Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaŞla benım yarın dr kontrolÜm var ınŞŞ her Şey yolund gıder
dualrınızı eksık etmeyın

sagol canim, insallah canim hersey yolunda gider, insallah bu sefer cok guzel yumoslarin olur canim

ya ben bugün saatlerce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,ağlıyorumda .yine adet oldum delirecem.bu ayda umutla bekleyişim husranla sonuçlandı.canım sıkılmasın diye ümitlenmeyim diyorum ama olmuyo.ya tutarsa diyorum.rabbim yıllarca bekleyenlere sabır versin.ben daha 2yıl olmadı.böyle deliriyorum.ama acı acıdır ya.2 yıl,5yıl ,10yıl ne farkeder ki..gerçekten dayanılması çok zor.rabbim sabır versin,dayanma gücü versin daha beterlerinden korusun cümlemizi...

hamiş arkadaşlar lütfen bizler için dua edin

ya ben bugün saatlerce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,ağlıyorumda .yine adet oldum delirecem.bu ayda umutla bekleyişim husranla sonuçlandı.canım sıkılmasın diye ümitlenmeyim diyorum ama olmuyo.ya tutarsa diyorum.rabbim yıllarca bekleyenlere sabır versin.ben daha 2yıl olmadı.böyle deliriyorum.ama acı acıdır ya.2 yıl,5yıl ,10yıl ne farkeder ki..gerçekten dayanılması çok zor.rabbim sabır versin,dayanma gücü versin daha beterlerinden korusun cümlemizi...

cnm üzülme desem de boş biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum..bol bol dua edicez başka çare yok..Allah yardımcımız olsun..sevgiler

canım benim ya:teselli: üzme kendini diyecem desemde boş biliyorum.ama sabret canım gelecek bebişin vaktini bekliyor.her defasında söylüyorum ama benimki 7 yıl sonunda geldi kendiliğinden.oysa hamile kalacağım aklımdan bile geçmiyordu.hayırlısı olsun en önemlisi bu.

slm arkadaşlar benimd eeşim azopserm ve kısmetse ikinci tp bebeği denicez burda bir liste vardı ne oldu bulamıyorum

canım benim ya:teselli: üzme kendini diyecem desemde boş biliyorum.ama sabret canım gelecek bebişin vaktini bekliyor.her defasında söylüyorum ama benimki 7 yıl sonunda geldi kendiliğinden.oysa hamile kalacağım aklımdan bile geçmiyordu.hayırlısı olsun en önemlisi bu.

sağol canım benim allah razı olsun.evet sabretmekten ve duadabn başaka çarem yok.biliyorum ağlamak çare değil ama tutamıyorum....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dualrınızı eksik etmeyin ok ihtiyacımvar
dualarimiz seninle canimmm
insallah hersey yolunda gidicek:Saruboceq:

canım korkma bende çok korktum değerim düşük diye.genel cerrahiye gidiyordum troid için ondan istemiştim tahlili doktor hamilesin dedi.bende sekreteri var o biliyor bebek istediğimi o yoktu odada çıkarken karşılaştık ona göstereyim dedi.oda dur kadın doğum sekreteri var ona gösterelim dedi kıramadım kadın eline aldı değerin çok düşük sanki yokmuş gibi konuştu.:kızgın:tüm ümitler yerde oysaki genel cerrahi doktoru ilacı kesti hamileyim diye.neyse kadın doğum doktoruna gösterdim hamilesin diyince rahatladım.boshayallersmileyani korkma biliyorum çok zor dönemler işallah atlatacaksın.ama sadece değerim yükseldimi diye bitmiyor.sonra keseyi görecekmiyim sonra kalp atışını duyacakmıyım bir sürü soru.ben daha kalp atışlarını duymadım haftaya çarşamba işallah duyarım.rabbim kimseyi ümitsiz etmesin.
icimi cok ama cok rahatlattin canim benim,Allah razi olsun...insallah benimde sonucum seninki gibi olur :Saruboceq:
slm kizlar nasilsiniz?
benden iyiyilik, yaliniz buhardanmidir nedendir anlamadim cok kotu kasik agrilarim var, sanki adetliymisim gibi, oysa daha 10gun filan var ve bide acayip akintim olmaya basladi dunden beri...tabii benim bi yerlerim hic dogrulmaz hala bronsitim devam ediyo ilacta icemiyorum, sadece hamilelerin kullanabildigi agri kesiciyi icip biraz atesimi dusurmeye calisiyorum....
gecmis olsun canimm,bak ise yariyor bence..ne var ne yok kanallarda temizlicek,bebise hazirlicak vücut kendini insallah...
sifa olsun canimmm,ayricada bronsit icin gecmis olsun,insallah atlatirsin bir an önce :Saruboceq:

canimm moralini bozma desekte fayda etmeyecek biliyorum...
dedigin gibi yillarca hamile kalamayipta hic beklemedigi anda o mucizeyi yasayan nice arkadaslarimiz oldu..
insallah sende onlardan biri olucaksin..
Allahim hepimize sabir versinn :Saruboceq: bebislerimizi versin hayirlarla insallah :Saruboceq:

icimi cok ama cok rahatlattin canim benim,Allah razi olsun...insallah benimde sonucum seninki gibi olur :Saruboceq:

gecmis olsun canimm,bak ise yariyor bence..ne var ne yok kanallarda temizlicek,bebise hazirlicak vücut kendini insallah...
sifa olsun canimmm,ayricada bronsit icin gecmis olsun,insallah atlatirsin bir an önce :Saruboceq:

dedigin gibi yillarca hamile kalamayipta hic beklemedigi anda o mucizeyi yasayan nice arkadaslarimiz oldu..
Allahim hepimize sabir versinn :Saruboceq: bebislerimizi versin hayirlarla insallah :Saruboceq:

işallah cucum işallah.ama ben eminim sendenolumunekankayizsmile

kızlar kanamam oldu şuan yatıyorum sanırım adet oldum kanama artarsa adet oldun denekmişş

ama artmassa test tarihine kadar beklicez öle dedi doktorum

kızlar kanamam oldu şuan yatıyorum sanırım adet oldum kanama artarsa adet oldun denekmişş

ama artmassa test tarihine kadar beklicez öle dedi doktorum

canım yat kalkma benim kanamam olmustu hem de adet kanaması neymis yanında eger test yapmasaydım kesşn adet derdim benim asılamaydı umarım sana sıkıca sarılmıs bebis icerdedşr

amiiin canım amiiinn inş inş

dilemcim geçmiş olsun..
demiştin ya iltihap varsa sökülür diye öyledir belki akıntının sebebi canım..

nermin sağlık olsun canım..
hepimiz duacıyız o günün gelmesi için..
inş çok fazla bekletmez bebeklerimiz bizleri..

cucum bugün nasılsın..
yokmuydun evde yoksa dinlendin mi..
yat yat sakın bişey yapma tamam mı..

yeterim inş herşey yolunda gidicek canım..
sonu güzel olsun inşşşş...

melonycim üzülme canım..
hakkında hayırlısı olsun..
kanda değerine bakmadıkça kesin sonuç alamazsın..
adet kanaması gibi de olsa henüz herşey bitmiş değildir..
üstüne görenler çok var..
hem senin adetine daha var ki..
ilaçlarında etkisi olucak en azından gününden önce gelmez diye düşünüyorum..
gelin yarın bakalım demediler mi..
kan sulandırıcı ilacı kes demişlerdir dimi..
inş güzel sonuç alırsın canım..

dilemcim geçmiş olsun..
demiştin ya iltihap varsa sökülür diye öyledir belki akıntının sebebi canım..

nermin sağlık olsun canım..
hepimiz duacıyız o günün gelmesi için..
inş çok fazla bekletmez bebeklerimiz bizleri..

cucum bugün nasılsın..
yokmuydun evde yoksa dinlendin mi..
yat yat sakın bişey yapma tamam mı..

yeterim inş herşey yolunda gidicek canım..
sonu güzel olsun inşşşş...

melonycim üzülme canım..
hakkında hayırlısı olsun..
kanda değerine bakmadıkça kesin sonuç alamazsın..
adet kanaması gibi de olsa henüz herşey bitmiş değildir..
üstüne görenler çok var..
hem senin adetine daha var ki..
ilaçlarında etkisi olucak en azından gününden önce gelmez diye düşünüyorum..
gelin yarın bakalım demediler mi..
kan sulandırıcı ilacı kes demişlerdir dimi..
inş güzel sonuç alırsın canım..

evet coraspirini kesti doktorum 4 5 gun oldu bırakalı
üstüne görme gibi deil baya kırmızı kan ama az peceteye gelior
doktorum gel demedi eğer az seyrederse test gunune kadar bekle ilaçlara devam dedi
ama artarsa bırak adet olmuşundur dedi ama suan adet olmazsan hala %50 sansın var kanama sebebsiz de olailir dedi öle yanii bakcaz bide eğer adettse benim adetim ilk gun sökmez 2. veya 3. gun söker bekleyecez artık
inşallah olmam olursamda dondurulmuşlarla yola devam:lepi: :lepi:

hakkında hayırlısı canım..
ama kanda bakmadan hemen ilacı kes nasıl diyebiliyor anlamadım..
üstüne görmeyi hiç mi duymadı bunlar..
tuttuğu halde kanaması olanlarda var..
inş lekelenmedir fazlası gelmez canım..
ama dondurulmuşunda varsa hiç sıkma canını toparlanınca koyarsınız yine..
Alah yardımcın olsun..

hakkında hayırlısı canım..
ama kanda bakmadan hemen ilacı kes nasıl diyebiliyor anlamadım..
üstüne görmeyi hiç mi duymadı bunlar..
tuttuğu halde kanaması olanlarda var..
inş lekelenmedir fazlası gelmez canım..
ama dondurulmuşunda varsa hiç sıkma canını toparlanınca koyarsınız yine..
Alah yardımcın olsun..

canım doktorum ararsın dedi artartsa ona göre keseriz dedi birde alanyada olunca ben 2 saatlik yol sanırım ondan gerek görmedi bilemiyorum kii evet evet sıkmıyorum gunduzden hissettim hatta anneme bile söledim kızdı hatta annem bana ama hissettim ya bişe olcağını oldu işte rahatım nası olsa dondurulmşlar var saten ruyamda gördüm bu transferdeki bebişler tutunmuş bende ve ben olmayanlara bebeişleri dağıtıyodum ne alaka sonra gidip tekrar koyduruyodum :bbo::bbo: :bbo:

kızlar kanamam baya bir azaldı özellikle jeli yaptıktan sonra hatta böle ama kahveye döndu gibi hatta nası desem turk kahvesi tarzında (iğrencim demii ) ama yarını beklicem cunku adetim 2. gun söker

bakalım ne göstercek böle benim gibi transferin 8. gunu kanama yaşayan varmı

Back
X