canım çok şükür iyiyim bebişte iyidir inşallah
sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ilk randevum ozaman
bakalım kese gözükücekmi herşey yolundamı
ozaman öğrenicem inşallah
insallah canim, hersey yolunda gider, istede fazla yorulma, dikkat et kendine...
kızlar merhaba bizde 5 yıllık evliyiz eşimde varikosel vardı 2 sefer ameliyat oldu 2 sefer aşılama oldum ama sonuç yok herşeyin hayırlısı vakti zamanı var heralde bekliyoruz bende 4 gün süt buharı yaptım inşallah allah bu ay bana ve tabiki hepimize saglıklı sıhatlı hayırlı bir şekilde bebeklerimizi gönderir bu ay bebegim gelmezse aşılama ardında
tüp bebek hepimiz için hayırlısı kızlar
slm sen sut buharini nasil ve ne zaman yapiyosun??olmazsa bide onu denerim kafamçokkarıştı
guanydın kıslarrrr
ben geldimm üçüzlerimleeee
ay canim benim ne cok sevindim anlatmam, ben ikizdir diye dusunuyodum ama ucuzmus sevincimizide uce katladi, dikkatli ol canim allah yardimcin olsun...
merhaba canım. buhara oturma işi nasıl bişey anlatırmısın, ne amaçla yapılıyor. ben de uygulamak istiyorum...
ben bugday buharina oturuyorum(bi bag maydanoz ve bir bardak kadar szeytinyag)hepsi kaynatiliyo ve dayanabildigin kadar en iyisi soguyana kadar oturuyosun, iltihap filan varsa sokuyomus, annemin bi arkadasi bi senedir pesimde yapalim diye ugrasiyo artik kabul ettim kismet, onlar kac kiside denediyse olmus, bende olmasa bile en azindan iltihap soker diye dusunuyorum...
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi
ohhh masallah masallah, insallah iki tanede transfer olur, guzel guzel tutunur...
kızlar selam
yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah
özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada
ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama
ne diyelim hayırlısı olsun
dun gece seni gordum ruyamda test yapmissin ve cift cizgiyi gormussun :lepi: insallah oyle olur...
herkese selam kızlara.s.
kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....
sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....
kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
rabbim huzurumuzu bozmasın....
allah yardimcisi olsun .
yuvayi kurmak yurutmek zor ama bozmak o kadar kolayki, bizimde basimizda var, amcamin oglu bu konuda hayirsiz cikti, turkiyeden gelin getirdik, cok iyi biri iki tanede dunyalar guzeli kiz cocuklari var ama 7senedir, olmuyo, gelinimize hepimiz sahip cikiyoruz, ayrildilar ama bizim oglan kizi rahat birakmiyo, bir erkekte ne kadar kotu huy varsa hepsi onda var, her zaman bi olay, allah yuvasi dagilan herkese yardimci olsun...
kizlar bu arada benim buhar devam ediyo, ama ayiptir soylemesi sanki asagidan soguk esiyomus gibi geliyo korkuyom usutecem, gerci zaten gecen hafta bronsittim azmisti dahada gecmedi....birazda akintim var ne olacak cok merak ediyorum