Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol.evet doktoru aradım açmadı bugün pazar rahatsız etmek isrtemedim şuan iyim bi problem yok çok şükür sadece soltarafımda ağrı oluyo geçiyo arada karnım ağrıyo gibi oluyo kasıklarıma doğru hayırlısı inşallh

Hayırlısı inşallah bitanem. Yarın arayıp sorarsın olmazsa. Hem devamı da gelmedi şükür. Ağrıların için de dinlen bitanem. Çok oturma. Şeniz

Hayırlısı inşallah bitanem. Yarın arayıp sorarsın olmazsa. Hem devamı da gelmedi şükür. Ağrıların için de dinlen bitanem. Çok oturma. Şeniz

artık öyle yaparım şükürler olsun evet moralim düzeldi sabah üzüldüm biraz ama geçti
yatmaktanda belim ağrıdı ama olsun sabır teşekküredrim pc den uzak durmaya çalışıorum radyasyon malum:)

sağol.evet doktoru aradım açmadı bugün pazar rahatsız etmek isrtemedim şuan iyim bi problem yok çok şükür sadece soltarafımda ağrı oluyo geçiyo arada karnım ağrıyo gibi oluyo kasıklarıma doğru hayırlısı inşallh

inşallah bu belirtiler bebeğin habercisidir tatlım..
dinlen bol bol..

:1hug: :asigim: a.s. Seni çok seviyoruz yeter. Sen hem çok tatlısın , hem de çok iyisin. Anneliği de çok hakediyorsun. İnşallah Rabbim de takdir edecek ve bağışlayacak bu tedavide. :Saruboceq:[/QUOTE]

CANIM AĞLATTIN BENİsenağlamasenağlama
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ALLAH RAZIOLSUN

kızlar şuan sol alt tarafım kasığıma doğru ağrı vuruyor o an kıpırdayamıyorum korkuyorum düşmesin bebeğim ya sol ayağıma da vuruyor sonra geçiyo yeni başladı bu ne acaba test günüme 3 gün kaldı inşaalh bişey olmaz

canım inşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM BU DUALRIMIZ9 KARŞILKSIZ BIRAKAMAZ İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

yetercim hepimizin duaları yarın seninle birlikte olacak canım arkadaşım,Allah kolaylıklar nasip etsin yumoşların kaliteli kaliteli bebiş olsunlar kocaman kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi geceler tatlı rüyalar, fazla kalamayacağm, bugün tüm gün dışarıdaydım az önce eve geldim yorgunluktan ölüyorum iyi dileklerimi göndermek için girdim.

herkese hayırlı geceler kızlarrr cerenduru ağrıların olması normal bacağına kramp girer kasığın ağrır olur bak sana ilk gebeliğimde yaşadıkalrımı söleyim sana bacağıma özellikle üst ve iç tarafına kramp girer sağ kasığımda kasılırrr belimde matkap çalışıyo gibi olurdu sabrett canım biraz daha gececekkk

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar. :1hug: Ben de bir bakayım dedim. Haftasonu burda işler kesat , pek yoğun geçmedi. Yarın renklenir umarım buralar. Herkesi çok özledim. :asigim:

melony sağol evet doğru diyosun ama elde değil bu kadar yaklaşmışken kaybetmek korkusu var Rabbim isteyen herkeze nasip edeer inşallh...sol tarafım da bişeler oluyo hissediyorum ama korkutuyo işte hayırlısı bakalım umarım müjdeyi alır sizlere de veririm amin

gÜnaydın kızlar erkencıyım bu gÜn bırazdan gıdeceĞım sızlere bır selm vereyım dedım

Back
X