- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
slm kizlar nbr?
aymescim guzelim insallah guzel haberler alirsin, canim sayisi onemli degil yeterki tututunabilecek kalitede olsunlar, benim 14 tane dollendi ve dondurulduda ne oldu....insallah en kalitelilerinden dollenirde sende 2hafta sonra bize mucde verirsin canim
ve tabii diger tedavide olan butun arkadaslarimizdanda guzel haberler bekliyoruz......
kizlar moralim acayip bozuk, hayatimda cok kotu ruya gordum ama bu ruya beni cok etkiledi hala kalbim gum gum atiyo...
ruyamda kendi ellerimle esimi evlendiriyorum yani kendime kuma aliyorum ve tam boyle nikah filan bitiyo, esimin kolunda arkadaslari onden arkadan gelin ilerliyolar esimin arkadasi bana bakiyo ama esim hic kafasini bile cevirip bana bakmiyo o kadar zoruma gidiyoki evimizin tavan arasina kendimi kilitliyorum camdan onlarin gidisini izliyorum tek umudum esim bana son kez bakar diye ama bakmiyo....
aglayarak uyandim, tabii cocumuz olmuyo diye evleniyodu...
slm kizlar nbr?
aymescim guzelim insallah guzel haberler alirsin, canim sayisi onemli degil yeterki tututunabilecek kalitede olsunlar, benim 14 tane dollendi ve dondurulduda ne oldu....insallah en kalitelilerinden dollenirde sende 2hafta sonra bize mucde verirsin canim
ve tabii diger tedavide olan butun arkadaslarimizdanda guzel haberler bekliyoruz......
kizlar moralim acayip bozuk, hayatimda cok kotu ruya gordum ama bu ruya beni cok etkiledi hala kalbim gum gum atiyo...
ruyamda kendi ellerimle esimi evlendiriyorum yani kendime kuma aliyorum ve tam boyle nikah filan bitiyo, esimin kolunda arkadaslari onden arkadan gelin ilerliyolar esimin arkadasi bana bakiyo ama esim hic kafasini bile cevirip bana bakmiyo o kadar zoruma gidiyoki evimizin tavan arasina kendimi kilitliyorum camdan onlarin gidisini izliyorum tek umudum esim bana son kez bakar diye ama bakmiyo....
ben yine geldim ama kimse kalmamış
can sıkıntısı bi kalkıyorum bi yatıyorum
aklım bebişlerimde imşallah güzel güzel dölenirler
canim benim ya
ruyan cok fena ben olsam uzun sure etkisinden kurtualmam
birdecanim neye dikkatettimbiliyor musun
eslerimizi o kadar cok seviyoruz ki onlarin br bakisi bile bize yetiyor
bak ya son umudun tek bakisi
canim ya insallahen yakin zamanda bebisiniz gelir
hayırdır inşallah canım bence hepimiz gibi sende çokkk etkileniyorsun bu durumdan belkide güzel bişeydir kötüye yorma belkide bebişin olcaktır rabbim hayırlara karşı getirsin canım bazen hepimiz öle rüyalar görüyoruz
zaten kolay kolay unutamicem, ruyamin her karesi devamli gozumun onunde...
sanki esim bana son kez baksa beni hala seviyomus mecburiyetten evlenmis diye onu affedecem ama bakmiyoki, at allahim kimsenin basina vermesin ruyasi bile kotu.....
hemde nasil etkileniyorum her an aklimdan geciyo ve her an hep dua ediyorum tez zamanda rabbim isteyenlerin kucaklarini doldursun diye...
zaten ruyamin baska bi kismida beni etkiledi, agliyorum ve wc'ye giriyorum yuzumde mavi simli boyalar var ama her yerime bulasmis, sonra onlari yikiyorum ve yuzum guzellesiyo ve birden basimdada beyaz bi basortu oluyo(ben normalde acigim ama rabbim inancim sonsuzdur)
hayırdır inşallah canım...slm kizlar nbr?
ben yine geldim ama kimse kalmamış
can sıkıntısı bi kalkıyorum bi yatıyorum
aklım bebişlerimde imşallah güzel güzel dölenirler
hayırdır inşşşslm kizlar nbr?
Aymescim guzelim insallah guzel haberler alirsin, canim sayisi onemli degil yeterki tututunabilecek kalitede olsunlar, benim 14 tane dollendi ve dondurulduda ne oldu....insallah en kalitelilerinden dollenirde sende 2hafta sonra bize mucde verirsin canim
Kizlar moralim acayip bozuk, hayatimda cok kotu ruya gordum ama bu ruya beni cok etkiledi hala kalbim gum gum atiyo...
Ruyamda kendi ellerimle esimi evlendiriyorum yani kendime kuma aliyorum ve tam boyle nikah filan bitiyo, esimin kolunda arkadaslari onden arkadan gelin ilerliyolar esimin arkadasi bana bakiyo ama esim hic kafasini bile cevirip bana bakmiyo o kadar zoruma gidiyoki evimizin tavan arasina kendimi kilitliyorum camdan onlarin gidisini izliyorum tek umudum esim bana son kez bakar diye ama bakmiyo....
Aglayarak uyandim, tabii cocumuz olmuyo diye evleniyodu...
canlarım beni hatırlarsınız belki tedavide 4, denemede hamile kalmıştım. şu an kızım 10 aylık ve biz normal yoldan kalmam diye dogumdan sonra korunmadık ve korunmadıgımızın ilk ayında hamile kaldım şu an 10 aylık bir bebgim var ve yine hamileyim 1,5 aylık çok şaşkının ama doguracagım allah nasip ederse.arkadaişlar demekki hiç strese girmiycek ve düşünmüycekmişiz gebeliği öyle olunca kendiliğinden oluveriyor size bir umut ışıgı yakmak istedim.
canlarım beni hatırlarsınız belki tedavide 4, denemede hamile kalmıştım. şu an kızım 10 aylık ve biz normal yoldan kalmam diye dogumdan sonra korunmadık ve korunmadıgımızın ilk ayında hamile kaldım şu an 10 aylık bir bebgim var ve yine hamileyim 1,5 aylık çok şaşkının ama doguracagım allah nasip ederse.arkadaişlar demekki hiç strese girmiycek ve düşünmüycekmişiz gebeliği öyle olunca kendiliğinden oluveriyor size bir umut ışıgı yakmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?