Günaydın bayanlar.................... hihoyyyt hihoyyyt Gününüz güzel geçsin.............. hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın kıslar yeni bi haftaya girdik inşallah umut dolu bol hamişli çok güzel bi hafta olur.:Saruboceq:
Beyaz melek randevunun güzel geçmesine çok sevindim, rahatlamış olman çok güzel hep böyle neşeli, mutlu ol seni hiçbişeyin üzmesine izin verme:1hug:
Narencim bebişinin kalp atışını duymuşsun senide tebrik ederim canım.
gunaydin kizlar guzel bir gun guzel bir hafta dilegiyle..............
bu arada site yine hata veriyor dunden beri insallah duzelir hemen
herkese günaydınlar a.s. hepinizi öpüyorum Şeniz
kızlar günaydın nasılsınız bakalım hayırlı bol hamişli güzel bi hafta diliyorummmmmm
kizlar bu arada bugun benim icin buyuk gun tup bebek drumuzda saat 2de rdvumuz var
butuun test sonuclarina bakicak bu inhibine b olayida aydinlanacak benim icin dua edin guzel haberlerle doneyim
bir aksilik cikmaz insallah
kizlar bu arada bugun benim icin buyuk gun tup bebek drumuzda saat 2de rdvumuz var
butuun test sonuclarina bakicak bu inhibine b olayida aydinlanacak benim icin dua edin guzel haberlerle doneyim
Şeniz
Canım benim demek büyük gün bugün Allah yardımcın olsun bitanem dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider. Güzel haberlerini bekliyorum habersiz bırakma bizi
Şeniz
Canım benim demek büyük gün bugün Allah yardımcın olsun bitanem dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider. Güzel haberlerini bekliyorum habersiz bırakma bizi
Canım dualarımız seninle. :Saruboceq: İnşallah güzel şeyler duyarsınız. İçiniz ferahlar. Gönül rahatlığı ile tedaviye başlarsınız. Dönüşte hemen bizlere haber vermeyi unutma. Merakta bırakma bizleri. :dance:
canım işallah en güzel sonucu alırsınız.allah yardımcın olsun..güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz..:ecrin_bebek:
Asi canımm hadi hayırlısıı inşallahh güzel haberler vericeksinn bizee.Dualarımız seninlee.Rabbim gönlüne göre versin inşallah aminnnn...
nevrocummmmmm ozur tatlim msjlarini hep boldum
cunku ayni anda iki kisiden alinti yapmayi bilmiyorum ve ttsk etmek istedim arkadasllarimi
kusura bakma canim
bu arada sizinde saatiniz yanlismi benim siteyle 2 saat fark olustu tekrar ayarlamam mi gerek
kizlar netim ağir çalişiyo nedense.....
Hiziniza yetişemiyorum
narennn çok sevindim kalp atişlarini duymuşsun meleğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?