Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım öle düşünme ben gecen hafta cuma rahtasızlanarak gittiğimde doktor alttan baktı ve 3. gunumdu dediğin gibi deniz anası gibi hafif kanlı leke oldu ben kontrolden dedim bak burda tanıdık var tüp yaptırdı 3. gun kaltım ayağa gezdim tozdum diyo hiç yatmadım diyove ikiz hamile alakası yok canım ben de güldüm öksürdüm aceba diyotum ozamanmı ama hayır rabbim verecekse korur onu bence rabbm bize nasip etmedi daha tek sebeb o tulincim dediğin gibi hakkımızda hayırlı olana gönlümüz biraz zor razı oluyor ne diyelim diyecek bişe yokki cok zor rabbim dert verip derman aratmasın diyelim sende artık sıkma canını emiiii

biliyorum canım zamanı gelmemiş..
ah keşke kabullenmek kolay olsaymış..
toparlayamadım bi kendimi.. sinir oluyorum kendime de..
eşim pervane annem her gün arıyor..
yine de gülemiyorum boşver diyemiyorum..
geçicek ama ne zaman..
elimden geldiğince herkese destek olmaya moral vermeye çalışıyorum..
bi kendime söz geçiremiyorum..
Allah sonumuzu hayretsin..
isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
gün geçtikçe içimi yakıyor iyice bu hasret..

melony bizlerde seni çok seviyoruzzzz.tulinim canım arkadaşım rabbim inş en kısa zamanda seninde meleğini gönderir.fadiğim seninde rabbim yardımcın olsun canım inş.kızlar yazıların hepsinide okuyorum ancak cevapta unutuyorum kusura kalmayın.hepinizi çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar inş

amin canım cümlemizin inşşşşşş..
yeni görevin hayırlı olsun canım görmüştüm de unutmuşum yazmayı..

canım benimmm üzülmee ne olur rabbim hepimize verecek bak sırası gelen gidiyo bizim sıramız gelmemiş daha beklicezz bak burda ne arkadaşlar var yıllardır beklliyen bizimde olacak bebişimiz merak etme

demi kız tuliny sonra nete girmek için zaman bulamayacaz :emir_bebek:

rabbim verecek ben inanıyorum bu sefer olmazsa başka sefere ama olcakkk :lepi:

nerminnn canım ne diyeyim bilmiyorum..
inş zamanı çok yakındır sende çok üzülmezsin.. :Saruboceq:

aşk meleği başka yerde tekrarlayın canım..
önceki bu kadar değildi yanlış mı hatırlıyorum ki..

ben daha önceki günler yazmıştım gittik eşimle bugün erol beye ,benim muaynemi yaptı,eşim tekrar sperm örneği vericek ben hormon tahlilleri yaptırıcam adet geldiğinde ,rahim geride dedi bunu biliyodum zaten.bide yumurtalar gördü ama gelişen yumurta görmedim çatlamış olabilir dedi canım ona sıkıldı bugün 12.günüm ve akıntım var kasıklarım ağrıyo göğüslerim şiş tabi 2 gündür böyle anlamadım.Bakalım görücez herşey iyi olur umarım test sonuçlarına göre değerlendiricek.Allah tez zamanda bana ve isteyen herkese evlat versin.Çok zor bu işler bekleme odasında bi ara ağlıcaktım burda olmamalıydım diye işte saçma ama insan bazen saçmalıyo kolay değil yaşadıklarımız ,bide rahim filmi istedi adet sonrası.İnşallah herşey güzel olur

aşk meleği başka yerde tekrarlayın canım..
önceki bu kadar değildi yanlış mı hatırlıyorum ki..

canım doktor bize biryer önerdi orda yaptırdık önceki böyle değildi enazından %13 hareketlisi vardı 120,000 spermi varmı morfolloji falan yazıyordu bu nebiçim testse moralim çok bozuldu bu duurmda tüple bile şansımız yok sanırım yaaaaa geçen herzaman aleyhimize allahım yardım etttttt mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

lal1980 hakkınızda hayırlısı olsun canım..
inş spermler de kötü değildir şansınız daha yükselir..
yumurta çatladıysa bırakma hemen 1 gün yaşıyor belki yeni çatlamıştır..
inş tüplerinde açıktır..

canım doktor bize biryer önerdi orda yaptırdık önceki böyle değildi enazından %13 hareketlisi vardı 120,000 spermi varmı morfolloji falan yazıyordu bu nebiçim testse moralim çok bozuldu bu duurmda tüple bile şansımız yok sanırım yaaaaa geçen herzaman aleyhimize allahım yardım etttttt mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım sen yine önce yaptırdığın yere git..
yanlışlık olabilir..
ani iniş çıkışlar oluyor ama bu kadar da olmaz herhalde..
üzme kendini hemen tekrarlasın eşin..

lal1980 hakkınızda hayırlısı olsun canım..
inş spermler de kötü değildir şansınız daha yükselir..
yumurta çatladıysa bırakma hemen 1 gün yaşıyor belki yeni çatlamıştır..
inş tüplerinde açıktır..

inşallah dediğin gibi kötü değildir spermler ,bekleyip görücez

merhba kızlar eşim bugün tekrar test verdi ama doktor aradı beni değişen bişey yok dedi bu nasıl bişeydir ya sadece 2tane sperm hücresi görülmüş biri hareketli biri harekertsiz ve teşhis yazıyor oligaspermi yazıyor ben doğru olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum off offfffffffffffffffffff

canım başka yerde tekrar yaptırın

geçicek ama ne zaman..

canım bak yapma içim artık yarın olsda sonuç olumsuz olsa diyor bazen cunku ben kaç aydır eşimle beraber olmadım sırfbu iş için lekelenmelerimde uzun sürdü ondan tabii biraz da ve eşimle epeydir vakit geçirmedim çok yıprandık bizim merkez uzak olunca git gel yorulduk eşimle olayım isityorum ona asla belli etmeyeceğim artık sende guclu ol ve boşver de ne olur ha bende diyemiyorum ama eşim her aradığında iyiyim diyorum guluyorum yakmazmı canım cokk zor ama artık yakmasın ne olur senin aşılama ard arda oldu ondan birazda artık kaffamızdan cıkaralım olurmu canım olumunekankayizsmile

yok canım öle düşünme ben gecen hafta cuma rahtasızlanarak gittiğimde doktor alttan baktı ve 3. Gunumdu dediğin gibi deniz anası gibi hafif kanlı leke oldu ben kontrolden dedim bak burda tanıdık var tüp yaptırdı 3. Gun kaltım ayağa gezdim tozdum diyo hiç yatmadım diyove ikiz hamile alakası yok canım ben de güldüm öksürdüm aceba diyotum ozamanmı ama hayır rabbim verecekse korur onu bence rabbm bize nasip etmedi daha tek sebeb o tulincim dediğin gibi hakkımızda hayırlı olana gönlümüz biraz zor razı oluyor ne diyelim diyecek bişe yokki cok zor rabbim dert verip derman aratmasın diyelim sende artık sıkma canını emiiii

meleneoy kuzum evet rabbim verecek olursa önünde hiç bir şey duramıyor
canım üzme kendni (bu hiç kolay olmaz biliyorum)
gerçekten rabbim dert verip derman aratmasın

kızlar yyaaaaaaaa
kız kardeşimin ev sahibi 1 ay önce sigarayı bıraktı ve çok şidetli öksürük başladı adamda (daha 50 yaşında bile değil) ünverste has gitmeye başladılar bu gün eşin yanına gittik dr kanserden şüpeneiyormuş kadın çok kötüydü ona bir şey olursa ben ne yaparım diyor

rabbim sağlık huzur versin eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin

canım sağol..
bende iyiyim daha iyiyim deyip geçiyorum..
kafamızdan çıkarsak belki doğal yolla da gelicek ama ne mümkün..
bebek bebek diye yanarken düşünmemek çok zor..
neyse canım seni de kızları da üzmek istemiyorum..
toparlanıcaz inş.. guclubacismile
hepimiz için hayırlısı olsun.. Şeniz

amin yeterim..
Allah bütün hastalara şifa versin..
sigaranın kötülüğünü bile bile eşimde vazgeçmiyor..
bıraktıramadım bi türlü..

melony bizlerde seni çok seviyoruzzzz.tulinim canım arkadaşım rabbim inş en kısa zamanda seninde meleğini gönderir.fadiğim seninde rabbim yardımcın olsun canım inş.kızlar yazıların hepsinide okuyorum ancak cevapta unutuyorum kusura kalmayın.hepinizi çok seviyorum rabbim yardımcımız olsun kızlar inş

amin canım amin gönlü güzel arkadaşım
rabbim en kısa zamanda sanada mucizeni göndesin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

geçicek ama ne zaman..

canım bak yapma içim artık yarın olsda sonuç olumsuz olsa diyor bazen cunku ben kaç aydır eşimle beraber olmadım sırfbu iş için lekelenmelerimde uzun sürdü ondan tabii biraz da ve eşimle epeydir vakit geçirmedim çok yıprandık bizim merkez uzak olunca git gel yorulduk eşimle olayım isityorum ona asla belli etmeyeceğim artık sende guclu ol ve boşver de ne olur ha bende diyemiyorum ama eşim her aradığında iyiyim diyorum guluyorum yakmazmı canım cokk zor ama artık yakmasın ne olur senin aşılama ard arda oldu ondan birazda artık kaffamızdan cıkaralım olurmu canım olumunekankayizsmile

fadik ,nevro yeter cucu nermin tüliny sidelya ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür ederim kısmet hayırlı olan ne ise olsun artık ağlamıyorum d isyan etmek değil benimki hanii insanın başına gelen olaydan sonra kendini sorgulaması gerek derlerya ondan diyorum nerde yanlış yapıyorum diye yoksa isyan etmek değil benimkisi belkide isyana giriyor ben bilmiyorum rabbim verecek elbet napalım sabırla umutla bekliyeceğiz nermincim buyuk ablamda bana aynısını diyor kafana çok takıyosun diye anlamaz kimse...

Kanamam dahada arttı bu arada....
Dondurulmuşlarla hemen başlamam az dinleneceğim kafam cok yorgun az zaman geçsin oda olmzsa daha yıkım olur az durayım diyorum şimdi daha iyiyim ablam geldi dertleştik az şimdi daha iyiyim çok şükür ağladım ama gece de uyumadığım için gözlerim yanıyorr

sizleri seviyorum kızlarrr :asigim: A.s.

canım bizde seni seviyoruz
kendini yıpratma

kızlar bu gün ilaç almaya gittim
dr yumurta çatlatma iğnesi yazmıştı
2 kutu 160 tl vardim yyaaaaa
yok böle bir şey

cok sevindim canimmmm
massallah massallah büyüyen yumoslara
insallah onlar tek tek bebis olcak,koncak göbisine :Saruboceq:

CANIM BU GÜN BİRAZCIK HEYCANLADIM DR YUMOŞLARI TOPLAMAKTAN FANAL SÖZ EDİNCE
İNŞŞ KALİTELİ OLSUNLAR İNŞŞ
RABBİM HEPİMİZİN YADIMCIMIZ OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ben kendimden umutlu değilim hatta suan yatyorum ama boşa yani bilyorum
neden diye soruyorum aşşağı komşui kadın 43 yaşında bekar geldi1 yıl olmadı ramazandı geldiğinde yaşlı adama ve kadın suan hamile karşı komşum hamile rabbim herkese versinkimsenin saadetinde gözüm yok kimseyi kıskanmam hatta unutmuyorum birgun aşağıdaki 43 yaşındaki hamile komşu kapıya geldi benimde halim yoktuu rengım solmuşş kapıyı açtım ayy dedi hamilemisin sen yoksa rengin solmuş dedi ama kıskanarak dedi yok dedim hastayım gözlerinden belli ne hissettiği rabbım benden önce ver ona diye dua ettim yaşı genç deil diye dua ettim ona verdi ama ben dua ediyorum banada ver diye ama vermiyo bana neden diyorum nerde yanlış yapıyorum gece ağladım uyumadım rabbim nerde yanlışım var dedim çok isityorum allahım test gunu heycanını bile yaşayamadım neden yaa neden çok üzülüyorum içim yanıyor kızlarr benimm

canım benim yaaaaa:teselli:hiç öyle düşünme benim duam kabul olmuyor diyene kadar o dualar kabul olurmuş.zor bi durum allahım yardımcın olsun işallah bebişin seninledir.her zaman dua ediyoz bizimde dualarımız sizler için kabul olur işallah.herşeyin hayırlısı olsun.hayırsız ve sağlıklıksız olacağına çok şükür, bu topiğin süprizi çok oluyor her an bi süprizde siz yaşarsınız.:Saruboceq:

Maşallah bitanem. :nazar: Herşey yolunda gidiyor. İnşallah Cumartesi de güzel haberlerle dönersin. Güzel başladı , güzel gelişti , güzel sonuçlansın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İNŞŞ CANIM
ÇOK SAĞOLUN HEPİNİZ DUALRINIZI EKSİK ETMİYORSUNUZ
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Back
X