Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar nasılsınız.özlem seninle günlerimiz aynıydı bu gün tam 7 olmalıydı seninki niye 1 gün öne gitmiş.

ıyiyiz canım biz çok şükür. Siz nasılsınız? :nazar: a.s.

slm arkadaslar nasilsiniz?
ben kac gundur giremedim, firsat bulamadim :1ninca:
eee ne var ne yok?
sidelyacim canim valla cok haklisin, ama iste anlamayan anlamiyo!!!
bak sana ne anlatayimda gulermisin aglarmisin...
benim esimin ailesiyle hic sorunum yok allaha sukur ama en son turkiyeye gittigimizde, doktora filan gittik ve benim safrada tas cikti, esiminde cift tarafli biri baya ilerlemis varikosel cikti...neyse bizde hic esimde sorun oldugunu kimseye anlatmadik, bi aksam gorumcem bana dediki senin safranda tas var acaba omu cocuk olmasina engel dedi, ne diyecemi sasirdim boyle salakca bisey duymamistim daha ve ohaaaa abla soyledini senin aklin aliyomu dedim ve birden esimin ameliyat olmasi gerektini filan soyleyiverdim...yani o aksam anladimki ne kadar iyi anlassak anlasalim bi sorun oldumu hemen el kizina kusur bulunuyomus....
takma ve bence kendiniz toparlayin ve tedavinizi olun sonra bide ben verdim benim sayemde filan gibi laflar filan soyler...

Hoşgeldin bitanem. Özlettin kendini. :1hug: :asigim: Nasılsın?

slm arakadaŞar yumoŞlarumu bırakıp geldım

Hoşgeldin canımm. Geçmiş olsun. ınşallah güzel güzel döllenirler yumişler. Ve çoooook sağlıklı olurlar. :Saruboceq:

hadi hayırlısı yeterim..
sağlıklı bebekler olma yolunda ilerlesinler şimdi..
Allah sonunu hayır etsin..

sidelyacım boş yere canını sıkma..
kadın kendi derdinde baksana..
ondan gelicek hayır Allah'tan gelsin..
istemeyin bile hiç birşey..

[ı]yeter inn opusu olmuştur herhaldeee... Inşş güzel gelişmelerle gelir bizeee[/ı]

merhaba kızlar yetercim bugün opun vardı sanırım allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur bende yarın doktora gidicem tahlil sonuçlarını göstermeye vede yumurta takibi için bakalım bize ne gözükecek

canalarım sağolun allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar dualarınızla
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Herkese iyi haftalar güzellerrrrrr. Şeniz Güzel başlayalım inşallah haftaya. Ve öyle devam etsin. İlk iş yeterden güzel haberler bekliyoruz. :lepi:

SAĞOL CANIM ŞİMDİLK HER ŞEY YOLUNDA
İNŞŞŞ BÖLE DEVAM EDER

]

yeterin opu bugünmüş. allahım kolaylık versin bebişlerini hemen gönderi versin canım benim.

AMİN CANİM AMİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
,İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

iyiyiz canım biz çok şükür. Siz nasılsınız? :nazar: A.s.

hoşgeldin bitanem. özlettin kendini. :1hug: :asigim: Nasılsın?

hoşgeldin canımm. Geçmiş olsun. Inşallah güzel güzel döllenirler yumişler. Ve çoooook sağlıklı olurlar. :saruboceq:

[ı]hadi hayırlısı yeterim..[/ı]
[ı]sağlıklı bebekler olma yolunda ilerlesinler şimdi..[/ı]
[ı]allah sonunu hayır etsin..[/ı]

sağolun kızlar 18 tane yumoş topladılar hepsininde iiçi dolu dedi dr (birincide hepsi boş çıkmıştı )
her şey yolunda rahat ol dedi

canlar merhaba

biraz önce milli eğitimden geldim imza için kaymakamlığa gitmiş evraklar bugun yarın arayacaz dediler 2 ayda olsa gitcem parası değilde kafam dağılsın istiyorum yoksa evede uzak biraz okul

minoşcum hoşgeldin canım evet olmadı kısmet bakalım ne zaman bana merhaba diyecek bebeğim bekliyoruz sabır ve umutla

yetercim kaç yumoş toplandı haber versene yaa

sidelya hiç boşver takma valla kendi anan baban gibi olurmu bak benim kayınvalide ve görümce hiç gelmediler şurda gurbet elindeyim insan gelir bakar okadar acillik oldum görümcem 3 gun sonra geldi neymiş komşunun duğünu varmış ona yardım etmiş hiç biri kafasını uzatmadı allahtan ablam yanımdada o hergun geldi baktı bana tabii eşim allah bunların eline duşurmesin bak bende yaklaşık bir aydır gitmem eşimde biliyo yaptıklarını uzak durduklarını bişe diyemio ama ben vicdan azabı cekiyorum bir aydır gidemedim beklerler diye olmuyor kötü sözümüz yok kayınbabam için saten o bekliyo soruyo onun için yoksa görümcemi kaynanamı düşündüğümden değil bide tabi eşimi oda biliyorum üzülüyor gitmek istemediğime katlanıyoruz ama asla oturmaya gitmem akşam eşimle beraber bir saat uğrarım şurda gurbetteyim ilk alışana kadar yanlızlık cektim görümcem bi kere olsun hadi şöle yapalım demedi başkalarından duydum hergun gezdiğini tabii kayınvalidem de öle oda demez dediklerine göre ben sıkılırmışım diye demiyolarmışş ama olmuyo dallayıp kucaklamaları lazım yapmadılar aslında birazda iyi oldu uzak duruyorum yoksa mecbur kalacaktım

sağolun kızlar 18 tane yumoş topladılar hepsininde iiçi dolu dedi dr (birincide hepsi boş çıkmıştı )
her şey yolunda rahat ol dedi

oh oh oh maşallah :nazar: :nazar: aman bol bol su iç haa 15 ve üstü biliyosun riskli ohss senduromu için dikkat et bende 16 taneydi olmadım çok şükür ama suya bağlıyorum birazzda cok su içitm çünküü

sagol nevrocum iyim opuyorumnanaktan
aksama misafirim var, bende bi yandan temizlik yapiyorum bi yandan aksama neler yapsam diye dusunuyorum, ve tabii bide burayida takip etmeye calisiyorum sempatiksalakcinni

benim cok akintim oluyo, ilk defa bu kadar akintim oldu, bi kac kezde cok hafif pembe gibi leke oldu, galiba benim az tikali olan tup acildi :lepi: aksamlarida karnim cok sisiyo.....

yeter canim ne kadar guzel bi suru yumoslarin olmus, insallah bide guzel dollenme haberlerini alirsin canim

oh oh oh maşallah :nazar: :nazar: Aman bol bol su iç haa 15 ve üstü biliyosun riskli ohss senduromu için dikkat et bende 16 taneydi olmadım çok şükür ama suya bağlıyorum birazzda cok su içitm çünküü

sagol nevrocum iyim opuyorumnanaktan
aksama misafirim var, bende bi yandan temizlik yapiyorum bi yandan aksama neler yapsam diye dusunuyorum, ve tabii bide burayida takip etmeye calisiyorum sempatiksalakcinni

benim cok akintim oluyo, ilk defa bu kadar akintim oldu, bi kac kezde cok hafif pembe gibi leke oldu, galiba benim az tikali olan tup acildi :lepi: Aksamlarida karnim cok sisiyo.....

Yeter canim ne kadar guzel bi suru yumoslarin olmus, insallah bide guzel dollenme haberlerini alirsin canim

inşşşşşşşşşşş kılzar inşşşşşşşşş
her şey güzel olsun istiyorum
rabbim kimsenin emeğin boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşş

sidelyam canını sıkma canım boşver anlamazlarki. al yazmalım filminde bir söz varya sevgi emekti çok hoşuma gider çok doğru bir söz.ama bu kaynanalar nedense emek vermeden bişiyesahip olmak istiyolar. oysa seni geç karşısındaki kendi öz oğulları nasıl vicdanları el veriyo böyle davranmalarına anlamıyorum ya.oğullarının mutluluğu için elinden geleni yapmazmı bir anne ya. kaynana ünvanını alınca bunlara ne oluyosa bizde burda ne zorluklarla anne olmaya çalışıyoruz onlar elindekilerin kıymetini bilmiyolarrrrrrrr

tam dayaklıklarrrr:oklava::oklava:

kızlar size bişe sorcam suan kafama ne taktım ben tahlilelerimi yaptırdığımda fsh 0.2 değer kadar yuksek cıktı doktorlar önemli olmadığını sölediler ama ben diyorumki gelecek ay 3.gun tahlili yaptırıp baktırsam ve eğer çıkarsa ilaç kullansam mı troid için off yo buna takmış durumdayım ne diyosunuz hiç uğraşmayımmı off yaa kafayı yiycem ben sığamıyorum hiç bir yere ne ev ne dışarısı kesmiyo beni neden böle oldum yaa

oh oh oh maşallah :nazar: :nazar: aman bol bol su iç haa 15 ve üstü biliyosun riskli ohss senduromu için dikkat et bende 16 taneydi olmadım çok şükür ama suya bağlıyorum birazzda cok su içitm çünküü

Benim de 9 tane toplanmıştı. Ertesi gün aramışlardı. 4 tane kaldı diye. Biraz üzülmüştük 5 tanesi gitmiş diye. Acaba onlar da gider mi diye korkmuştuk. Aynı günün akşamı arayıp 6 oldu demişlerdi. 2 tanesi daha "Biz de varız bu yarışta demişler". O zaman çok sevinmiştik. Vayyy demiştik. Ne kadar azimliler. Onlar da bizi çok istiyorlar.

Sonra en iyi 3 tanesini yerleştirmişlerdi. Yalnız yerleştirme sırasında doktor bana rahim ağzınızda yaralar oluşmuş , buna daha sonra bakalım demişti. Daha 3 gün önce toplamada yoktu birşey. Kötü huylu birşey olmasın demişti. Kadın da tam zamanında söyledi bunu yani. Ben orda hayatımın en önemli , en değerli dakikalarını yaşıyorum. O benim moralimi bozup , beni endişelendiriyor.

Neyse oradan aşağıya indirdiler daha sonra. 4 saat hastanede yatırdılar yüzükoyun. Öksürük geliyor , küçük küçük öksürüyorum. Sanki çıkıp gidecek gibi korkuyor insan , hani az önce koydular ya.

Arabamız yok , eve taksiyle geldik tabi. Hemen yattım. Yatış o yatış dermişim. Çoğu insanın da olduğu gibi acayip derecede kabız oldum o günlerde. Saatlerce oturuyordum tuvalette. Bir ümitle olur mu diye. Bir keresinde 1,5 saat oturdum. Mart ayında daha havalar soğukken. Üşütecektik bir tarafları.

Banyo yapmadım , ani hareket etmedim , hep dua ettim , ananas yedim , ananas suyu içtim. Hep konuştum onlarla. Ve sizlerin duaları. En büyük yardımcımız. Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla.

7. günde test yaptım. Silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Sizlere diyemedim. Çünkü ben iki kere çatlatma iğnesi olmuştum. İlk oldum , 2 gün sonra yumurtalar toplandı. Sonra transferim oldu , 2. gün yine çatlatma iğnem oldu. Tutunması için demişlerdi ikincisi. Bilemiyorum. Onun idrar testine etkisi olabilir diye kimseyle paylaşamadım. Eşime demiştim. İkimiz de sevindik ama acaba dedik yine de. Sonra hergün testi tekrarladım. Gitgide koyulaştı. ayse arkadaşımla aynı zamanda olmuştu tedavimiz. O da belki yapıyordur , söylemiyordur , belki onda çıkmıyordur , üzülmesin canım arkadaşım , umutsuzluğa kapılmasın diye yine söyleyememiştim. Hatta yap test diyenlere de yalan söylemek zorunda da kalmıştım. Çok istemiştim , ikimiz de mutlu sona ulaşsaydık , çıksaydık bu merdivenleri el ele , daha da mutlu olacaktım. Yalan değil , sevinemedim kendime tam olarak. Ama kısmet değilmiş daha arkadaşıma. Onu hiç unutmam ve onun için hep daha fazla dua ederim. İnşallah o da mutlu sona ulaşır en kısa zamanda. Benim gözü de gönlü de güzel arkadaşım.

Hep fotoğraflarını çektim testlerin o zaman.. Hem fotoğraflarını hem de test kitlerinin kendisini hala saklarım. Üzerlerine günlerini yazarak sakladım. Test günü kanda değerim de çok yüksek çıkmıştı. Hatta ikiz ya da üçüz demişti doktor. Buradaki arkadaşların yorumu da o yönde olmuştu. Ama haftaya keseleri görmeye gittiğimizde tek çıkmıştı. Doktor da şaşırdı. Herhalde bizim oğlan diğerlerini ekmek almaya gönderdi. Hem yeri , hem yemeği , ileride de imkanları paylaşmayı düşünmedi sanırım. Hayırlısı kadarını verdiğine inanıyorum Rabbimin. Çünkü ben tek gebelikte bile ne kadar zorlandım , ne zorluklar yaşadım biliyorsunuz.

Ve o günden sonra yavrumla devam ettik yola. Çok şükür sağ salim tamamladık yolu. Onu kucağıma aldığımda tarifi imkansız duygular içindeydim. Ve onu öpüp koklarken içimden buradaki arkadaşlarımı geçirdim. Onların da o anki duygularımı tez zamanda yaşamaları için rabbime dua ettim. İnşallah tedavili ya da tedavisiz ; tez zamanda ve hayırlısıyla , sağlıkla ve mutlulukla yavrularınıza kavuşursunuz canlarımmm. Hepiniz için Rabbimden bunu diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom cok gusel anlatmışın içindeki duygularını rabbim tez zamanda bizede yaşatır inşallah seni oğluşuna ve işine oğluşunuda size bağışlasın rabbiim hayırlı evlatlar olsun inşallah canım benim rabbim hepimizede kısmet etsin

Back
X