Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi hafta sonları arkadaşlarrrrrr

yabanım gülüm çok ama çok tebrik ederim canım seni ve eşini inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim mujukaaaaaaaaaaa

heee bu arada bende size kendi bilgilerimi vereyim 36 yumurta toplandı dün geberiyorum ağrıdan buılantıdan geberecem sanırım

23 tanesi olgunmuş ve 19 tanesi döllenmiş teyzeleri yarın nasip olursa embriolarla ilgili bilgi vermek için arıycaklar ve allahtan bişey olmazsa pazartesi günü transferim olacak

26 mart test tarihim
merhaba
tüpbebeğe bende yeni başladım bugün yumurta gelişimi için iğneme başladım sorum olcak yumurtalarn kaçıncı gün olgunlaştı ve çatlatıldı kaçıncı gün toplandı
toplama işleminden sonra hast.nekadar kaldınız ve tek embriyomu istiyorsunuz saygılar

meraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.

canım çok geçmiş olsun dikkat etkendine

günaydın kızlar ben bu aralar pek giremiyorum ananem kalp krizi geçirdi annemin yanındayım bende şimdide bir günaydın diyip kaçacam annemin yanına gidiyorum kendinize iyi bakın kızlarrrr

canım geçmiş olsun
allah yardımcınız olsun
rabim annelerimizi başımızdan eksik etmesimn

herkese iyi hafta sonları arkadaşlarrrrrr

yabanım gülüm çok ama çok tebrik ederim canım seni ve eşini inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim mujukaaaaaaaaaaa

heee bu arada bende size kendi bilgilerimi vereyim 36 yumurta toplandı dün geberiyorum ağrıdan buılantıdan geberecem sanırım

23 tanesi olgunmuş ve 19 tanesi döllenmiş teyzeleri yarın nasip olursa embriolarla ilgili bilgi vermek için arıycaklar ve allahtan bişey olmazsa pazartesi günü transferim olacak

26 mart test tarihim

kuzum her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşş
rabim güldürsün
iinşşşşşşşşşşşşş

[ı]kızlar hepinize çok teşekkür ederim..[/ı]
[ı]siz sağolun mekanı cennet olsun artık yapılacak tek şey dua etmek..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]benim ağrılarım var hala..[/ı]
[ı]opu dan sonra sol arka böbreklerin orası uyuştu ve bacağıma kadar indi..[/ı]
[ı]ağrı kesiciyle geçti şükür..[/ı]
[ı]kanamam var biraz daha ağrım..[/ı]
[ı]yarın haber vericekler döllenmeyle ilgili..[/ı]
[ı]pazar ya da pazartesi dediler transfere..[/ı]
[ı]hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin..[/ı]

tülinim kuzum rabbim güldürsün canım
iinnşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olsun
rabbim anne olmayı nasip etsin
iinnnşşşşşşşşş

kismet olursa son embriyolarda transfer edilecek, sonra yola devam, yeni tedavi laparoskopi filan yapilacak, tabii son transferde basarisiz olursa

hayırlı olsun canım inşaaalh.tutar sen içini ferah tut.olumsuz düşünme.sizde problem deydi?bizde başladık bugün ilaçlara başladım salı kontrolüm var çok stresliyim acaba yumurtalar toplancakmı acaba döllencekmi acba acaba çok zor bir süreçteyiz rabbim yardımcmız olsun

hayırlı olsun canım inşaaalh.tutar sen içini ferah tut.olumsuz düşünme.sizde problem deydi?bizde başladık bugün ilaçlara başladım salı kontrolüm var çok stresliyim acaba yumurtalar toplancakmı acaba döllencekmi acba acaba çok zor bir süreçteyiz rabbim yardımcmız olsun

tedavin hayırlı olsun canım ama stres baş düşmanımız
hep olumlu bamak gerekiyor
inşş her şey yolunda gider ve sen meleğine kavuşursun

slm kızlar tedavıde olan arkadaşlarımın rabbım yuzunu guldursun oguzel haberı alırsınız dualarım sızlerle
yeter canım nerdesın ozele yazıyorum umarım yardımcı olurum amabıraz anlatırmızsın bana

merhaba
tüpbebeğe bende yeni başladım bugün yumurta gelişimi için iğneme başladım sorum olcak yumurtalarn kaçıncı gün olgunlaştı ve çatlatıldı kaçıncı gün toplandı
toplama işleminden sonra hast.nekadar kaldınız ve tek embriyomu istiyorsunuz saygılar

canım tedavin hayırlı olsun.inş tez zamanda meleğine kavuşursun.rabbim senin ve tedavide olan arkadaşların emeklerini boşa çıkarmaz inş.amiiinnn

meraba kızlar nasılsınız.ben iyi değilim dün güzel haberle sevinirken bu gün sabah zehirlendik eşimle birlikte.kahvaltıda sucuklu yumurta yedik baş dönmesiyle kendimizi hastanede bulduk.serum filan takıldı şimdi iyiyiz.hastanede ağladım dedim bebeğime bişey olursa.sevincimiz kursağımızda kaldı.:gitme:şimdilik bir problem yok işallahta olmaz.:Saruboceq:çok korkuyorum inanın sevincim yarım kalır diye.kaynanamlar filanda çok korktular.hepsi dua ediyorlardı:çok üzgünüm:rabbim esirgesin başka yapacak bişeyimiz yok.

canım geçmiş olsun rabbim sizi ve bebişini nazarlardan korusun buda senin nazarlığın olsun:nazar::nazar:

günaydın kızlar ben bu aralar pek giremiyorum ananem kalp krizi geçirdi annemin yanındayım bende şimdide bir günaydın diyip kaçacam annemin yanına gidiyorum kendinize iyi bakın kızlarrrr

canım geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (13-03-2010 Cumartesi)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78. hamişşimiz---meryem42---04-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---sayı---(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarısız)

79. hamişşimiz---bafo---25-şubat-2010---tüp bebek tedavisi---morfoloji ve hareket

80. hamişşimiz---yabangülü---12-mart-2010---morfoloji---(bir aşılama başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bafo arkadaşımız -tüp bebek tedavisiyle hamile:teytey:

yabangülü arkadaşımızın bebeişi 7 sene sonra annesine süpriz yapıp, doğal toldan geldi:teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

ozlem82do---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:...(sonuç-18 mart)
aymes---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol):Saruboceq:...(sonuç-26 mart)
tüliny---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
melony---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

arkadaşlar tedaviye başlamış başka arkadaşlar varmıydı?
tedaviye başlayacak baya arkadaş vardı ama şuan kim başladı şaşırdım...
unuttuğum varsa mesaj yazsın....

birde adet tarihlerinizi verirmisiniza.s.

evet fadik bende topiğinize yeni girdim listenizede girmek istiyorum 5 senelik evliyim adet günüm her ayın 21 veya 22si değişebiliyo yani eşim azosperm aynı zamanda klinefelter sendromu burda izmirde 1kez yarım yamalak tedavi gördük doktor resmen başından savdı bizi eşim 4 sene önce tese ameliyatı oldu sperm çıkmadı sonra ben internette gezerken sizin bu sitenizi gördüm eşimi ikna edip sizin sayenizde tekrar tedaviye başladık kaan aydos eşime kullanması için entol trental ve proxeed plus verdi 1ay sonrada tahlil yaptırıp tedaviye devam edicez azda olsa şansımız varmış kaan aydos öyle dedi birde sizlerden duyduğum k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı uygulamaya başladım deniyoruz bakalım allah büyük.

ben siteye girmeyeli yeni hamişler olmuş maşallah...

bafo ve yabangülüm çok çok tebrik ediyorum sizleri..inşşş rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip ederr..

belki geç kalmış bi halay ama olsun geleneği bozmayımm..

ARKADAŞLAR BİMERE YENİ TÜP BEBEK GENELGESİYLE İLGİLİ RESMİ OLARAK BAŞVURU YAPTIM..BURDA GELEN BAŞVURULAR MECBURİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMEK ZORUNDA..DİLEKÇEME GÖRE ŞUAN EN SON SAĞLIK POLİTİKALIRINI GELİŞTİRME VE MEVZUAT DAİRE BAŞKANLIĞINDA İNCELEMEDE DİLEKÇEMLE İLGİLİ KONU..MUTLAKA BURDAN OLUMLU VEYA OLUMSUZ Bİ SONUCA VARILCAK

Başvuru Hareket(ler)i
Başvuru Türü Gönderen Kurum Gönderme Tarihi Alan Kurum
Dilekçe Hakkı BİMER 05.03.2010 SAĞLIK BAKANLIĞI
Dilekçe Hakkı SAĞLIK BAKANLIĞI 05.03.2010 ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
Dilekçe Hakkı ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 10.03.2010 SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Dilekçe Hakkı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 10.03.2010 GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Dilekçe Hakkı GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 11.03.2010 SAĞLIK POLİTİKALARINI GELİŞTİRME VE MEVZUAT DAİRE BAŞKANLIĞI

Son düzenleme:
inanmıyoruuummmm yabangülüm hamissmiiiiii delikafadulden
uyyyy ben buraları boşlayalı ne güzel haberler alıyorum böyleee balkafadan sonra şimdide yabangülüm :CüvCüv:

yabangülüm inan çok sevindim dün rüyamda bi tanıdığımı hamis gördüm senin haberini duyacakmışım meğer allahım 7 yıl aradan sonra hemde doğal yoldan rabbim sen çok büyüksün çok :Saruboceq:
canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin,
ayrıca çok geçmiş olsun canım :nazar:

fadiğim canım nasılsın yeni adet tarihim 7 nisan bu ay başıma gelmeyen kalmadı sanırım devletteki pekde hijyenik olmayan muayeneden kaynaklı enfeksiyon kapmışım kanama şeklinde oldu,bir süre ilaç tedavisi gördüm ayrıca dr hanım muayenede, sanırım endometnionitin kalın gibi geldi buda çocuk tutmasına engel olabilir akannehir adetin bitsin yeniden bakalım dedibilmiyorumkismile bizim rapor işide uzadıkca uzuyor,yeni yeni kararlar alınıyor rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Arkadaşlar dün abimin eşi ile konuştum. Meşhur bir avukattır, yönetmeliklerin aynı çıktıkları hızla yürürlükten kaldırılabildiklerini söyledi. Hatta yasa gibi kesinlik taşımadıklarını yönetmeliğe dayalı ceza vermenin kolay olmadığını söyledi. "Çok yanlış hazırlandığı zaten çok belli, ıki tane davaya bakar değiştirmeleri" dedi. Ben de ümitliyim. Benimle konuşan yetkili de eğer yanlışlık varsa ek madde ile düzeltilir demişti. O yüzden gönlünüzü ferah tutun arkadaşlar. Bu yönetmelik de-ği-şe-cek. Tedavide olanlar tedavilerinize sımsıkı sarılmayı ihmal etmeyin. Tedavisi için acelesi olmayanlar da umutsuzluğa kapılmasın, bu iş düzeltilecek. Sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz.
ARKADAŞLAR BU YAZIYI BAŞKA BıR TOPıKTEN KOPYALADIM

gunaydın kızlar herkese iyi pazarlar

yetercim sanada gunadın canım bugun erkenciyiz canım senle bende dün topiclerde gezinirken okudum aslında biliomusun tüp bebek merkezleri bence bu yönetmeliğin açıklığından yararlanabilir gibime geliyor biraz zaman geçsin bence tüp bebek merkezleri 2 şer koymaya başlıyacak

Back
X