Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eylül değerlerin hepsine bakmak lazım aslında sizinde..
hızlı hareket oranı kaç ki..
zamanı gelmişse sorun dinlemiyor bebek çıkıp geliyor..
ama yine de yapılacak birşey varsa denemekte fayda var..

Evet haklısın sanırım drum sorun olmadığını söyledi gerçi ama ben fazla kuruntu yapıyorum sanırım test sonuçalrımı aldığımda buraya yazsam az çok bilgi verebilirmisin yada siniz peki bende çok tecrübleli olduğunuz kesin kızlar

Kıslarrr baksanıza benİm albÜme 3. Den pek emİn olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklİ dİĞer İkİsİ gİbİ deĞİl dedİ

canım bence orda 3 kese var, benimkisi iki tane yanyanaydı epeyde belirgindi,
seninkide bayağı belirgin gözüküyo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Açıkçası bunu bende merak ediyorum test sonuçları hala elimde değil değerleri bilmiyorum ama hareket düşüklüğü bizde de mevcut dr olmaz demiyor olur diyor ama biraz zaman bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen bizimle paylaşın
eğer azda olsa hareketli varsa tabi şansınız var...ama hareketli hiç yoksa bu baya zor canım...
birde hareketin yanısıra diğer değerlerde önemli...
eğer testiniz eline geçtiğinde yazarsan bir değerlendirme yapabiliriz...

Kıslarrr baksanıza benİm albÜme 3. Den pek emİn olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklİ dİĞer İkİsİ gİbİ deĞİl dedİ
canım bende çok anlamadım...
3 tane birşey gözüküyor...onlarmı bebişler:asigim:

selam kızlar opuyorumnanaktan bende 3,5 yıllık evliyim bizimde sorun sperm hareket düşüklüğü ve morfoloji hızlı hareketli hiç yok yavaş hareketli %5 toplam sayıda 21 milyona kadar çıktığı oluyor hiç durumu böyle olupta normal yolla yada kürlerle hamile kalan varmı?
mucize olduğu zaman değerlerin ne olduğu hiç farketmiyor...
ama hiç hareketli yoksa doğal yoldan olma ihtimali çok düşüyor...
bu sperm değerleri pek yerinde saymıyor bazen sayı biraz artıyor bazen hareket bazen morfoloji...
biraz iyi zamana denk geldimi mücüzede oluyor işte...

cucum inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim bende dün doktora gittim.hormon tahlili için kan verdim sonuçları bugün alıcam ayrıca yeniden klomen le çatlatma yapalım dedi eşimden test istemişti biz verememiştik dünde eşim gelmişti benimle doktora illa verelim testi dedi ona göre kolay bişey belki ama zamanı değildi cumartesi olmuştu daha 72 ssat dolmadan tekrar test verdi akşam doktor aradı bizi hiç hareket yok gelin testi tekrarlayalım dedi eşim cuamrtesi tekrar gidecek ama benim içim içimi yiyor ya değerleri eskisinden de aşağılara düştüyse ya elimizdeki fırsatları yavaş yavaş kaybediyorsak diye düşüncelerdeyim ben klomene bu sabah başladım 5gün içicem bittikten 2gün sonrada yumurta takibi için gidicem doktor busferde olmassa rahim filmi çekeriz dedi ama sonra yaşımı sordu 24deyince biras daha beklememiz laızm dedi yaş sınırımı varki anlamadım kızlar hafta sonu sınavlarda var ama ben hiç aklımı veremiyorum ne olacak böyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım inşallah testiniz güzel çıkar...
allah yardımcınız olsun...
bütün işleriniz yolunda gitsin inşallah...

günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:
rabbim yüzünü gürdürsün canım....
inşallah pozitif olur...inşallaaaaaahhhhh...

kızlar merhabalar..
ne guzel haberler gelmıs ya ozlem bebısler ucuzmus.oh ne guzel rabbım saglık versınde ucunu bırden buyutursun.benımde su dunyada en cok ıstedıgım seylerden bırı ıkız bebıklerımın olması.eger oyle olsa bırdahada cocuk dusunmem.hayatımı onlara adarım.tabı ılk once herseyın hayırlısı..mevlam saglık vesın sanada bebıslerede..
yetercım senınde yumoslar ıyıymıs.ınsallah guzelce dollenırlerde annelerının gobıkıne konarlar.aymeste oldugu gıbı ıcıme doguyor sende bu sefer hamıs kalacaksın ınsallah..
fadıkcım senın haberınede cok uzuldum.rabbım saglıklı dusunupte oyle karar vermelerını nsıp etsın.huzur olmayınca hıc bıseyın tadı olmuyor demekkı cocukların bıle.ne dıyelım haklarında hayırlısı olsun.rabbım aralarındakı muhabbetı artırsın yada bıran once..
sağol canım...haklarında ne hayırlıysa o olsun....
rabbim sabır versin...

Normal şekilde boşanamayınca sorunlar daha da katlamalı olacak muhakkak. Hem şimdisi hem de gelecek zaman için. Allah abinin ve çocuklarının yardımcısı olsun. Kendine iyi bak canım. :teselli:

amin canım...
çok sağol....
fadiğim gerçekten üzüldüm canım
en çok çocuklar için ama abin bitirmekte bu kadar kararlı olduğuna göre
eminimki çok geçerli sebebi vardır Allah yardımcısı olsun
onunda çocuklarında inşallah çok yara almadan bu olayı atlatırlar
her zaman olan hep çocuklara oluyo ama kısmet işte
çok zor bi durum gerçekten :çok üzgünüm:
canım abim o kadar sabrettiki...
bizlerde boşanma öğle hemen olmaz...
hatta nerdeyse boşanma olmaz...
etrafımda ve akrabalarımda sırf çocukalr için mutsuz yuvalarını bir ömür boyu sürdüren insanlar var....
ama abimin hanımı gerçekten çok cahilce işler yaptı...
onların ailesinde yuvaymış aileymiş bu gibi şeylerin pek önemi yok...
kızan çeker gider...herkes kafasına göre yaşar...
kendiside geçmişte birkaç kere gitmiştir...
abim elinden geleni yaptı yengemse bizim bu aileye düşkünlüğümüzü kulnmak istedi...
o sandıki ne olursa olsun 2 tane çocukları varya abim ve bizler onun kul kölesi olacağız...
ama inanın son yaşananlar gerçekten dayanılacak sabredilecek şeyler değildi...
yoksa abim sırf çocuklar için katlanırdı...

yinede diyorum rabbim haklarında hayırlısını versin...

kızlar gunaydın

fadikçim diyecek bişey yok rabbim abini ve sizi ayıpsız adınlığa çıkarsın inşallah zor bir durum gerçekten

çok sağol canım...allah razı olsun...
şu saatten sonra elimizden dua etmekten başka birşeyde gelmiyor...
bol bol dua ediyoruz işte...

dualarınız için hepinizede tekrardan çok çok teşekkür ediyorum canlarım:1hug:

merhaba kızlar nasılsınız
son sayfadan anladıgım kadarıyla yenı hamislerıimiz varmıs
aymes ve ozlem tebrık edıyorum canlarım
cucu test vermıssın insallah guzel haberler getirırsın
fadıkcım canım abın ıcın hayırlısı olsun insallah
kızlar son mesajları okuyabıldım sadece atladıgım seyler varsa kusuruma bakmayın
donunce butun mesajları okuycam
cumartesı Allah ızın verırse evıme donuyorum
kendınıze ıyı bakın a.s.

valla bitanem bende pek anlamiyorum ama 3 tane minik kesecik var orda :nazar:

özlemcim 3 tane kese var benimki ilk bakıldığında düğme deliği kadardı yine kese olduğu belliydi seninki maşallah tam net.

canım bence orda 3 kese var, benimkisi iki tane yanyanaydı epeyde belirgindi,
seninkide bayağı belirgin gözüküyo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ne bileyim yaaa sağ taraftakini pek benzetemedi şekli bozuk diye alt alta olanlar kesin dedi.kısmet sağolun kıslarrr inşallah hepsinin kalp atışlarınıda duyarım.
kızlar son mesajları okuyabıldım sadece atladıgım seyler varsa kusuruma bakmayın
cumartesı allah ızın verırse evıme donuyorum
kendınıze ıyı bakın a.s.

sağol canımmmm

fadikom evet minicik bebişmiş onlar öle diyolar :)

kızlar şimdi hormon tahlili sonuçlarımı aldım
TSH : 5,52 *
LH : 2,89
ESTRADıOL : 23,980
PRL : 28,9 *

PROLAKTıN VE TSH YÜKsek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım

tsh : 5,52 *
lh : 2,89
estradiol : 23,980
prl : 28,9 *

prolaktin ve tsh yüksek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım

canım evet biraz yuksek çıkmış.ilaçla düşürürler ama merka etme
aç yada tok fark etmiyor hormon testlerinde diye biliyorum ben hep tok verdim troıd için bu gune kadar hep

eğer azda olsa hareketli varsa tabi şansınız var...ama hareketli hiç yoksa bu baya zor canım...
birde hareketin yanısıra diğer değerlerde önemli...
eğer testiniz eline geçtiğinde yazarsan bir değerlendirme yapabiliriz...
...[/B]

Harketlilik var sadace yavaşlık başlamış dediğniz gibi ben sonuçları aldığımda tekrar rahatsız edeyim sizi Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :Saruboceq:

tüliny,fadik,minos,melony sagolun kizlar..hepinize cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin...

FADIK canim benim,zor bir dönemden geciyorsunuz...
Allahim alninizin akiyla cikmanizi nasip etsin,yardim etsin size...

MELONY canimm az kalmis seninde sonuca..
insallahhhh güzel haberler verirsin..

yesinler takvimini

çok sağol canım ben bi türlü becerememiştim

kızlar gunaydın

fadikçim diyecek bişey yok rabbim abini ve sizi ayıpsız adınlığa çıkarsın inşallah zor bir durum gerçekten

dilem cim hayırlara karşı gelsin ama nedendir belirtilerim iyice azaldı sanki bişe yok gibi :sinifsinif: neyse eşim test alalım diyo ama ben istemiyorum daha 7 gun bugun cıkmaz teste

cucum 4 nisan test tarihim inşallah sende guzel haberlerini bugun alacaksın canım hayırlısı ile canım

aymes izin alsan rapor falan ben sana hiç kıyamıyorum yaa :teselli:

canım benim çok sağol
ama alamıyorum işte ben burda hem telefonlara hem muhasebeye bakıyorum
sekreter ayrıldı bidahada almadılar krizi bahane edip
ikisine birden bakıncada izin alma işi çok zor oluyo
kısmet artık Allahında izniyle inşallah herşey yoluna girer

sen nasılsın iyimisin test günü yaklaşıyo müjdeli haberini bekliyorum senin

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay ben çok olmadı kalkalı ya. sabah kalktım kocişle bir kahvaltı yaptım sonrası malum koşa koşa lavobaya gittim çıkardım ne var ne yoksa.sonra geri yattım vallaha allahtan uyumuşum. arkadaşlar dalga geçiyolar artık benle yakında doğuracan sen hala kusuyosun korkarız doğumada kusa kusa gideceksin diye.

cucum kan testi vermişsin ha hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

aymesim sen nasıl oldun canım kesildimi lekelenmelerin canım

aymes ve özlem sizin takvimlerinizi yesinler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr özom mide bulantılarıda 6.7. haftada başlıyo zaten eeee senin bide üçüz normal canım. inşallah en kısa zamndada geçer canım

yeterim az kaldı mutlu sona sende inşallah pozitifi göreceksin canım hayırlısı ile

Son düzenleme:
ESTRADİOL : 23,980

PROLAKTİN VE TSH YÜKsek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım

canimm az yüksek cikmis ama ilacla düsürürler merak etme,icini rahat tut..
benim hormon tahlillerim hep tok karnina denk geliyordu..yani bir önemi yok..sadece kan sekerine falan bakarken belirtiyorlar ac gel diye...

cumartesı Allah ızın verırse evıme donuyorum
kendınıze ıyı bakın a.s.

çok sağol canım darısı başına inşallah

PROLAKTİN VE TSH YÜKsek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım

prolaktinin normal değeri 30 falanmıydı tam hatırlayamadım ama benimki 52 çıkmıştı oda 4 gün dostinex kullanarak normale dönmüştü, seninki çok yüksek gelmedi bana,
diğerlerini bilemiyorum.
progesteron ve prolaktin için test yapacaklarında genelde aç karnına diyolar
ama genelde kan testleri aç karnına yapıldığında daha iyi sonuç veriyo canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay ben çok olmadı kalkalı ya. Sabah kalktım kocişle bir kahvaltı yaptım sonrası malum koşa koşa lavobaya gittim çıkardım ne var ne yoksa.sonra geri yattım vallaha allahtan uyumuşum. Arkadaşlar dalga geçiyolar artık benle yakında doğuracan sen hala kusuyosun korkarız doğumada kusa kusa gideceksin diye.

Cucum kan testi vermişsin ha hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

Aymesim sen nasıl oldun canım kesildimi lekelenmelerin canım

aymes ve özlem sizin takvimlerinizi yesinler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

yeterim az kaldı mutlu sona sende inşallah pozitifi göreceksin canım hayırlısı ile

canım yaa bende çıkarmaya basladımm bulantı bari kesilse çıkarmaya razıyım sürekli bulantım var

ama bende genelde okul çıkışı gidip veriyodum kanı
şeker ölçümlerinde falan aç olmak gerekiyodur mutlaka
doktorlarında ne dediği belli olmuyo ki,

benim doktorum bayan, eşiyle birlikte çalışıyolar, ikiside kadın doğumcu, kendi doktorum olmadığında eşine gidiyorum kontrole,geçenlerde eşine sordum 1 saatlik araba yolculuğuna çıkabilirmiyim diye, hayır dedi,
sonra kendi doktoruma giitiğimde bide ona sordum gidebilirsin dedi,kaydirigubbakcemile3
hepsinin fikri aynı olmuyo işte :)))

[B .!.:
kadser hoşgeldin..[/B]
sayı toplamı 21 milyonsa sayı sorununuz da var canım malesef..
normal kabul edilmesi için ml deki değerin 20 milyon olması lazım..
hoşbulduk canım a.s. ahh araştırmaz olurmuyum bu yıl öss sınavına girecem eğer sorular bu konuda çıksa direk tıp kazanırım heralde kaydirigubbakcemile3 aşılama yaptırdık geçen ay olmadı ne yapacamığımızı şaşırdık gülüm ya ALLAH şaşırtmasın daha fazla aratmasın inşaallah :Saruboceq:

birde bu arada canimm hormon degerleri kani verdigin dönemlede cok alakali
yumurtlama dönemindeki ve sonrasindaki deger araliklari degisiyor..
ona göre yorumlamislardir canim..
ne zaman vermistin kani?

Back
X