayyyy. çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkk:kedi:

AYMES diğer topikte okudunmu bekar kız hamişmiyimdiye başlık açmışş..Bana yorum yazmışsınn .Ulan 2 lafta kıza yorum yazsaydınnkaydirigubbakcemile3

Aymesim her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3kuzuların sessizliiğii:1ninca:

Haklısın canım sırnaşık şey sırnaşık şey
ay bide şu diğer topikteki yazına öldüm gülmekten:roflol:
inşallah hamilesindir he doğru dedin ama
yaşı kaç utanmadan neler yapmışkötükedihüso

günaydın kızlar sessiz bir günmüş gene anlamadım ya 2009 yılı çok sessiz sakin geçiyor sokaklar bile bomboş artık o eski neşeler yok sokaklarda yaz akşamları bile sessiz yada artık yıllar geçtikçe dahamı faklı oluyor algılananlar o da olabilir allah sonumuzu hayır etsin dualarımızı da kabul etsin
caspercim gözün aydın gelmiş kırmızılar banada öyle olur genelde test yaparım ertesi gün hastalanırım alıştık artık inşallah bu son olur bu ay ki umutlarında başarılar

evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

benim kırmızılar işaret verdi kızlar. demedimmi negatifi görünce gelir bu velet diye.

bir dahaki tarihim 29.08.2009 diyelim bakalım. ne zaman gelecekse. belkide gelmez ha preseed kullanacam bende bu ayyyy. çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkk:kedi:

herzaman öyle olur canım
inşallah bu ay çok çalışıp tam onikiden vurursun :Saruboceq:

günaydın kızlar inşallah bebişlerimizin gelme zamanı gelmiştir ve teker teker hepimiz hamiş oluruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aymes daha sizleri yeni yeni takınıyorum.eğer dün sorduysam gene sorduğum için kusura bakma canım.sizde sorun ne idi.

önemli değil canım bizde sayı azlığı ve hareketsizlik var
yani ileri hareketlimiz 0 yazmıştım hatırlarsın belki
sperm sayımızda 11 milyon bende çok şükür bi sorun yok
bi tüp bebek denemem var ama malesef negatifffffffffffff :çok üzgünüm:

Back
X