Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar biliyosunuz geçen hafta hiç güzel haberler vermemiştim sizlere.eşim haftaya perşembe emre beyden randevu almış inşallah oradan güzel haberlerle dönerim sizlere.allahım hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba kizlar
bugun kotu bir haber aldim cok uzgunum
bir yakinimiz tup bebekle hamile kalmisti ikizlerine
dun erken dogumla kaybetmis bebeklerini daha oncede iki defa kaybetmisti bebeklerini yani ikizleriyle birlikte 4 bebegini kaybetti
Allah sabir versin onlara su an ne dusunecegimi bilmiyorum bombosum
Allah'im hakkimizda hayirlisini versin saglikla
hamile arkadaslarimiza yavrularini saglikla kucaklamalarini nasip etsin insallah

tüylerim diken diken oldu.:gitme:allah sabır versin bi daha yaşatmasın böyle bir acıyı.:Saruboceq:

merhaba kizlar
dun erken dogumla kaybetmis bebeklerini daha oncede iki defa kaybetmisti bebeklerini yani ikizleriyle birlikte 4 bebegini kaybetti
Allah sabir versin onlara su an ne dusunecegimi bilmiyorum bombosum
Allah'im hakkimizda hayirlisini versin saglikla
hamile arkadaslarimiza yavrularini saglikla kucaklamalarini nasip etsin insallah

sen söyleyecek söz bulamamışsın tatlım, şu an ben de söyleyecek bir şey bulamıyorum Rabbim tüm anneleri bebeklerini kaybetmekten korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar,herkes için güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan

nevrom çok geçmiş olsun canım
rabbim tez zamanda şifalar versin :Saruboceq:

harzemcim anneciğine çok geçmiş olsun canım
okuttuğun kuran-ı da rabbim dileklerinle birlikte kabul etsin :Saruboceq:

tüm tedavide olan arkadaşlar umudunukaybetme,fatımazehra,aa1,yeterciğimin ablası
rabbim yardımcılarınız olsun inşalllah emekleriniz boşa çıkmayacak :Saruboceq:

minnoscum arkadaşın adına çok üzüldüm
rabbim büyük bir imtihandan geçiriyor
sabrının sonu inşalllah selamet olacak
rabbim onun yardımcısı olsun :Saruboceq:

arkadaşlar NESRıN arakadaışızın eşi ne oldu haberi olan varmı yaaaaa

arkadaşlar biliyosunuz geçen hafta hiç güzel haberler vermemiştim sizlere.eşim haftaya perşembe emre beyden randevu almış inşallah oradan güzel haberlerle dönerim sizlere.allahım hepimizin yardımcısı olsun..

inşşşşşşşşşş güzel haberlerle dön
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

fatımacım 2-3 gün içİnde olması lazım...
ama bazen değişebiliyor...
ben geçen ay kullandığımda ilaç bitmeden krem rengi akıntım oldu ilaç bitincede hemen adet oldum...
zaten o 2-3 gün sonra adet olsaydım ameliyat daha net ve başarılı olacaktı...
ama ne yapalım hayırlısı artık....

hayırlısı fadikim,canım rahminde perde olduğu, rahim filminde belli olmamışmıydı yada doktor hiç şüphelenmedi mi

sen söyleyecek söz bulamamışsın tatlım, şu an ben de söyleyecek bir şey bulamıyorum Rabbim tüm anneleri bebeklerini kaybetmekten korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tüylerim diken diken oldu.:gitme:allah sabır versin bi daha yaşatmasın böyle bir acıyı.:Saruboceq:

merhaba kızlar,herkes için güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan

minnoscum arkadaşın adına çok üzüldüm
rabbim büyük bir imtihandan geçiriyor
sabrının sonu inşalllah selamet olacak
rabbim onun yardımcısı olsun :Saruboceq:

amin kizlar
gercekten dayanilmasi zor bir durum
nasil oldu henuz kimse bilmiyor
hemde hastanede yatiyordu doktor 1 ay daha kalsa kurtarirdik diyormus
tam bilmiyorum ama sanirim 7 aya yakindi
cok sevincliydiler ama nasip kismet iste
Allah verdi Allah aldi
insallah Rabb'im en kisa zamanda hayirla saglikla nasip eder onada
Allah butun istiyenlere hayirla saglikla versin insallah

hakkınızda en doğru karar alınız inşallah...
Allah yardımcınız olsun canım....

Fatımacım 2-3 gün içinde olması lazım...
Ama bazen değişebiliyor...
Ben geçen ay kullandığımda ilaç bitmeden krem rengi akıntım oldu ilaç bitincede hemen adet oldum...
Zaten o 2-3 gün sonra adet olsaydım ameliyat daha net ve başarılı olacaktı...
Ama ne yapalım hayırlısı artık....

-----------------------------------------------------------

herkese hayırlı günler canlara.s.

inşşşşşşşşşş canım
rabbim hakkımızda hayılısını versin

merhaba kizlar
allah sabir versin onlara su an ne dusunecegimi bilmiyorum bombosum
allah'im hakkimizda hayirlisini versin saglikla

canım yyaaa
allah yadımcıları olsun
ne zor bir durum yyyaaaa

tüm tedavide olan arkadaşlar umudunukaybetme,fatımazehra,aa1,yeterciğimin ablası
rabbim yardımcılarınız olsun inşalllah emekleriniz boşa çıkmayacak :Saruboceq

amin arkadaşım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, umut edip uğraştıktan sonra hayallerin yıkılması acı oluyor.

rabbim yardımcılarınız olsun inşalllah emekleriniz boşa çıkmayacak :Saruboceq

amin arkadaşım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, umut edip uğraştıktan sonra hayallerin yıkılması acı oluyor.

SAĞOL CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TÜM BEBİŞ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIN GÜLDÜRSÜN RABBİM

Kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz

çok geçmiş olsun nevrocum, Allah şifa verssin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım hepinizi kocaman locaman öpüyorum öğleden sonranız en güzel haberlerle geçsin inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X