Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar beta hcg değerlerine bakıyorum ve çok korkuyorum.yarın yeniden tekrarlaycam işallah artmıştır.valla bu dönem çok zor dönemmiş.doktor gebelik var dedi ama yinede endişeleniyorum.satım 8 şubat.30 günde adet gördüğümü hesaplarsam bu gün 5.gün gecikmemin.cuma günü test yaptırdım 3. gün oluyor.39,97 değerim.valla bi kaç yerden baktım değerlere içim daraldı.bi sabah olsaydı hayırlısıyla.

canım inşş ddğlerin yükselmiştir
inşş her şey ylunda gider

canım inşş ddğlerin yükselmiştir
inşş her şey ylunda gider

işallah yeteeeerim işallah.gece bi türlü uykum gelmedi.hast.gittim sekreter sabahın köründe ne işin var dedi.uykum gelmedi bende bir an önce kan vereyim diye erken geldim dedim.11:30 da sonuç.sanırım nette 11 gibi açıklanır.bakarım değere her hangi bir terslik varsa işallah olmaz doktora öyle gösteririm.

bilmiyorum ne yazacağımı inanın ben hayatımda hiç bu çizgiyi görebileceğimi tahmin etmemiştim. aceleci davranmak istemiyorum ama RABBıM banada nasip etti o çizgiyi görmeyii. ALLAHIm bu rüya bozulmasın hiçç.

ŞÜKÜRLER OLSUN RABBıME AMA GALıBA BENDE HAMıLEYıMMMMMMMM

gny arkadaşlarrr.özlemcim tbr.yabangülüm rahat ol tatlışım kızlar ben başlıyorum gelen takılsın halayımızaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ne güzel haberler öyleee rabbim hepimizede yaşatsın inşşş

bilmiyorum ne yazacağımı inanın ben hayatımda hiç bu çizgiyi görebileceğimi tahmin etmemiştim. aceleci davranmak istemiyorum ama RABBİM banada nasip etti o çizgiyi görmeyii. ALLAHIm bu rüya bozulmasın hiçç.

ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME AMA GALİBA BENDE HAMİLEYİMMMMMMMM

oyyy maşalah rabbim tamamına erdirsin.çok şükür rabbime:teytey: :nazar:

kızlar ne guzel haberler var oyle..
ozlem masallah rabbım guzel bır hamılelık ve dogum nasıp metsın ınsallah..darısı bızlere..
yabangulum hele sana sok gecırdım ınan.mevlam ne derse o oluyor ıste.bızımde morfolojı 2 ama bak gelen gıden yok.bende nısanda tedavıye baslıcam ınsallah..sen benım umudum oldun acıkcası..rabbım tamamına erdırsın..

ozlem masallah rabbım guzel bır hamılelık ve dogum nasıp metsın ınsallah..darısı bızlere..
yabangulum hele sana sok gecırdım ınan.mevlam ne derse o oluyor ıste.bızımde morfolojı 2 ama bak gelen gıden yok.bende nısanda tedavıye baslıcam ınsallah..sen benım umudum oldun acıkcası..rabbım tamamına erdırsın..

evet canım rabbim ol diyince oluyormuş.biraz sabretmek gerekliymiş.işte bi görsem rahatlayacamda sevincim yarım şu anda.

tebriklerrr.. sağlıkla kucağına al ... zemuszemus
Rabbim sıradaki arkşlarımada nasip etsin :lepi:
AMİNNNNN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAHHHH
gny arkadaşlarrr.özlemcim tbr.yabangülüm rahat ol tatlışım kızlar ben başlıyorum gelen takılsın halayımızaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ne güzel haberler öyleee rabbim hepimizede yaşatsın inşşş
şükürler olsun ALLAHIMA şükürler olsunnnn umarım arkamdan çok kişi gelicek herkes gelicek. inşallah kan tahlilimde doğrular
oyyy maşalah rabbim tamamına erdirsin.çok şükür rabbime:teytey: :nazar:
şükürrrrr binlerce kez şükürlerr olsunnnn

aminnn canım inşallah KENDİM İÇİNDE OLSA HEP DUA EDERKEN BEN VE TÜM İSTEYEN ARKADASLARIMA DİYE DUA EDERİM.İNŞALLAH HEPİMİZE İNŞALLAH SİZLERE DOĞAL YOLDAN NASİP EDER

evet özlemcim duygularınız alalım şu an ne durumdasınız:)eminim şok içindesindir rabbim kucağına aldığın günleride göstersin işallah.

özlemcim canım çok ama çok tebrik ederim............
çok şükür rabbime seninde yüzünü güldürdü darısı bütün isteyenlere........
inşallah kan değerlerinde yüksek çıkar ikiz bebek sahibi olursun canım.........

evet özlemcim duygularınız alalım şu an ne durumdasınız:)eminim şok içindesindir rabbim kucağına aldığın günleride göstersin işallah.

ne hissedeyim bilmiyorum kiii. şaşkınım sadece inanamıyorum testi açıp açıp bakıyorum şirketteyim bide. O çizgini çıktıgına inanamıyorum inanamıyorum . Eşime sölüyorum iice çıkmışmı eminmisin deyip duruyo adam oda inanamıyo . Kan testimede daha var doktoru arayıp erken geleyimmi diye sorucam

ozlemcigiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonunda sende bize verdi o guzel mujdeyi
rabbime sukurler olsunn
sen bunu hak etmistin
ayyyyyy canim benim okadar cok sevindim ki anlatamam

Back
X