Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beta hcg değerlerine bakıyorum ve çok korkuyorum.yarın yeniden tekrarlaycam işallah artmıştır.valla bu dönem çok zor dönemmiş.doktor gebelik var dedi ama yinede endişeleniyorum.satım 8 şubat.30 günde adet gördüğümü hesaplarsam bu gün 5.gün gecikmemin.cuma günü test yaptırdım 3. gün oluyor.39,97 değerim.valla bi kaç yerden baktım değerlere içim daraldı.bi sabah olsaydı hayırlısıyla.
ben bölge mölge demedim ,ne olur ne olmaz diye bütün milletvekillerine göndermiştim zaten..
canım inşş ddğlerin yükselmiştir
inşş her şey ylunda gider
şişşttt birazdan size müjde gelcekkkkk
inşallahhhhhhhhhhhh delikafadulden
bilmiyorum ne yazacağımı inanın ben hayatımda hiç bu çizgiyi görebileceğimi tahmin etmemiştim. aceleci davranmak istemiyorum ama RABBİM banada nasip etti o çizgiyi görmeyii. ALLAHIm bu rüya bozulmasın hiçç.
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME AMA GALİBA BENDE HAMİLEYİMMMMMMMM
kızlar ne guzel haberler var oyle..
ozlem masallah rabbım guzel bır hamılelık ve dogum nasıp metsın ınsallah..darısı bızlere..
yabangulum hele sana sok gecırdım ınan.mevlam ne derse o oluyor ıste.bızımde morfolojı 2 ama bak gelen gıden yok.bende nısanda tedavıye baslıcam ınsallah..sen benım umudum oldun acıkcası..rabbım tamamına erdırsın..
AMİNNNNN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAHHHHtebriklerrr.. sağlıkla kucağına al ... zemuszemus
Rabbim sıradaki arkşlarımada nasip etsin :lepi:
şükürler olsun ALLAHIMA şükürler olsunnnn umarım arkamdan çok kişi gelicek herkes gelicek. inşallah kan tahlilimde doğrulargny arkadaşlarrr.özlemcim tbr.yabangülüm rahat ol tatlışım kızlar ben başlıyorum gelen takılsın halayımızaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ne güzel haberler öyleee rabbim hepimizede yaşatsın inşşş
şükürrrrr binlerce kez şükürlerr olsunnnnoyyy maşalah rabbim tamamına erdirsin.çok şükür rabbime:teytey:![]()
kızlar ne guzel haberler var oyle..
ozlem masallah rabbım guzel bır hamılelık ve dogum nasıp metsın ınsallah..darısı bızlere..
yabangulum hele sana sok gecırdım ınan.mevlam ne derse o oluyor ıste.bızımde morfolojı 2 ama bak gelen gıden yok.bende nısanda tedavıye baslıcam ınsallah..sen benım umudum oldun acıkcası..rabbım tamamına erdırsın..
evet özlemcim duygularınız alalım şu an ne durumdasınız:)eminim şok içindesindir rabbim kucağına aldığın günleride göstersin işallah.