Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bişi dicemmmmmmmmm...sabah progarmalarıda cok ılgılenıor bugun muge anlı kadının bırıne tup bebe yaptırma szu verdı....ayrıca kanal d doktorumada maıl atın bnce

canlarım selamlar umarım hepiniz iyisinizdir biz allaha şükürler olsun iyiyiz herşey şuanda yolunda gidiyor aynesim canım allahım yanında olsun bebişlerin sana sıkıca tutunsun ve hamiş olmayı nasip etsin allahım tedavideki diğer arkadaşlarımın da allahım yardımcısı olsun

merhaba kızlar benimde eşimin morfolojisi 0 çıktı doktorlar tüp bebek tavsiye etti bizde bu ay başlıyoruz inşallh ilaçları aldım ancak adet olmadı bekliyorum hala moralim bozuk yardım lütfen tüp bebek yaptıran varmıııı::)

yardım edin kimse yokmu tüp bebek yaptırcam morfoloji 0 çıktı eşimin:(

hoş geldin canım aramıza evet burada bir çok arkadaşımız tüp bebk yaptırdı bizim sorunumuzda aynı bende ilaçlarımı aldım adet olmayı bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

selam kızlar..
cerenduru hoşgeldin..
tüp bebek mi çoğumuz geçiyoruz bu yoldan..
senin içinde hayırlısı olsun..

aymesim yarın için Allah yardımcın olsun..
inş inatla sımsıkı tutunacak yavrun sana..
sonu güzel olsun inş canım..

bana türk jinekoloji derneğinden cevap gelmiş..
gerekli hukuki işlemleri başlattıklarını ve bizlerin yanında olduklarınız gelişmeleri de paylaşıcaklarını yazmışlar..

bu arada benim opu da cuma günü sabah 09,30 ta..
hepimiz için hayırlısı inş..

4yıllık evliyim ancak bebeğimiz olmadı 2 kere sperm testi vyaptık morfoloji 0
tüp bebek dedi doktorlar şuan için bizde karar verdik başlicaz adet2.günü doktoruma gideceğim şuan bekliyorum ...Allah herkeze hayırlısıyla evlat versin inşallh sizlere sorum olacak tüp bebek sü
recinde eşler nezaman yanımızda olması gerekiyor

ceren bende tüp bebek tedavisindeyim..
eşlerimizin izin alması sorun oluyor..
ben yanımda istemedim şimdiye kadar..
sadece yumurta toplamada sperm vericekleri için gelmeleri gerekiyor..
bir de transfer günü yanında olması gerekir..
hakkınızda hayırlısı olsun..
adetin daha önce gecikmediyse stresten gecikmiş olabilir..

bilmiyorum ama biranönce olsamda başlasak :) sizin ilk denemenizmi?inşallah olur hayırlısıyla hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.yumurta takibi yapılcak sanırım doktora bunun için gidilmesi gerkiyormu belirli aralıklarla ve yumurta takibi altultrasyonlamı yapılıyor

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? bir fikri olan varsa yardım etsin. bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? bir fikri olan varsa yardım etsin. bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim

hoş geldiniz öncelikle, ancak şuan topiğimizde kimsecikler yok benden başka benimde bu konuda bilgim yok biraz beklerseniz mutlaka yardım eden biri çıkacaktır

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. Kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. Eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? Bir fikri olan varsa yardım etsin. Bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim

hoş geldin canım aramıza

4yıllık evliyim ancak bebeğimiz olmadı 2 kere sperm testi vyaptık morfoloji 0
tüp bebek dedi doktorlar şuan için bizde karar verdik başlicaz adet2.günü doktoruma gideceğim şuan bekliyorum ...allah herkeze hayırlısıyla evlat versin inşallh sizlere sorum olacak tüp bebek sü
recinde eşler nezaman yanımızda olması gerekiyor

canım allah kolaylık versin zor bir sürecin başuımdasın
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşş
canım yumnoşlarıyın toplandığı gün eşinde sperm testi veriyor okadar
(her yerde olduğu gibi erkeğin işi oradada az ve kolay)
başka yerde eşine ihtiyaç olmuyor

kızlar özelden yazdıkarıma cevep verenler çok teşeür ediyorum

bilmiyorum ama biranönce olsamda başlasak :) sizin ilk denemenizmi?inşallah olur hayırlısıyla hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.yumurta takibi yapılcak sanırım doktora bunun için gidilmesi gerkiyormu belirli aralıklarla ve yumurta takibi altultrasyonlamı yapılıyor

stres yapma gelir nasılsa..
gelmezsede bebek gelir inş..
benim tüp olarak ilk denemem aşılama yapıldı öncesinde..
daha öncede takipler vardı..
takipte adetin 2. günü gidiyosun ilaca başlıyosun..
sanırım 5 günlük ilaç kullanımından sonra kontrole gidiyosun..
olduysa çatlatmayı vuruyosun ertesi günde ilişki..
ultrasonla bakıyorlar evet ama vajinal usg..

Back
X