Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslarr gunaydın ben geldimmm. Cumartesi 3 kaliteli embrıyo ile transferim oldu
pek yatıyor sayılmam ama öle dinleniyorum.
Gecmişi okudum ama zamam sizlere aklımda kalanlara yazsam..

Meleny canım bak doktorlar herşeyin en iyisini bilirler bşuna sıktın canını

aymesi,mmmm canımmm hiiç değdimi sıkılmana ben demedimmi, sana bak daha fazla çıkıcak yumoşun diye söz dinle azıcık

yetercim hayırlı olsun canım tedavin demek sende bismillah dedin

aysecimm rüyaların hayırlara çıksın inşallah .inşallah bu sefer olucak canım

fokur fokurummmm hayırlı ugurlu olsun bebeişin sağlıcakla al kucagına

meryemcimm eger bundada bir hayır olmasa buarada ikizdi şimdi üçüz olmuş ne guzeel korkma rabbim in mucisezina inan onlar sdaglıklı olucaklar merak etme

canım hayırlı olsun
annelerine sıkı sıkı tununsular
iinşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
canım
rabbim emeklerimizi dualrımızı karşılıksız bırakmasın
iiinnşşşşşşşşşşşşşşşş

sağol canım inşallah yaklaşıyorumdur

özlemcim nerelerdesin sen mesajda attım teline merak ettim seni
neyseki iyiymişsin çok sevindim demek 3 tane transfer ettiler ne kadar güzel
sen ne zaman konuştun canım kaç tane transfer ediceklerini ben hala bilmiyorum
inşallah bir tane olmaz allah yardım olsun bitanem

canım rahat ol
onlar gidince sana sölerler
mutemelen sanda 3 tane transfer ederler

günaydın kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bir geçmişe bakıp geleyim tedavideki arkadailarım ne durumdalar bakayımmmm

günaydın kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben bir geçmişe bakıp geleyim tedavideki arkadailarım ne durumdalar bakayımmmm

günaydın canım
sninde kadınlar günün kutlu olsun

kızlar hayırlı haftalar..
aymescım ıcıme doguyor bu sefer olacak..sende bol bol meryem suresını oku..
ozlem ve dıger tedavıde olan arkadaslar mevlam gonlunuzdekını nasıp etsın ınsallah..

canım rahat ol
onlar gidince sana sölerler
mutemelen sanda 3 tane transfer ederler

şimdi telefon geldi hasteden kıslar döllenmeler çok güzelmiş
ama 1 tane transfer edilecekmiş ne yapıcam şimdi ben
ben en az iki tane istiyorum dedim yasa bu kusura bakmayın
yapamayız dediler çok moralim bozuldu niye bana denk geliyo bunlar hep

aymesim canım ya çok üzülüm herşeyde vardır bir hayır dicem ama hayırı göremiyorum.rabbim yardımcımız olsun canım

aymesim canım ya çok üzülüm herşeyde vardır bir hayır dicem ama hayırı göremiyorum.rabbim yardımcımız olsun canım

niye ya niye anlamıyorumsenağlama benim ne suçum var bu kadarmı şanslı olur bi insan:çok üzgünüm: yasak deyip durdu ben ısrar ettikçe olmaz boşuna zorlamayın dedisenağlama

AYŞE57 rabbim rüyanı hayra çıkarsın inşallah gelecek olan bebişinin habercisidir canım.

fokur fokur maşallah canım kzın 10 aylık olduda kardeş geliyo ha. rabbim büyük işte kısmet etmiş olmuş çok şükür 1.de çok uğraşmıştın ama 2. hiç uğraşırmadı sizi ne güzel. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

özlemcim transferin yapılmış nur topu gibi 3 tane embriyon var. sımsıkı annesine tutunurlar inşallah çok yakında halayını çekicez canım. sen bol bol dinlen canım

canım yasadan dolayımı tek embiryı tarsnfer edlicekmiş

niye ya niye anlamıyorumsenağlama benim ne suçum var bu kadarmı şanslı olur bi insan:çok üzgünüm: Yasak deyip durdu ben ısrar ettikçe olmaz boşuna zorlamayın dedisenağlama

sağlık olsun canım üzme kendini
inşşşşş o sana sıkısıkı tutunsun

kızlar hayırlı haftalar..
Aymescım ıcıme doguyor bu sefer olacak..sende bol bol meryem suresını oku..
Ozlem ve dıger tedavıde olan arkadaslar mevlam gonlunuzdekını nasıp etsın ınsallah..

amin canım amin
iinnşşşşşşşşşşşşşşşş
rabim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin
iinnşşşşşşşşşşşş

aymesim maşallah yumoşlarına az diyodun bak iyi olmuş döllenmişlerde kaliteliymişlerde geriye bir tek transferin kaldı canım. oda allahın izni ile güzel olacak ve içime doğuyor canım bu sefer olacak ben umutluyum canım.

canım tek embriyo olacakmış inan çok üzüldüm eve t şansını artıracaktı embriyo sayısı ama verecek olan allahım inan o tek embriyo ile verir canım. sen moralini yüksek tut ne olur allahım kısmet etmezse 4 de transfer etseler tutmaz canım. bol bol dua et allaha sığın verecek olan odur canım.

ama şunu anlamadım bugünmü geçerli oldu yasa özleme cumartesi 3 tane transfer etmişler

niye ya niye anlamıyorumsenağlama benim ne suçum var bu kadarmı şanslı olur bi insan:çok üzgünüm: yasak deyip durdu ben ısrar ettikçe olmaz boşuna zorlamayın dedisenağlama

şuan da bulunduğun durumu inan tahmin edebiliyorum.ama kendini daha fazla bırakma olmazmı moral olarak rahat olman lazım şeker.napalım buda bizim kaderimiz öyle değilmi
rabbim inş bu sefer seninde yüzün gülcek ben inanıyorum

aymesim maşallah yumoşlarına az diyodun bak iyi olmuş döllenmişlerde kaliteliymişlerde geriye bir tek transferin kaldı canım. Oda allahın izni ile güzel olacak ve içime doğuyor canım bu sefer olacak ben umutluyum canım.

Canım tek embriyo olacakmış inan çok üzüldüm eve t şansını artıracaktı embriyo sayısı ama verecek olan allahım inan o tek embriyo ile verir canım. Sen moralini yüksek tut ne olur allahım kısmet etmezse 4 de transfer etseler tutmaz canım. Bol bol dua et allaha sığın verecek olan odur canım.

Ama şunu anlamadım bugünmü geçerli oldu yasa özleme cumartesi 3 tane transfer etmişler

yyaaaaaaaaaa evet şimdi bende tam onu düşünüyordum valla
daha dün resmi gazetede yayınladı
bu gün hemen yassalaşıp hayatamı geçti
bu insanlar uyumadan bu iş içinmi çalıştılar
ne saçmalık yyaaaaaaaaaaa

dün arkadaşlardan bir tanese 3 aylık bir süre var yeni yasa gaçiş için demişti

yyaaaaaaaaaa evet şimdi bende tam onu düşünüyordum valla
daha dün resmi gazetede yayınladı
bu gün hemen yassalaşıp hayatamı geçti
bu insanlar uyumadan bu iş içinmi çalıştılar
ne saçmalık yyaaaaaaaaaaa

dün arkadaşlardan bir tanese 3 aylık bir süre var yeni yasa gaçiş için demişti

bende anlamadım canım ya ama resmi gazetede yayımlandıysa dün bugün yürürlüğe girer ama pazar pazarmı resmi gazateye yayımlanmış ya ellerini ne çabuk tuttular.

slm kızlar,
nasılsınız???ben bi geçmişe bakıp geliiimkaydirigubbakcemile4

selam kızlar herkesin kadınlar günü kutlu olsun.

eee bu yeni yasa için mail falan atacakmıyız.sizler attınız mı .bende atacamda sizlerte bir sorayım dedim

var mı böyle bişewy ya.yasa daha dün çıktı ne çabuk uygulamaya koymuşlar.ama böylesi adamların işine geliyo.niye bekletsinler ki.canım gerçekten çok üzüldüm.herşey yolunda diyoz mutlak bir sorun çıkıyo.rabbimden hayırlısı artık.belki böylesi hayırlıdır senin için.
rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.amiiiin

Son düzenleme:
Back
X