yok canım öle düşünme ben gecen hafta cuma rahtasızlanarak gittiğimde doktor alttan baktı ve 3. gunumdu dediğin gibi deniz anası gibi hafif kanlı leke oldu ben kontrolden dedim bak burda tanıdık var tüp yaptırdı 3. gun kaltım ayağa gezdim tozdum diyo hiç yatmadım diyove ikiz hamile alakası yok canım ben de güldüm öksürdüm aceba diyotum ozamanmı ama hayır rabbim verecekse korur onu bence rabbm bize nasip etmedi daha tek sebeb o tulincim dediğin gibi hakkımızda hayırlı olana gönlümüz biraz zor razı oluyor ne diyelim diyecek bişe yokki cok zor rabbim dert verip derman aratmasın diyelim sende artık sıkma canını emiiii
biliyorum canım zamanı gelmemiş..
ah keşke kabullenmek kolay olsaymış..
toparlayamadım bi kendimi.. sinir oluyorum kendime de..
eşim pervane annem her gün arıyor..
yine de gülemiyorum boşver diyemiyorum..
geçicek ama ne zaman..
elimden geldiğince herkese destek olmaya moral vermeye çalışıyorum..
bi kendime söz geçiremiyorum..
Allah sonumuzu hayretsin..
isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
gün geçtikçe içimi yakıyor iyice bu hasret..
melony bizlerde seni çok seviyoruzzzz.tulinim canım arkadaşım rabbim inş en kısa zamanda seninde meleğini gönderir.fadiğim seninde rabbim yardımcın olsun canım inş.kızlar yazıların hepsinide okuyorum ancak cevapta unutuyorum kusura kalmayın.hepinizi çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar inş
amin canım cümlemizin inşşşşşş..
yeni görevin hayırlı olsun canım görmüştüm de unutmuşum yazmayı..
canım benimmm üzülmee ne olur rabbim hepimize verecek bak sırası gelen gidiyo bizim sıramız gelmemiş daha beklicezz bak burda ne arkadaşlar var yıllardır beklliyen bizimde olacak bebişimiz merak etme
demi kız tuliny sonra nete girmek için zaman bulamayacaz
rabbim verecek ben inanıyorum bu sefer olmazsa başka sefere ama olcakkk :lepi:
nerminnn canım ne diyeyim bilmiyorum..
inş zamanı çok yakındır sende çok üzülmezsin.. :Saruboceq: