Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? bir fikri olan varsa yardım etsin. bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim

canım aramıza hoşgeldin.inş en kısa zamanda sende hamiş olursun.
canım sadece sayı probleminiz var ,hareket çok güzel ,morf. kaçtı acaba.valla aşılama tutarmı tam bilmiyorum.bitkisellerle falan sayıyı yükseltebilirsiniz.sayı kolay yükselen bişey

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. tek tek ilgilenmişsiniz. eşimde morfoloji %60 gibi bi şey çıkmıştı. krugere göre yapmıştık bir sorun yok dediler ama onu hatırlayamıyorum. eşim proxeed plus kullanıyor. umarım sayıyı o arttırır. sayısı artmasına rağmen doğal yolla hamile kalan pek az galiba. rabbim emeklerinizi bıoşa çıkarmasın...

herkese iyi geceler canlar

bugun hastanede randevum vardı ilk iğnelerimi yaptım monegon ve pureoguon iğnelerini yaptırdım hayırlsı olsun bakalım

inşallah canım inşallah
yarın sabah hatırlayın beni ve ne olur dualarınızı esirgemeyin:Saruboceq:

canım inşallah güzel güzel haberlerini alacaz bu sefer zor şartlar altındada ols verecek rabbimtek git çift dön dualarım seninle canım benim

simten %60 hareket iyi maşallah..
sayıda o kadar az değil şansınız iyi bence..
zamanı gelmişse doğal yolla gelir bebeğin..

melony hayırlı olsun canım..
Allah sonunu hayır etsin inş..

Son düzenleme:
aymesim canım
tek git çift dön
beben sana sımsıkı tutunsun
rabbim yardımcın olsun
iinnşşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlünüzden geçen kadar güzel olsun
iiinnşşşşşşşşşşşşşş

kızlar günaydın. yarın kısmet olursa birisiyle görüşecegiz bu son çıkan yasayla ilgili lütfen ne değişiklik istediğinizi yazarmısınız rapor haline gelirilmesi lazım unutulmayan birşey kalmasın maksadımız.bekliyorum kızlarr

aymesim tatlım rabbim yardımcın olsun inş melony seninde şeker tüm tedavide olan herkeze inş dualarımızdasınız kızlar

günaydın kızlar nasılsınız ...
beni hiç sormayın .... çok çaresizim ...kızım hiç uyumuyo gün içinde toplam uykusu üç dört saati geçmiyo gece gündüz ... uyumuyoruz ... ne yaptıysak uyutamıyoruz günlerdir sarhoş gibi geziyorum ben bayılıcam uykusuzluktan o uyumuyo ... onun için hiç uğrayamıyorum tüp bebek faalıyetlerinizinde hiç birine katılamadım dilekçe yazdım desem yalan olur ama kızlar kızım bi uyusun ilk fırsatta yazıcam dilekçeyi verdiğiniz bütün adreslere yollıycam dua edin kızlarbana...çok çaresizim bebeğim hiç uyumuyo çoook yorgunum napıcamı şaşırdım şu anda bile içerde teyzesinin kucağında yırtıyo kendini...

günaydın kızlar nasılsınız ...
beni hiç sormayın .... çok çaresizim ...kızım hiç uyumuyo gün içinde toplam uykusu üç dört saati geçmiyo gece gündüz ... uyumuyoruz ... ne yaptıysak uyutamıyoruz günlerdir sarhoş gibi geziyorum ben bayılıcam uykusuzluktan o uyumuyo ... onun için hiç uğrayamıyorum tüp bebek faalıyetlerinizinde hiç birine katılamadım dilekçe yazdım desem yalan olur ama kızlar kızım bi uyusun ilk fırsatta yazıcam dilekçeyi verdiğiniz bütün adreslere yollıycam dua edin kızlarbana...çok çaresizim bebeğim hiç uyumuyo çoook yorgunum napıcamı şaşırdım şu anda bile içerde teyzesinin kucağında yırtıyo kendini...

canım bak ablamın kızıda öyledi hiç uyumazdı bir dualar var buyukler bilir bi okutun çok zor ablamdan biliyorum ama dua iyi geliyor bide bunu deneyin olmazsa bir doktoro götürün

AYMES cim rabbim yardımcın olsun.inş herşey yolunda gider ve herşey istediğin gibi olur.allahım bu kez meleğini gönderir inş sana.

kızlar günaydın. yarın kısmet olursa birisiyle görüşecegiz bu son çıkan yasayla ilgili lütfen ne değişiklik istediğinizi yazarmısınız rapor haline gelirilmesi lazım unutulmayan birşey kalmasın maksadımız.bekliyorum kızlarr

aymesim tatlım rabbim yardımcın olsun inş melony seninde şeker tüm tedavide olan herkeze inş dualarımızdasınız kızlar

canım saol... canım bizim tek derdimiz bu tek embriyo kısıtlaması başka ne var bilemiyorum canım

günaydın kızlar aymescim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana caneylom rezene vermeyi düşünebilirsin benim bi tanıdığımında bebişleri uyumuyorlardı rezene çayı gibi yaptı içirdi sakinlik verdi bebişlere mışıl mışıl uyudular

kızlar bu gün topiğe sık sık ugramaya çalışcam.ve akşama kadar da raporlama işini bitirmiş olmam lazım ban bu konuda yardımcı olun boşa düşmeyelim ve bana özelden isimlerinizi ve iletişim bilgilerinizide yazın ltf bekliyorum

kızlar gunaydın bugun doktoro gidiyorum ilk iğneme başlıycam sanırım

papatyacım ağzına sağlık çok gusel konuşmuşun bende dun 184 nolu telden sağlık bakanlığını aradım güzel ce anlatmaya çalışştım ama dava açın dediler2. de 2 embriyo hakkınız var dediler ya salaklar bunlar 2. ye maddi durumum olacak mı acaba birazda tartıştık tabii

aymesim yeter artık dağıt kafanı bebişine odaklan canım şuan için durum bu ve değiştiremeyiz kısa sürede içinde bulunduğumuz durumu kendine edersin yapma canım tedavine odaklan

canım inş yumoşların güzel güzel büyürler ve herşey isteğin gibi olur.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını vversin.

Back
X