Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlar nevrom erkencisin yardıma geldim bende sana kepenkleri açmayaŞeniz

geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi

oh maşallah canım inşallah kaliteleride çok güzeldir yumoşlarının

aymescim canım öylesine siteyi gezerken elim erkek infertilitesine gitti ve birden buraya girdim kısmete bak senin yazını gördüm daha çnce msjda yazmıştım sana ama cvp gelmedi tedavin nasıl oldu diye merak ediyodum tutmuşşşş çok sevindim canım yaaaa
Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun inşallah

canım çok sağol güzel dileklerin için

kızlar selam

yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah

özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada

ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama

ne diyelim hayırlısı olsun

canım inşallah bu işarteler hayra alamettir
Allah yardımcın olsun

herkese selam kızlara.s.

kızlar ben bugün hiç iyi değilim:çok üzgünüm:
aslında yaklaşık 3 haftadır böyle ama size pek bahsetmedim....

sebebi bizle alakalı değil...abimle alakalı....
abim evli 2 de çocuğu var...büyüyü 5 yaşını küçüğüde 1 yaşını dolduracak...
3 haftadır abimin hayatın da yani yuvasında insanın ancak filimlerde raslayacağı olaylarla karşılaştık...
hayatı altüst oldu...ve bugün telefonda konuştuk boşanma davası açmışsenağlama
biraz konuştum düşümesini söyeldim ama anlattıklarına bakınca bu yuvanın sürmesine imkan yok...
şuan o kadar kötüyümki:gitme:ne olacak o benim dünya tatlısı yeğenlerimesenağlama
hele abim dünyada rahatlık görmedi hayatı hep çileyle geçti...bunu nasıl atlatacak...
çocuklar annesinde kalırsa hasretlerine nasıl dayanırsenağlama
allahım sen yardım et...abimin hakkında hayırlısını ver...amin....

kızlar ben şu 3 hafta içinde çocuk konusunu iyice kafamdan attım...hayatta mutluluk huzur olmayınca çocuk olsa ne olur....
rabbim huzurumuzu bozmasın....

fadiğim gerçekten üzüldüm canım
en çok çocuklar için ama abin bitirmekte bu kadar kararlı olduğuna göre
eminimki çok geçerli sebebi vardır Allah yardımcısı olsun
onunda çocuklarında inşallah çok yara almadan bu olayı atlatırlar
her zaman olan hep çocuklara oluyo ama kısmet işte
çok zor bi durum gerçekten :çok üzgünüm:

slm kızlar, nasılsınız???

Özlooooşşş maaşallah bebişlere demek tane :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sakın sıkıntılanıp kötü şeyler düşünme sen ne kadar rahat olursan onlarda okadar rahat büyüyo canım
Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

aymesiiim tatlım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik?
ilk aylar biraz daha sıkıntılı geçiyo, inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım
evet canım gece uyanıyorum inanamıyorum 3 bebeğiminde benimle olduguna hem seviniyorum hem birazda korkuyorum ama zamanla alışıcam sanırım
geldim canım her şey younda 11 tane yumoş var dr her şey çok güzel dedi

CANIM ÜÇÜZMÜ:lepi::lepi::lepi:
SAĞLICAKAKUCAĞINA ALIRSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

İnşallah yumoşların durumu çok iyidir. Güzel haberlerle gelmeni diliyoruz tatlım. Şeniz

HER ŞEY YOLUNDA CANIM
canım sağol. inşallahs enin içinde herşey çok guzel olucak yumoşların iyi gibi görünüyo
ay kuzum demek üç tane
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah tatlım yaa

darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
TULİNY mede 3tane dermişim olumunekankayizsmileakannehir
:dance:
aminnnn sağlıcakla inşallahhhhh
slm kızlar ben geldim herkesler iyidir inş..

ÖZLEMCİM 3üzmüş demek, oh oh ne güzel rabbim nazarlardan belalardan korusun inş.

YETEER canım yumoşların ne güzel olmuş rabbim tamamına erdirsin inş...

NEVRO ablacım iyiyim çok şükür üç gündür stres atmaya gitmiştim ama stresi eevde unutmuşum .evde heryer stres dolu napcam bilmiyom.gittiğim yerde sizler yoksunuz ya bu yüzden gittiğim yerde de pek duramıyom..
evet canım ben bile inanamıyorum halen üçüz olduguna
kızlar selam

yetercim yumoşlar maşallah sayısı iyi hep böle gider inşallah

özlemcim benim eşimin amca oğlunun da üçüz kadın evde yatıyo walla rabbimkolaylık versin tabii aymesim sanada

ben de iyiyim kızlar kasık ağrım azaldı ama arada batma şeklinde oluyor bide çok uykum gelior bide uyanınca elim ayağım titriyo gibi oluyo neden anlamadım umarım hayırların habercisidir acaba devamlı yatıyorum diyemi bilmem ama

ne diyelim hayırlısı olsun
canım çalışabildiğim yere kadar çalışıcam ama 5. aydan sonra bende yatarım diye dğşünüyorum

inşallah güzel şeye habercidir canım...
rabbim yüzünü güldürsün...

MAŞALLAH YUMOŞLARINA CANIM...ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA...
HEPTE ÖĞLE OLUR İNŞALLAH...

BİZİM GÖNBLÜMÜZ DE 2 EMRİYODAN YANA...
İNŞALLAH 2 OLUR CANIM....

özlemcim bebişler demek üçüzmüş canım....çok sevindim...
rabbim üçünüde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
canım ALLAH kolaylık versin inşallah herşeyin hayırlısı olur merak etme vardır RABBİMİN BİR BİLDİĞİ
fadikçim allah abin hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım eğerki böyle daha iyi olacaksa ayrılmaları daha iyidir mutlu sürmeyen bir evlilikte zaten hiç kimse mutlu olamaz çocuklar bile maaşallah şimdiki çocuklarda cin gibi herşeyi anlıyorlar .........ama senin ve ailen için çok üzücü bir durum allah sabırlığınızı versin.....benimde kardeşim boşanmıştı neyseki çocukları yoktu ama çok zor günler yaşadık karşı taraf çok zorluk çıkardı neyseki zorda olsa kurtulduk onlardan ama çevre baskısı lafları dedikoduları herkese hesap vermek hepsinden beterdi tek tek hesap verir duruma geliyosun yani buda baya yıpratıyor aile bireylerini........ama iyiki ayrılmışlar şimdi kardeşim çok mutlu bir evlilik yaptı eğer halen o kişiyle evli kalsa eminim hayatı tamamen zindana dönecekti hayata bir defa geliyoruz onun bunun yüzünden hayatımızı mavfedemeyiz demii........
eryasu hayat bir düzen içinde canım işte en önemli kanıtları çevremizde görüyoruz geçelerde bende düşündüm durdum pencere önünde dururken birden geldi aklıma allahım bizim herşeyimiz var çok şükür evimiz arabamız hertürlü lüksümüz çocuğumuz dünyaya gelirse sıkıntı çekmeden yaşayacak ama taktiri ilahi işte çocuğumuz yok mal mülk var evlat yok kiminin hiç bir şeyi yok bir düzine çocuğu var görüyoruz işte sefalet içindeler 8 9 çocuk var aç bir aç yaşıyolar ........onlar bizim hayatımıza bizde onlarınkine özenip yaşıyoruz işte....çoğu zaman içimden geçirirdim hiç birşeyimiz olmasaydı kendi halimizde olsaydıkta bir evladımız olsaydı diye ama herşey kendi istediğimiz gibi olmuyor alnımızda yazılanı yaşıyoruz allahıma hep ettiğim duam bize bu dünyadaki yaşamımızın hayırlısınıve imanlısını ahiretteki yaşamımızında hayırlısını vermesi......

özlemcim ne güzel sende nehir gibi pitoş üçüz annesi olacaksın onlar kavuştular bebeklerine inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın........ama böyle devamlı pc başına oturup durma ne zaman görsem hep topiktesin biraz uzak kal canım biliyosun tehlikelerini demii....
CANIM BEN MECBUREN OTURUYORUM ÇUNKU İŞİM BİLGİSAYAR BASINDA HİÇ KALKMIYORUM MAALESEF
özom üçüzler geliyo haaaa:1shok:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:: :nazar::nazar::nazar:maşallah canım. allahım hepsinide kucağına almayı nasip etsin allah kolaylık versin canım
EVET CANIM YAAA İNANAMIYORUM BENDE HALEN
Günaydın kızlar.. Haydi bugün ben açtım kepenkleri. Hepimize güzel bir gün diliyorummm. Güzel haberler alalım , Güzel gelişmeler yaşayalım inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

GUNAYDIN CANIMM

canım bende daha önce kullanmıştım tok diye hatırlıyorum bakalım bugün şekilde kullanayım yarın değiştiririm bi yanlışlık varsa

kızlar çok acilbişey sORMAM lazım klomen tableri aç karnınamı tok karnınamı almam lazım

Canım ben de hiç kullanmadım , bilemiyorum. :uhm:

Günaydın canlar nevrom erkencisin yardıma geldim bende sana kepenkleri açmayaŞeniz

Canım günaydınn. :1hug: Ama sana elini sürdürmem ben. yerimseniben Hamilesin sen artık. Kepenk falan kaldırmak yok. a.s. Sen çek bir sandalye , otur dükkanın önüne. Temiz hava al. Kahvaltı yaptın mı? Hemen sana ve miniğine bir kahvaltı ısmarlayayım. Şeniz

iyi geceler canlarım yarın inşallah hepimiz için çok güzel bi güzel gün olur
QUOTE=yeteeeeer;12370673]inşş canım yyaaaaaaaaaa
ama benim ilk denemde 22 yumoş olmuştu ve boştu hepside
onun için sayıdan ziyade kalitesi iyi olmalı
innşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabim yardımcımız olurda bu sefer her şey güzel olur
iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim inşallah ikizlerin olur kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

yeterciğim inşallah o yumişler güzel güzel döllenip annesinin göbüşüne tutunacaklar :CüvCüv:

fadikciğim abinin hakkında hayırlısını dilerim yuva dağıtmak elbette zordur birde çocuk varsa ama yaşanılan evlilik değilsede sürdürmek sadece azaptır çocuklara üzüldüm :gitme:
her insan oğlunun derdi başka imtihan dünyası işte herkesin vermesi gereken bir sınavı var :teselli:

melony cucu dualarımdasınız,inşallah bebişleriniz göbüşlerinizdedir :Saruboceq:

KIZLAE ÇOK SAĞOLUN
İNŞŞŞŞŞŞŞ
HAYILI SAĞLIKLI VERSİN RABBİM EVLATLARIMIZI
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım benim. Annen demek hemen almış. Eh ne güzel valla. Fenerliler artıyor. Bir gün herkes fenerli olacak demişler. Fenerli doğurmamız lazım böle.. :lepi: :lepi:

cumartesi mesai olmamasına sevindim bitanem. Yol uzun sürüyormuş. Ama allah aratmasın da. Tek maaşla bu zamanda geçinmek gerçekten zor. Laelaelaelaelae

maşallah bitanem. Hepsi dolu dolu sağlıklı sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:

canımsınnn. Demek özledin bizleri. :1hug: :asigim: A.s. Keşke stresi atıp da gelseydin. Ama olsun bizler senin stresini paylaşırız bitanem. şeniz

canım güzel olayların müjdecisidir inşallah bu olanlar. Bebişinin mesajlarıdır inşallahhhhhhhhhh. :saruboceq: :cüvcüv: :ecrin_bebek: :nazar:

canım çok üzüldüm. :a015: Ama dediğin gibi evliliğin sürdürülmesi zor ise mecburen boşanılacak. Huzurumuzu bozmasın allah. En önemlisi bu. Bebeklerimiz ancak sağlıklı yuvalarda büyüyebilirler. Güzel bir birey olarak yetişebilirler. Sağlıklı olmayan evlilikler çocukları çok yıpratıyor. Ayrılsan da yine yaralar kalıyor. Allah o çocukların yardımcısı olsun.

canım belki öyle olması gerekiyordur. Iltihaplar akıp gidiyordur. Genelde oturma yapanlar bu tarz şeylerden bahsediyorlar. Faydası olacak inşallahhh. :saruboceq:

sağol bitanemm. Allah razı olsun. Sen nasılsın , bebiş nasıl canısı.. şeniz

hayirlisi canim benim..
Oldu diyoruz olmuyor,olmadi diyoruz oluyor...valla sadece bekliyorum bakalim:)) :hulya:

canimmm massallah cok cok sevindimmm..
Insallah hersey yolunda gidecek,allahim yardimcin olsunnnn :saruboceq:

himmm bu kasik agrilarinin altindan güzel kokular aliyorum desemmm,meselaaa bebis gibi yerimseniben
hadi insallahhhhhh :saruboceq:

ahh canim benimm,seni öyle iyi anliyorum ki...2 yilin icinde kaynim,görümcem,halam bosandilar...
Dört duvar arasinda meger kimseye demeden ne kadar cok sey yasamislar...
Senin abinde eminim öyledir..
Basta cok üzülüyor insan ama inan gecicek...
Dilegimiz elbette mutlu olmalari yuvalarinda ama olmuyorsada bu sona alisiliyor bitanem...
Görümcem daha yeni dava aciyor,onunda bir oglu var..o cocuk simdi simdi gülmeye basladi inanki..anne babasinin arasindaki huzursuzlugu onlar daha cok hissediyorlar..
Allah canlarini sag etsin,baska ne denirki :gitme:
Allahim hepsinin yardimcisi olsun insallahh
icine girince anliyor insan,cok zor...

canim benim cok sagol...dilerim dediginiz gibi olur :saruboceq:

insallah canimmm..hakkimizda hayirlisi olsun insallahhh :saruboceq:

sağolun kılzar
sizleden duydyğum her dua güzel söz içimi kıpır kıpır yapıyor
iyiki vasınız
yyaaaaaaaaaaaaaaa
ben sizi seviyorum yyaaaaaaaaaaaa

yeterim maşallah yumoşlarına inşallah hepsi 1. kalitededir canım. allah emeklini boşa çıkarmasınopuyorumnanaktan
İNŞŞ CANIM YYAAAAAAAAA
KALİTELİ OLSU NLAR SAĞLICAKLA GELSİNLER

kıss niye yoruyon o mincik yumoşları.hadi dinlen sen...

CANIM ELİMDEN GELİĞİ KADAR ESNEK DAVRANIYORUM YUMOŞLARIMA
AMA ÇOK TEBBELDE OLMASINLAR DEĞİLMİ :roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar hepinize teşekür edeim iyi dileklerniz dualarınız için eğer atladığı arakadaşlar vrsa kusura bakmasınlar
inşş atlamamışımdır

günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:

günaydin kizlar...
Yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
Sonuc aksam üzeri cikarmis..
Haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:

cucum canım hadi hayırlısı bakalım
inşş halay çekeceğiz
inşşşşşşşşşşş

günaydın topiğin şekerleri,
nasılsınız??? ne var ne yok:hulya:
yeteriiim canım inşallah yumoşların bebişe dönerde göbişine konar tatlım...
cucuu hadi güzel haberini bekliyoruz canımm inşallah pozitif olur sonucun

günaydın topiğin şekerleri,
nasılsınız??? ne var ne yok:hulya:
yeteriiim canım inşallah yumoşların bebişe dönerde göbişine konar tatlım...
cucuu hadi güzel haberini bekliyoruz canımm inşallah pozitif olur sonucun

sagol canimmm,insallah...
sen nasilsin?bebisler nasillar?

kızlar merhabalar..
ne guzel haberler gelmıs ya ozlem bebısler ucuzmus.oh ne guzel rabbım saglık versınde ucunu bırden buyutursun.benımde su dunyada en cok ıstedıgım seylerden bırı ıkız bebıklerımın olması.eger oyle olsa bırdahada cocuk dusunmem.hayatımı onlara adarım.tabı ılk once herseyın hayırlısı..mevlam saglık vesın sanada bebıslerede..
yetercım senınde yumoslar ıyıymıs.ınsallah guzelce dollenırlerde annelerının gobıkıne konarlar.aymeste oldugu gıbı ıcıme doguyor sende bu sefer hamıs kalacaksın ınsallah..
fadıkcım senın haberınede cok uzuldum.rabbım saglıklı dusunupte oyle karar vermelerını nsıp etsın.huzur olmayınca hıc bıseyın tadı olmuyor demekkı cocukların bıle.ne dıyelım haklarında hayırlısı olsun.rabbım aralarındakı muhabbetı artırsın yada bıran once..

cucu sana bısey sorcam canım.bende nısanın sonunda adet olup asılama ıgnelerıne baslıyorum hayırlısı ıle..
bıraz bahsetsene neler gectı basından..
ılacların dozu nekadardı..ısımlerı ne..
nekadara maloldu..toplam ne kadar sperm verıldı sana..en onemlısı acıdımı..korkuyorum cok..
bıraz fazla soru sordum amamerak edıyorum..

cucu sana bısey sorcam canım.bende nısanın sonunda adet olup asılama ıgnelerıne baslıyorum hayırlısı ıle..
bıraz bahsetsene neler gectı basından..
ılacların dozu nekadardı..ısımlerı ne..
nekadara maloldu..toplam ne kadar sperm verıldı sana..en onemlısı acıdımı..korkuyorum cok..
bıraz fazla soru sordum amamerak edıyorum..

canimm estafirullah tabiki soracaksin ama keske sana yardimci olabilseydim..
maalesef benimki asilama degildi canim..yumurtlama takibiydi..
catlatma ignesi vurulup sperm enjekte edilmedi de,igneden sonra düzenli iliski önerildi yani..
ama o asamaya kadar bahsedeyim..
bende pcos var biliyorsundur belki..yani asiri hassas oluyor yumurtaliklar..
en düsük dozla,puregon igneyle baslandi..takibe göre doz artirildi,37-50-75-100 diye gitti yani..sonra hem puregon hem menagon igneyi beraber vurdum..ikisindende 100er mg.
18-20 mm oluncada yumoslar catlatma ignesi olarak brevactid 5000 vurdum 2 defa..
canim almanyadayim ben,suan tüm bunlari devlet ödedi..
ödemese yanardim cünkü benim tedavim aylar sürüyor,yumoslar durup durup birden büyüyorlar..ve 1 tüp igne bile 300 euro civarinda..ben 10 tüp kullanmisimdir sanirim...
ama korkma yani yinede,asilama yaptiran arkadaslardan duyuyoruz..Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah :Saruboceq:

Back
X