Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım... çok sağol...
yeni topik fikri güzel tabi...
ben akllıyım biraz ...
topiği onlara açtırıyorum...
hele onlar açsın bir yoluna koysunlar ben hazır topiğe gideceğim...
bakalım ne zaman...ama gerçekten şuan anne olmak için içimde hiöç heves yok...
annelik çok zor...
ben o yükü kaldıramamktan çok korkuyorum...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin....
inşallah sen hemen gidersin...
geçen sene almak istiyordum ama eşim arabayı satınca vazgeçmiştim...
şimdide alayımda belki tedavi falan başlarsa ileride alamam diye şeyettim...
ama işte misafir bir yandan abimin bu durumu bir yandan kafam allakbullak...
sınav nisanın 17 sinde...dersler geçen hafta başladı ama daha hiç gidemedim...
evde biraz çalıştım azıcık...
şimdide baktım evde iyice çalışamıyorum bari dedim derse gideyim...
hem birazda hava almış olurum...
inşallah döndiğimde cucumun güzel haberiyle karşılaşırım....
ama cucum sonuç olumsuz çıkarsa eğer çok üzlme ne olur...
inan hayatta huzurdan başka hiçbirşeyin önemi yok...
huzur sağlık almadığı müddetçe çocuğun ne önemi var...
rabbim hepimiizn hakkında hayırlısını versin....
kizlarrr
degerim 25 cikmiss...
ama doktorum demis cumartesi tekrar gelin,deger katlanirsa kesinlesecek..
yaaa kizlar ben dünde aksam üzeri su ice ice ancak 1 damla idrarla test yapmistim.. :kedi:
önce silik sonradan netlesen ikinci cizgi cikmisti..ince ama cok net yani..
deger ciksin diye kimseyi umutlandirmak istemedim,kendimi bile..:kedi:
o yüzden dememistim..
acaba cumartesi gününe kadar hergün test yapsam mi ne diyorsunuz?
gözlerim kapanıyoo biraz uzancamm kıslarr..kafam şişti galiba iyice derslerdennnn
Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim hep ayni bulantilarla devam ediyoruz iste insallah bir an once gecer
cucu da hamismis allahim insallah arkadasiimizin degeri yukselir
ozlemcim ucuzler geliyor ha allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
bulantilarin erken baslamasi normal cnm uc tane bebis var icinde benimde erken basladi
allahim ikimizinde yardimcisi olsun
aymescim iyi olmana sevindim cnm insallah keseyi ve kalp atisinida duyarsin allahin izniyle
cucum gözünaydın canımmm delikafadulden
inşallah değerler katlaya zıplaya artacak sen gönlünü ferah tut canım :CüvCüv:
hakkında haırlısını diliyorum rabbimden :Saruboceq:
çok şükür allahım:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya ne kadar sevindim anlatamam:teytey::teytey:
canım değerin öğle çok az değil ben iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum...
ama tabi yinede cumartesiki testte önemli..
yaaa gerçekten cumartesiyede çok var...
canım istersen sabahları ilk idrarla idrar testi yap bakalım...
dediğin gibi çizginin koyulaşmasını takip ederiz...
yaaa aklıma başka birşey gelmiyor...
orada isteğine göre test yaptıramıyacağını biliyorum...
Canlarım yaa benim internet bir gitti saat 15:00 gibi anca yeni geldi. Çok üzgünüm çoook Ben de kaçırdım tabi olanı biteni. Mendilleri gördüm sayfa açılınca. Cucummm , mesmeleğimm hamileeeeeeeeee yani ölemiii?? :hooray: :teytey: :dance: Ben hemen geçmişe gidip okuyayım.
Slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim hep ayni bulantilarla devam ediyoruz iste insallah bir an once gecer
cucu da hamismis allahim insallah arkadasiimizin degeri yukselir
ozlemcim ucuzler geliyor ha allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
bulantilarin erken baslamasi normal cnm uc tane bebis var icinde benimde erken basladi
allahim ikimizinde yardimcisi olsun
aymescim iyi olmana sevindim cnm insallah keseyi ve kalp atisinida duyarsin allahin izniyle
cucumm bıtanem cnm arkadasım coksevındım vallahı ınsss degerın katlanıcak bıtanem sıkılıp dert yapma dedıklerımı sen bılıosunnnn öpüorum senı ve melegınıı cnnmmm
İnşallah kolaycacık alırsın ehliyeti bitanem. gamyoncuiremsu
Canım sen en son ne zaman vuruldun ki iğneyi? Bence 25 güzel bir değer. Hamile olarak düşünüyoruz biz seni. Şimdiden tebrik ediyoruz. Tabi cumartesi günü kesinleştireceğiz. Bence test yapabilirsin. Zaten varsa koyulaşacaktır günden güne. Böylece merakını az da olsa giderirsin bitanem. İnşallah kesinleşecek ve doya doya kutlayacağız.. :içelim: :teytey: :hooray: :dance:
Canım inşallah sınavların güzel geçer. Az kaldı. sengözlerimebaksanab
Canım Allah yardımcın olsun. Gerçekten üçüz annelerinin işi hem hamilelikte hem de doğumdan sonra baya zor. Dualarımız sizinle. Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...itesinin-guzel-hamileleri-guzel-anneleri.html
Haydi hayırlı olsun arkadaşlar.. :lepi:
allahhallahhhhhhhhhhhh cucum hamilesin süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cucum inşallah değerinde çok güzel bir şekilde katlanacak tatlım. çok sevindim yaaaaaaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...itesinin-guzel-hamileleri-guzel-anneleri.html
Haydi hayırlı olsun arkadaşlar.. :lepi:
evet ilk testim negatif ama ben yapmayacaktım eşim elinde testle gelmiş gelir gelmez açtı hadii diye o benden meraklı
bide bana sen kırmamak için getirdim diyo kafamçokkarıştı yalan benden önce kendi çatladı meraktan
ama takmadım daha cok erken biliyorum kıslarr
evet ilk testim negatif ama ben yapmayacaktım eşim elinde testle gelmiş gelir gelmez açtı hadii diye o benden meraklı
bide bana sen kırmamak için getirdim diyo kafamçokkarıştı yalan benden önce kendi çatladı meraktan
hepinize cok cok tesekkür ederim kizlar.. :asigim:
insallah dediginiz gibi olur...
FADIK,NEVRO kizlarr catlatmamin 2.sini gecen sali sabahi yapmistim..
önceki tedavimdede aynen böyleydi ve degerim direk negatif cikmisti yani,yüksek cikipta düsme yasamadim..
doktorumda igneden yada baska sebepten pozitif dememis..sadece eger deger 50 den yüksekse hamilelik dönemi basladi diyebiliriz demis..onun icin bakacakmis..yani ignemle ilgili olsa sanirim hem derdi,hemde ilk tedavideki gibi direk negatif cikardi...
dedigim gibi ancak cumartesiden sonra inanabilirim sanirim :kedi:
persembe ve cuma günleri test yapmayi düsünüyorum..her ne kadar esim kizsada kaydirigubbakcemile3
canım ellerine sağlık yeni topikimiz hayırlı olsun bencede süper bir fikir olmuş .
inşallah burdaki herkes burdan mezun olup o topiğe geçer canım
hayirli olsunnnn:lepi:
Allah hepimize oraya terfi etmeyi nasip etsinnnn :Saruboceq:
bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....
kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan
bazen hic anne olamicekmisim gibi geliyo, sanki benim hayatim bu bebegin pesinden kosmakla, o bebegin ise ben kovaldikca kacmakla gececekmis gibi geliyo...
nerdeyse 6sene oldu onu isteyeli ama 6sene icinde bir kez gozukup kacti, kacarken cok buyuk acilar ve yaralar birakti, bir seferinde ise sadece olabilirdim ama olmadim dedi ve gitti...
ama ben yilmadim, pesini birakamam pes edemem, onu ne kadar cok istedigimi bir gun anlayacak, onun için nelere katlandigimi gorecek ve ben bu anneyi daha fazla uzemem diyecek....ve insallah gelecek...
onceleri hep allahim belki ben hak etmiyorum ama ne olur serdarim babaligi tatsin diyordum ama artik oylede dusunmuyorum her kadin gibi, helede bizim gibi herseyini bebek için verebilecek kadinlar anneligi sonuna kadar hak ediyo....
biraz melankolik olsam aklima siz geliyosunuz ve diyorumki kk'da ne mucizelere tanik oldum, o mucizelerden biride insallah allahin izniyle senin olacak diyorum....
allahim insallah en yakin zamanda hepimizin mucizesini yakin zamanda gonderir...
ne zaman esimle bu konu acilsa ona hep diyorum sen sanslisin calisiyosun kafani azda olsa dagitiyosun ama ben evdeyim duvarlar ustume ustume geliyo, evim bana o kadar soguk geliyo sanki kalici degilde gidiciymiisim gibi, allahim hepimizin yuvasini senlendirsin hepimize altin toplarimizi nasip etsin.....
kusura bakmayin icimden boyle geldi yazdim
opuyorumnanaktan