Arkadaşlar BeyzaNur-HH'den haberler getirdim size.
Kendisi abisinin bigisayarından girdiği için gelip buraya uzun uzun yazamamış.
Türkiye'deymiş. Tedavi başlamış. İğnelerini oluyormuş. Büyük ihtimalle ayın 15'ine kadar transferim olur demiş.
Hepinize çok çok selamı var. Öpüyormuş. Şeniz
Arkadaşlar BeyzaNur-HH'den haberler getirdim size.
Kendisi abisinin bigisayarından girdiği için gelip buraya uzun uzun yazamamış.
Türkiye'deymiş. Tedavi başlamış. İğnelerini oluyormuş. Büyük ihtimalle ayın 15'ine kadar transferim olur demiş.
Hepinize çok çok selamı var. Öpüyormuş. Şeniz
Bitanem tatlıdan ve tadı tatlı olan herşeyden nefret ediyorum. Kötü birşey biliyorum ama yiyemiyorum. Kuru üzüm , pekmez de bunlara dahil. Çok uğraştılar yedirmek için ama yemedim. Yiyemiyorum cidden. Saçma gelebilir. Ama miğdem bulanıyor , başım ağrıyor. :1no2: Ne yapıcam bilmiyorum.. Kan hapı , kan iğnesi.. Herhalde bunlar beni paklayacak.
Bu arada güzel sözlerin var ya beni çok mutlu etti canım. Senin sevgin benim için çok önemli. Biliyorsun. :asigim:
Sizler de tek tek kendinize çok iyi bakın ama. Sizler de benim için çok önemli , çok değerlisiniz. Ve biriniz eksik olsa hemen hissediyorum ben. :1rolleyes:
Bir de senin şu değişik gülümsemelerine bayılıyorum. Senin kadar tatlılar bitanem. şutarafagitti a.s.
canım bizdende selam söyle inşallah evine bebişleriyle döner
haber verdiğin için çok sağol canım.inşallah herşey yolun da gider ve çok güzel sonuçlar alırlar :CüvCüv:
nevrosky canım bu sıra tüp bebek tedavisi gören arkdaşlar çok galiba... inşallah hepside hamiş olurlar ve kasım ayında da bol bol halay çekeriz :teytey:
canım nevroşum kırmızı ette kan yapar hem bak o tatlı değil
diğer sözlerin için diyecek bulamıyorum bitanemm
memlekette etraftakiler çoçuğun yokmu yokmu yokmu?????? şeklinde sorularla beni bunalttılar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bunaldım doğrusu baziları zaman geçirme tedaviye başla sonra olmaz diyor her kafadan bir ses çikiyor :jeyyar::jeyyar:
bilende konuşuyor bilmeyende
ay kızlar yahu okunacak çok sayfa var :sm_confused::sm_confused:
bir yandan diğer sayfalara bakıyorum hepsini okumam zor gibi görünüyor:tomato::tomato:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
nevrosky yeni adet tarihim 4 kasım canım Çok üzgünüm çoook
kızlarrr
kociş işden geldi.malumm ilgilenmek lazıım:jeyyar::jeyyar:
herkeze güzel rüyalar.
Onlar beşkardeşler istiyolar herhald. :mymeka: :mymeka: :mymeka:klava: Boşver güzelim. Her kafadan bir ses çıkar. Sanki çok biliyorlar. :dilcikar:
allah hepinize kolaylık versin yavrularınızı bi an evvel kucagınıza almak nasip etsin sizleri tanımıyorum ama akşam sabah dogum mu bekliyorum hepinize dua etcen ha bu arada sakın üzülmeyin rabbim kullarının ona duasını çok sevdigi için bazı şeyleri geç verirmiş allah emeklerinizi boş cıkarmasın yar ve yardımcınız olsun ...
klava:
bende canım moralımi bozmamaya gayret ediyorum kaydirigubbakcemile
napalım idare ediyoruz birşekildeklava: klava:
kusura bakma cevapları biraz geçoluyor ama diğer sayfalara da göz atıyorum:asigim::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?