selam kızlar ben yoklamada yoktum bayadır zaten site galiba 4 gündür sorunluydu sonraki günlerde ben evde yoktum yada misafirim vardı
inşallah hayırlı haber alırım varmı hamiş aranızda var diyin ne olur ya
bu arada ben macun-u mübarek vardı belki burda duymuşunuzdur eşimle ona başladık tadı iğrenç ama bebeğim için her şeye değer yeterki o olsun:))
ama içinde 1 malzeme ekşik aktarda yoktu ve burdaki tek aktardı doğrusu başka yere gitmeyede üsendim:))
udihindi yok içinde bişey olmaz inşallah
buarada ben bu ay adet düzenleyici kullanmadım onun için adetimde geçikme söz konusu olabilir:))
benim tarihi nevrosky 20 kasım yaparmısın bide ek olarak macunu mübarek kullandığımı ve eşime bide siyah üzüm çekirdeğini kapsül olarak yapmışlar onuda verecem adam hap manyağı oldu sayemde:))
çok teşekkür ederim
Arkadaslar merhaba, az önce haberim oldu. KKda düzelmis, cok iyi olmus. Simdi önceki sayfalari okumam gerek. Insallah hepiniz iyisinizdir. Öptümm
Merhaba. İnşallah kullandığınız ilaçlar iyi gelir. Ve sende pembe köşeye adını yazdırırsın. Aktardan aldığın o şeyleri kendin mi hazırlıyosun. 1 tane malzeme eksik demişsin ya.
kızlar dr. dan geldim kalp atışlarını duyduk çok değişik bişey ya...gece korkudan hiç uyuyamadım allahım inş. biran önce size de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaslar merhaba, az önce haberim oldu. KKda düzelmis, cok iyi olmus. Simdi önceki sayfalari okumam gerek. Insallah hepiniz iyisinizdir. Öptümm
selam kızlar ben yoklamada yoktum bayadır zaten site galiba 4 gündür sorunluydu sonraki günlerde ben evde yoktum yada misafirim vardı
inşallah hayırlı haber alırım varmı hamiş aranızda var diyin ne olur ya
bu arada ben macun-u mübarek vardı belki burda duymuşunuzdur eşimle ona başladık tadı iğrenç ama bebeğim için her şeye değer yeterki o olsun:))
ama içinde 1 malzeme ekşik aktarda yoktu ve burdaki tek aktardı doğrusu başka yere gitmeyede üsendim:))
udihindi yok içinde bişey olmaz inşallah
buarada ben bu ay adet düzenleyici kullanmadım onun için adetimde geçikme söz konusu olabilir:))
benim tarihi nevrosky 20 kasım yaparmısın bide ek olarak macunu mübarek kullandığımı ve eşime bide siyah üzüm çekirdeğini kapsül olarak yapmışlar onuda verecem adam hap manyağı oldu sayemde:))
çok teşekkür ederim
selam kızlar nasılsınız..adetime 5 gün kaldı.önceden adet belirtisi olurdu şimdi daha başlamadı.fırtınadan önce gelen sesizlik bu..zaten tedavide görmedim olacağını sanmıyorum.benim yumuşlar silah zoruyla büyüyorlar...ama ne kadar gerçeği bilsede ümit oluyor yinede.bende tedavisiz olmaz diyorum ama içimdende ya olursa diyorum...hep böyle bu.ümitlendim hep sonu hüsran oldu.artık ümitlenmiyecem.herşeyin hayırlısı.dilerim allahtan hepimizde pembe köşede isimlerimizi görürüz..
selam kızlar nasılsınız..adetime 5 gün kaldı.önceden adet belirtisi olurdu şimdi daha başlamadı.fırtınadan önce gelen sesizlik bu..zaten tedavide görmedim olacağını sanmıyorum.benim yumuşlar silah zoruyla büyüyorlar...ama ne kadar gerçeği bilsede ümit oluyor yinede.bende tedavisiz olmaz diyorum ama içimdende ya olursa diyorum...hep böyle bu.ümitlendim hep sonu hüsran oldu.artık ümitlenmiyecem.herşeyin hayırlısı.dilerim allahtan hepimizde pembe köşede isimlerimizi görürüz..
evet ben kendim hazırladım ne kadar iyi oldu bilmem ama aranızda hep olursam zehirlenmedim demektirsırnaşık şey
şaka bir yana inşallah faydasını görürüz canım ya
inşallah hepimiz o pemde köşeye geçeriz:1hug::hooray:
canıminşallah adet olmazsın ama umut bizim için ekmek peynir gibi oldu keşke unutabilsek bir an için belki ozaman hamiiş kalırızselam kızlar nasılsınız..adetime 5 gün kaldı.önceden adet belirtisi olurdu şimdi daha başlamadı.fırtınadan önce gelen sesizlik bu..zaten tedavide görmedim olacağını sanmıyorum.benim yumuşlar silah zoruyla büyüyorlar...ama ne kadar gerçeği bilsede ümit oluyor yinede.bende tedavisiz olmaz diyorum ama içimdende ya olursa diyorum...hep böyle bu.ümitlendim hep sonu hüsran oldu.artık ümitlenmiyecem.herşeyin hayırlısı.dilerim allahtan hepimizde pembe köşede isimlerimizi görürüz..
saol bir tanem teşekkür ederimBitanem hoşgeldinn. Oh ohh , yarasın inşallah yedikleriniz içtikleriniz. Allahım şifanızı versin. Tez zamanda meleğinizi göndersin inşallahhhh.
Ben dediklerini ekledim canım. Değişiklikleri yaptım.
Aaaa........ Bu macunu sen mi kullancaksın. Ben eşin yiycek sanmıştım. :uhm: Genelde macun denilince benim aklıma erkeklerin kullandıkları mesir macunu vs. geliyo...... fisfisfis fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?