nevrocum sanada hayırlı cumalar.bende okula gitmeden biaz siteye bakınıyım dedim.canımsenin eşindede morfoloji sorunu vardıdeğilmi.siz bişeyler kullanıomusunuz bunun için.
Sağol bitanem. Valla kullanıyoruz birşeyler ama henüz yükseldiğini görmedik. Üroloğun dediği , aslında onun değişken olduğu. Yani 2 gün sonra gelseniz belki de %6 çıkar diyor. Ama sanki bizimki kronikleşmiş gibi. İki tahlilde %3 , ik tahlilde %2 çıktı. İlk başlarda e vitamini , keçiboynuzu kürü , selenyum , çinko kullanıyordu. Sigarayı da 4,5 ay oldu bırakalı. Şimdi Ultra Mega Gold diye bir vitamin takviyesi ve l-arginine kullanıyor. Keçiboynuzu kürünü de haftada iki kez içiyor artık. Allahım inşallah şifalarını verir de bizler de hamile kalırız. :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoooooook teşekkür ederim....
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE VERSİN İNŞALLAH....HEP DUA EDİCEM kucaklarınızı boş bırakması kimselere aratmasın.......
:enbuyukkk:günaydın kızlar inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur allahım dualarımız kabul eder ve bize meleklerimizi yollar....
gunaydın kızlar belınaycım senı tebrık ederım canım uzun zaman dır gırmedım bu sıteye gırınce cok pısıkolojik sorun yasadım neden ben hamıle değilim diye cok sukur sıtresı attım sımdı yıne başladı bebek ıstegı dayanamayıp gırdım ve kalbım fırlayacak bendde bebek ıstıyorum
Günaydın canlarım Cumanız mübarek olsun Allahım şu mübarek günün hatrına düm dualarımızı kabul eyler, ve kavuşturur bizi dileklerimize inşallah:Saruboceq:
Günaydın canlarııımmmmm............ Hepinizi öpüyorummmm......... Şeniz
herksese günaydın. herkese hayırlı Cumalar Dualarımız bu mubarek günde kabul olsun.
canım, bu ne gizel bir dua :Saruboceq: resimdeki kız da maşallah ne kadar tatlı
CUMANIZ MÜBAREK GÜNÜNÜZ AYDINOLSUN ARKADAŞLAR a.s. :asigim:
herkeze günaydın arkadaşlar.Herkeze hayırlı cumalar .hayırlı bir günde hayırlı haberler almayı nasip kısmet eder inşallah Yüce Rabbim hepimize.
Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım
Herkesin gönlünü yaratıp da
o gönüllerin isteklerini veren Sensin.
Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten,
Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin.
Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk,
Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl.
Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl.
Bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle!
Adının rahmetini öğrenen ve de öğretenlerden kıl
Huzuruna varırken bir çocuk timsali gibi çıkabilmeyi nasib eyle.
***Hayırlı Cumalar***
herkese gunaydin kizlar
cumaniz mubarek olsun
insallah guzel heberler aliriz
elchin canim gecmis olsun bi dahaki aya insallah kendini cok yipratma hayirlisi
günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrr ya ben bişey sormak istiyorum kıslar adet günüm yarın ama sanki bugün yumurtlama günüm iç çamaşırıma çok gelmeyen bi akıntım var ve kasığımın üstüne sanki adet sancısı giriyo daha önce böyle olan var mı? hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
nevrocum bende burdayım
Canımmm :teselli: Bitanemmm a.s.
Kolay değil tatlım biliyorum. Bütün bir ayın emeğini , umudunu aldı gitti o kırmızılar.
Yeni bir aya başlamak sana zor geliyor olabilir. Yeni periyodun sonu çok uzak gelebilir. O kadar günü nasıl eriteceğini düşünüyorsun belki. Acaba bu ay olacak mı diye düşünmeye başlamışsındır. Ama günler o kadar çabuk geçiyor ki , hayat öyle bir devam ediyorki. Bir bakacaksın adete gün sayıyorsun. Elbet bu saymaların , beklemelerin , özlemlerin bir sonu olacak. Dileğim en kısa zamanda mutlu sonla son bulması.
Hadi güzelim toparlan.. Belki önümüzdeki ay. İnşallah önümüzdeki ay. :Saruboceq:
Umut olmasa yaşanır mı bu dünyada? Kim diyebilir bu ay meleğin sana gelmeyecek diye? %1 ümit bile olsa toparlanmaya değmez mi? yerimseniben Şeniz a.s.
günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrr ya ben bişey sormak istiyorum kıslar adet günüm yarın ama sanki bugün yumurtlama günüm iç çamaşırıma çok gelmeyen bi akıntım var ve kasığımın üstüne sanki adet sancısı giriyo daha önce böyle olan var mı? hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm
bebeğimmm güzel yürekli arkadaşım benim toparlandım tabiki dahada iyi olacağım elbet tabikide bebeklerimiz olacak ama zamanı belli değil yürkten inanıyorum buna rabbimin kudretinden sual edilmez onun ol demesine bakıyor herşey ne mucizeler gördük bende bekleyeceğim sabırla ve duayla ne yapayım elden başka bişey gelmiyor :Saruboceq:
kızlar buarada herkese hayılrlı cumalar hayırlı günler diliyorum
kızlar buarada herkese hayılrlı cumalar hayırlı günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?