nevrosky ben aslında rahim filmide çektirmek istiyorum belkide benim tüplerde kapalıdır ama dr yeni evli oldugumuz için daha erken diyor.ben bu ay vücut ısısı yöntemin uygulayacam yumurtlama günümüde biliyorum adetimin 15 günü bide bunu deniyim bakalım belki işe yarar.
Adet olcakmışım gibi bir his var şimdiden içimden..Ama tuvalete gidiyorum bişey yok daha..:sm_confused:
Adet olcakmışım gibi bir his var şimdiden içimden..Ama tuvalete gidiyorum bişey yok daha..:sm_confused:
kızlar eşimin degerleri normal çıkıt tıp fakültesinde normozoospermi denmiş.total molilite yüzde 50
ileri hızlı yüzde 28 çıkmış çok farklı şeyler yazıyor anlamadım.kızlar bende polipten şüphelendi ya dr polipleri alınan hastayla alınmayan hastalara yapılan aşılamalarda alınan hastaların 2 kat fazlaymış.poliplerde gebeliğe engelmiş.allahım daha neler görecegiz bakalım toplam molilite ise yüzde 50.yüzde 50 si yine hareketsiz hayırlısı bakalım.
merhaba kızlar nasılsınız....keyfiniz nasıl....canlarım benimmm
Karnım şiş gibi,içim sıkılıyor,bu akşam hiç tadım yok benim:a015:
Karnım şiş gibi,içim sıkılıyor,bu akşam hiç tadım yok benim:a015:
selam kızlar hayırdır bugün herkes dağılmış bi yerlere.üslub sıkma canını o sıkıntı bende de oluyo durup dururken
Merhaba canım. Ancak gelebildim. Sen de gitmişsin. Keyifler iyi , senden naber? Şeniz
şakkıdışakkıdı iyihayatım napam dolanıyom ortalarda....biliyon bayağ kilo aldım demiştim
spor yapıyom akşamları çok şükür bir kilo wermişim:):lepi: canlarım benim....üslupcuğum sen nasılsın balım.....keyfin nasıl?:smiley-cool:a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?