kızlar adet oldum:çok üzgünüm: bu ayda olmadı napalım kısmet değilmiş vardır bir hayır sırada bekleyenlerden hamiş haberleri alırız inşallah
hayırlısı olsun canım üzme kendini bir daha ki aya inşallah
kızlar adet oldum:çok üzgünüm: bu ayda olmadı napalım kısmet değilmiş vardır bir hayır sırada bekleyenlerden hamiş haberleri alırız inşallah
canım benım hayırlısı olsun.sakın uzulme bebısler saglıklı ve hayırlı bır sekılde gelsınde bır kac ay beklerız ne olucak..:lepi:kızlar adet oldum:çok üzgünüm: bu ayda olmadı napalım kısmet değilmiş vardır bir hayır sırada bekleyenlerden hamiş haberleri alırız inşallah
bozma moralini fıstık.:teselli:
saolun kızlar doru söylüyosun sağlıklı ve hatırlı bir şekilde gelmelerini nasip etsin allah hepimize inşallahcanım benım hayırlısı olsun.sakın uzulme bebısler saglıklı ve hayırlı bır sekılde gelsınde bır kac ay beklerız ne olucak..
herşey kısmet.bakalım senin kısmetinde bebiş hangi ay olacak.hiç üzülme.aslında adet olduğumuz için kendimizi şanslı saymalıyız. bebek için hala şansımızın varolduğunu gösterir.öyle değilmi:lepi:
:dance::dance::dance: Ne güzel bir haber getirdin bize canım. O arkadaşı da getirseydin buraya , bizlere yazsaydı umut olurdu. Hatta onu listemize de eklerdik hamişimiz diye..
Sen karşılaşırsan mutlaka çağır canım , burada olmalı. Listemizde bir yıldız gibi parlamalı. Bize ışık saçmalı ve ışığı bize yol göstermeli. Sonunda bir mükafatın bizi beklediği o umut dolu yolu aydınlatmalı..
Oztun o arkadaşı buraya getir. Oztun o arkadaşı buraya getir. süprizzzzz
:teytey::teytey: Çok sevindim. Maşallah..Sağlıkla kucağına da alır inşallah yavrusunu.
kıslar bu arada bugun butun gun kaşındım:roflol:..dun kocısle acık havada yemek yemıstık.yemekte sıvrılerın bacagıma saldırısına ugradım..:roflol:
dun bırsey yoktu fakat aksama dogru ıyıce kırmızılastı ve sıstı..
acıkcası kocıste bende cok korktuk..hemen hastaneye gıttık ..ıgne oldum..kafamçokkarıştı
doktor alerjı olmusun dedı.halen sısı devam edıyor..yururken zorlanıyorum....sanırım sıvrısıneklere alerjım var..:roflol:
arkadaşlar bir daha karşılaşırsam kesin bu siteye yönlendiririm..ama emin olun bu şekilde hamile kalan çok insan var.ben belki o yüzden çok rahatımkaderimizde varsa bebişlerimizi kucağımıza alırız yoksa da evimdeki huzur ve mutluluk bana yeter Şeniz :1hug:
iyi geceler kızlar ben geldim. burdaydım nişan için .bakalım yarın ya da cuma günü testlerimi toplayıp üniversiteye gidicem.hayırlısı inşalllah pozitif sonuçla tedaviyi tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?