canııımm biçoğunuz tedavi aşamasındasınız,
bu dönemde bazı sıkıntılarınız mutlaka olacak,
ama önemli olan stres yapmamak, tedaviye vücudu olumlu hazırlamak,
morali yüksek tutmak çok önemli,
bende tedavi aşamasındayken bi çok sıkıntıyla karşılaştım,
çok şükür hiçbir zaman dualarımı eksik etmedim ve hep olumlu düşündüm,
tedaviye başlayacaz diye gittik, yanlış yapılan test sonucu geri dönmek zorunda kaldık,tedaviye başladık; yumoşları toplamak için çağırdılar gittik, 35 tane yumoşum vardı fazla olduğundan tam büyümedi, toplamadılar, e2 yüksek çıktı, 2 gün sonraya ertelendi, ilaç dozu yeniden ayarlandı, elimdeki ilaç bitti yetişmeyecek diye çok korktum, sonra tekrar gittik, yumoşlar toplandı, karnımda fazla yumoştan dolayı ağrılar oldu, epey rahatsızlandım, ohss den korktuk, sonra çok şükür 21 döllendi, en kaliteli 3 embriyo transfer edildi, transferden sonra hastaneye 3 saatlik uzaklıkta olan evime gelmem gerekiyodu, doktorum yola çıkarsam şansımın azalacağını söyledi, bunuda göze aldım ve 3 saatlik yolu arabada yatarak ve elim karnımda hep dua ederek 6 saatte geldik, ertesi gün 5 kat mediven çıktım, 3.gün işe başladım, 1 buçuk aylık hamilelik dönemime kadarda çalıştım, hemde işe gittiğim yollar çok bozuktu araba sarsıyodu, doktorum rapor alıyorum sanıyomuş çalıştığımı duyunca kızdı ve düşük tehlikemin olduğunu hemen ayrılmamı söyledi, ilk kan testim yüksek çıkmıştı ardından kanamam oldu, ikinci kan testim yükselmedi, "olmadı" dedim, "bebek yok," 3. kan testim azda olsa yükseldi, 4. kan testimde normal katlamaya başlayınca ultrasona gittim doktor 3 kesenin olduğunu ama birinin uygunsuz biryerde oduğu için tutunamadığını kanamamnda oyüzden olduğunu söyledi, diğer ikisi iyiydi, ama 3. kese kendiliğinden kaybolmazsa diğer ikisi içinde tehlikeliydi, sonraki ultrasona kadar sabırsızlıkla bekledim hep dua ettim Rabbime binlerce kez şükürler olsun, 3.kese kaybolmuştu ve 2 bebeğimde çok iyiydi, ondan sonra herşey yolunda gitti çok şükür, çok şükür diyorum ve her zaman söylüyorum önce dua sonra şüküre çok ihtiyacımız var, ne olursa olsun dahada kötüsünü düşünüp şükretmemiz ve hayırlı şeyler için dua etmemiz gerek ...
böylelikle 5.ayı geride bıraktık, 6.ayımıza girdik çok şükür, her güzel şeyin sıkıntıları olacak mutlaka,
onun için, sabır arkadaşlar, bol bol dua edin, sabredin, moralinizi yüksek tutun, olumsuzlukların canınızı sıkmasına izin vermeyin ki tedavinizi olumsuz etkilemesin emi hepiniz için dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun