Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercim hepimizin duaları yarın seninle birlikte olacak canım arkadaşım,Allah kolaylıklar nasip etsin yumoşların kaliteli kaliteli bebiş olsunlar kocaman kocaman öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

TEŞEKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
RABBİM HEPİMİZE ANNELİĞİ TATRSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın kızlar dilerim güzel bir hafta olur.cucum tbr canım çok sevindim adına. yetercim inş herşey yolunda gider.

günaydın arkadaşlar,
bugün izinliyim,öğlen doktora gidiyoruz eşimle,tüp bebeğe karar verdik,çok heyecanlıyız,bakalım doktorumuz neye karar verecek,inşallah herşey güzel olur bundan sonra...
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun,yeni hamile haberleri okuyorum,yeni anne adaylarını tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,dualarım sizinle,benim içinde dua edin olur mu....

selam kızlar..
yeterim inş herşey yolunda gitmiştir..
akşama doğru haberin gelir belki..

aymesin güzel haberini okudum allaha şükür iyiymiş bebişi onunlaymış 9 ayda onla kalır inşallah

melonycim hakkat dediğin gibi rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açar derler seninkide o misal. iyi olmuş cnım tam zamanında olmuş kafa dağıtırsın inşallah öğretmenliğin bittiğindede anne oluverirsin canım

cucum çok şükür netleşmiş canım hamişliğin allahım sağlıcakla zamanında kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhh.yüce allahım en kısa zamanda diğer tüm isteyen arkadaşlarımızada nasip eder inşallahhh

yeterin opu bugünmüş. allahım kolaylık versin bebişlerini hemen gönderi versin canım benim.

cerenduru sen ne yaptın canım doktorunla görüştünmü. az bir kanaman olmuş inşallah yerleşme kanamasıdır canım. kendin hiç test yaptınmı canım merak ettimm

bengüsu canım tedavin hayırlı olsun. sen de çıktın bu yola allahım emeklerinizi bşa çıkarmasın göbüşünü doldursun canım

sınava giren arkadaşlar ne yaptılar inşallah iyi geçmiştir sınavları. allahım yardımcınız olsun kızlar

günaydın arkadaşlar,
bugün izinliyim,öğlen doktora gidiyoruz eşimle,tüp bebeğe karar verdik,çok heyecanlıyız,bakalım doktorumuz neye karar verecek,inşallah herşey güzel olur bundan sonra...
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun,yeni hamile haberleri okuyorum,yeni anne adaylarını tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,dualarım sizinle,benim içinde dua edin olur mu....

hayırlı olsun, doktordan gelince habersiz bırakma bizleri

Herkese iyi haftalar güzellerrrrrr. Şeniz Güzel başlayalım inşallah haftaya. Ve öyle devam etsin. İlk iş yeterden güzel haberler bekliyoruz. :lepi:

bizde seni özledik canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:asigim: :1hug: Canımmmmmmmmmmmma.s.

gÜnaydın kızlar erkencİyİm bu gÜn bİrazdan gİdeceĞİm sİzlere bİr selm vereyİm dedİm

Canım Allah yardımcın olsun. İşin rast gitsin. İnşallah güzel haberlerini alırız akşam. Bu saate büyük ihtimalle toplanmıştır. Güzel güzel döllensinler inşallahhh. Dualarımızdasın. :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,

Canım heyecanlandım şimdi bak. :dance: Kendi tedavim aklıma geldi. Karar verdiğimizde çok acayip gelmişti ilk anda. Sonra herşey çorap söküğü gibi geldi. Bir baktım ki transferim olmuş bile. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gelişmelerden bizleri haberdar et. Dualarımızla yanında olalım. :Saruboceq:

İyi geceler canım. Hayırlı olsun eviniz. İçinde sağlıkla , huzurla , mutlulukla oturun inşallah. Ne zaman taşınıyorsunuz. İnşallah uğurlu gelir eviniz. Bebeğin de gelir senin karnına yerleşir yeni evinizde. :Saruboceq:

Ay çok hoşsun. Evet , gideceğiniz yer orası Allahın izniyle. :Saruboceq: :lepi:

teşekkür ederim güzel dileklerin için şu an taşınmayı daha düşünmüyorum kira için isteyen birileri var kiraya vericem,şimdi oturduğum evden çıkacağım zaman kendi evime giderim herhalde.

merhaba kızlar yetercim bugün opun vardı sanırım allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur bende yarın doktora gidicem tahlil sonuçlarını göstermeye vede yumurta takibi için bakalım bize ne gözükecek

merhaba kızlar yetercim bugün opun vardı sanırım allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur bende yarın doktora gidicem tahlil sonuçlarını göstermeye vede yumurta takibi için bakalım bize ne gözükecek

Evet canım bakalım sende gelişmeler ne olacak. Hayırlısı inşallah. Doktordan güzel haberlerle gelirsin dilerim. Şeniz

Selam arkadaşlar. Ben de ilk tüp bebek tedavime başladım Lucrinle. Çok heyecanlıyım ve de sabırsızlanıyorum. Bana önereceğiniz bilgiler vardır umarım .Nelere dikkat edeyim.

Back
X