slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi
neden canim ya
neler oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR YARIN TRANSFERİM VAR SABAH GİREMEYE BİLİRİM 10.30 MERKEZDE OLUN DEDLER
BEN VE BENİMGİBİ OLAN BEBEK İSTEYEN BEKLEYEN HERKES İÇİN DUA EDİN
BU GÜN MORALİM BOZUKKEN BANA ÇOK DESTEK OLDUNUZ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDİYORUM
ALLAHIM HEPİNİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aa1-minos-can_iso-casper-nevro-fatma zehra-belgin-sidelyam hepinize tek tek teşekür ederim allah razı olsum ama olmadı kalitesi çok kötü dedi dr eğer transfer edersem tutumaz hem parana hemde umuduna yazık
tekrar deneyelim
merhaba canlarım, hepinize sağlıklı bi gün diliyorum,
dünden beri çok hastayım,üşüttüm idare edebilirim dedim işe geldim ama daha kötüleştim,biraz önce istiğfar ettim ama yeteri çok merak eddiyorum acaba ne oldu transferi oldumu
ben bi geçmişe göz gezdireyim. yapabildiğim kadar
bu arada dün doktora gittim inşallah bu ayki reglimle tedaviye başlıcaz,kısa protokol olacak
canım benim sıkma canını tekrar denemen belki hayırlı olur, hem bakarsın ikimiz aynı anda hamiş kalırız:içelim:
aa1-minos-can_iso-casper-nevro-fatma zehra-belgin-sidelyam hepinize tek tek teşekür ederim allah razı olsum ama olmadı kalitesi çok kötü dedi dr eğer transfer edersem tutumaz hem parana hemde umuduna yazık
tekrar deneyelim
ne oldu ALLAH aşkına canım yaaa neden kii?
tekrar deneyelim
canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile
tamam da cnaıms an abunu söleyerek trasferini yapsaydı kalan bebeği neden vermediki sana yaa hay ALLAH neyse cnaım demek kısmet böleymiş hakkında hayırlıs neyse o olsun ilaçlar içinde tekrar denersen bende fiyat alırım senin için buradan inşallah bu sefer şifa olsun canımmcanım kalitesizmiş embiryo dr bu embiryodan hiç bir şey olmaz seni umutlandırmak istemiyorum dedi
minoscanum benim sağolasın, telaşlaı bi yolculuğa başlayacağım tekrar Allah yardımcım olcun
özlemcim3 embriyo fırsatını kaçırdık ama rabbim en hayırlısını nasip etsin
canım adet olunca gel tekrar protokol değiştip deneyelim dedi ama işte çok para ne yaraım bilmiyorum
tekrar deneyelim
yeterimm,canim benim,aklimdan gectin kac defa bgün,transfer olmustur diye düsündüm..ama demekki suanda hayirlisi buymus..
Inan bana herseyin bi zamani var,rabbim böyle uygun görmüs demekki :teselli:
Sakin moralini bozma...eminim ki sen hem en yakin zamanda hemde cok tatli bir anne olacaksin :saruboceq:
kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 4 , 5 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı
canım allah bi kapıyı kapatırsa diğeri açar, bulunur çaresi vardır bunun hayrı sen bizim için çok kıymetlisin , eminim bu kıymetinin karşılığı vardır,:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:seni çooooooooooooooooooooooook seviyoruz unutmaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
tamam da cnaıms an abunu söleyerek trasferini yapsaydı kalan bebeği neden vermediki sana yaa hay allah neyse cnaım demek kısmet böleymiş hakkında hayırlıs neyse o olsun ilaçlar içinde tekrar denersen bende fiyat alırım senin için buradan inşallah bu sefer şifa olsun canımm
canım rabbim ol dedikten sonra 3 veya 1 hiç fark etmez. 3 bebek koydurmakta çok çok iyi değil canım bak üç bebekle beni neler bekliyor bilemiyorum şuan korku dolu gunler yasayacagım dogdukları gune kadar
canım üzüldüm ağladım ama şimdi daha iyiyim çünki çok zor şartlarda topladım o parayı
hepiniz gibi
tekrar deneyelim dedi dr elimden geleni maddi ve manevi olarak yapcağım dedi ama bilmiyorum