Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeterim canim sakin bozma moralini boylesi hayirliymis demek ki
bir dahaki sefere hersey dahada guzel olucak insallah:saruboceq:

inşşşşşşşşşşş canım bir dahakine
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim benimm kiyamam sana :teselli:
Cok iyi anliyorum seni..ama hic umutsuzluga kapilma,emin ol rabbim bir kapiyi kapatiyorsa digerini aciyor...hepimiz büyüklü kücüklü bir sürü sinavdan geciyoruz...insallah bebek yolunda buda senin son sinavin olur,saglikli sihhatli hayirli evlatlarin olur en yakin zamanda:saruboceq:
Hic moralini bozma canim benim :teselli:

inşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
artık çok yoruldum
rabbim hakkımızda hayırlısı versin
ne diyelim

canimm insallah hamilesindir...
cok sabirlisin massallah,ben simdiye catlamistim meraktan:)
hakkinda ne hayirliysa o olsun canimmm :Saruboceq:

sağol canım artık test yapmaktan negatif görmekten bunaldım ama bu akşam yapcam inşallah hamileyimdir :Saruboceq:

hastahaneden hastahaneye ve tedaviden tedaviye değişiyo canım ben ilk tedavimde 4300 lira vermiştim.2. de indirim yapmalarına ragmen 5200 verdim ilaçlar dahil

ne çok para ya off offf garantisi bile yok bide tek embriyoya indirmişler ama masrafları düşürebilir diyolar :uhm: :uhm:

kızlar mrb benim günüm 5 gün gecio normalde ise adetim normal adet tarihimdem 4 , 5 gün önce gelir ama hala olmadım pazatesi günü 1 damla hafif kan lekesi geldi ve daha gelmedi normal düzeyde akıntım var beyaz renginde sizce hamilemiyimdir bunu yaşan hamişler varmı[/QUOTE

canım benim de öyle olmuştu 1,2,damla gelmişti daha gelmemişti yerleşme kanı olabilir dinlen umarım hamilesindir:)

aa1-minos-can_iso-casper-nevro-fatma zehra-belgin-sidelyam hepinize tek tek teşekür ederim allah razı olsum ama olmadı kalitesi çok kötü dedi dr eğer transfer edersem tutumaz hem parana hemde umuduna yazık
tekrar deneyelim

hayırlısı neyse o olsun canım üzülmek yok sabırla yola devam Allahım emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda verir inşallah inancını kaybetme dua et bolbol bizde ederiz olurmu a.emnt ol:)

süper bi haber buuuu delikafadulden
sükürler olsunnnn,cok ama coook sevindimmmmmm :teytey: :teytey: :teytey:
darisi diger arkadaslarinda basina insallah:Saruboceq:

ayagimi kuvvetlice sürüdüm dedim demiiii,olcak insallah,herkes hamile kalcakkk :lepi:

amin inşaallah çok sağol ::Saruboceq:

yeteriiim canım hakkınızda hayırlısı buymuş demekki
kısmetinde bidahaki aya bebiş vardır umarım
Allahım en kısa zamanda bebişini göndersin sana canım beniiim
dualarım seninle...

bir iki gün bakamadım siteye dolmuş sayfalarr oku okuu ayyyyyykafamçokkarıştı

canım inşallah yüksek not alırsın, kitaplar değişmişti bazı bölümlerde, öğrenciler geçmesin diye ellerinden geleni yapıyolar,
bebişler iyi teyzesi, büyüyolar, oynuyolar, hiç durdukları yok, bazen hareketlerinden doktor ultrasonda bile takip edemiyo kaydirigubbakcemile3
Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda göndersin meleklerini inşallah

amin canımm inşşş..güzel duan için çok sağol canımm
:Saruboceq:Şeniz

selam canlara.s.

herkes iyidir inşallah...
benim misafirler gittiler...
dünde hastanedeydik yatış işlemlerini hallettik...
şimdilik herşey tamam çarşamba sabahı 7 de laparoskopi için hastanede olacağız...
kesin değil ama bir gece hastanede kalabilirmişim...

bugünde baya işlerim var elimden geldiği kadar ortalığı toparlayıp temizleyeyim diyorum...

geçmişi şimdilik okuyamadım ama fırsat bulursam geçmiş okuyup listeleri güncellerim...
eğer fırsat bulamassam sonra görüşürüz...

sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın...
birde hakkınızı helal edin...benim kime az da olsa hakkım geçmişse helal olsun...
kusuruma bakmayın hiç dönmüyecek gibi konuştum...
ameliyat basit bir oparasyon ama yinede insan bir hoş oluyor....

elimden geldiği kadar bugün uğramaya çalışacağım ama işten değilde gelen giden olursa onların yanında topiğe giremem...

sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

canım şuan dinleniyosunudur sanırımm..her şey yolunda gitmiştir umarımm....bir ar önce iyileş canımmŞeniz

ben geldim kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk.ama normalde ilk usgde 1 hafta geriden geliyordu geç döllenme dedik.bu gün 7+2 çıkması gerekirken 6+4 çıktı niye böyle çıkıyor anlamış değilim.doktor şimdilik bi sorun yok dedi ama şu rakamlar huzursuz etti beni.

canım kalp atışını duymuşunn çok şükür ..rakamlara hiç takılma canım..sonuçta rahatsızlığını biliyorsunn..böyle oynamalar olabilir..ilerleyen haftalrda bu rakamlar düzene girecekk

canlarım sağolasınız değerim 216.hamileyim umarım 9 ay benimle kalır çok mutluyum rabbim olmayanlarad bu mutluluğu yaşatsın:)kaydirigubbakcemile

canımm çok çokk tebrikk ederimm ..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn :teytey::teytey::teytey:

kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri:nazar:

hadi canımm gözün aydın tekrar inşş hepp yolunda gider böyleeekaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben geldim transferim iptal edildi

canım arkadaşımmm ne desem ne atlatsam bilemiyorumm kii..çokk çokk üzüldümm benn yaaaasenağlamasenağlama

bütün kalbimle diliyorumm..inşşş mucizen kendiliğinden çıkıp süprizz yapar sanaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam...
cucum hadi gozunuz aydin keseyide gordun insallah yakin zamanda kalp atislarinida duyarsin...

yetercim cok uzuldum cnim, ama elden bisey gelmiyo iste , rabbim ne derse o oluyo, her serde bi hayir vardir, hakkinzda hayirlisi olsun canim....

fadiktan hala haber yok dimi?

fadikommm gel artık canım yaa . ben biliyosun operasyonluda olsa 2 kere histereskopi oldum.herkes farklıdır ama hemen aklktım ayaga ve evime geldim kanaman vardır biliyorum ama hadi gel bi iyiyim de git hemen merak ettik canım yaaa

ceren ve cucu masallah kızlar darısı bızlere artık.dua edın olurmu..
yetercım her serde mutlaka bır hayır vardır unutnma.belkı ılerde daha cok sevıneceksın.elden bısey gelmıyor.hayırlısı olsun canım ya..

sağol canım artık test yapmaktan negatif görmekten bunaldım ama bu akşam yapcam inşallah hamileyimdir :Saruboceq:
canimm sen bilirsin ama bence yarin ilk idrarinla yapsan daha iyi yerimseniben
bir iki gün bakamadım siteye dolmuş sayfalarr oku okuu ayyyyyykafamçokkarıştı

amin canımm inşşş..güzel duan için çok sağol canımm
:Saruboceq:Şeniz

canım şuan dinleniyosunudur sanırımm..her şey yolunda gitmiştir umarımm....bir ar önce iyileş canımmŞeniz

canım kalp atışını duymuşunn çok şükür ..rakamlara hiç takılma canım..sonuçta rahatsızlığını biliyorsunn..böyle oynamalar olabilir..ilerleyen haftalrda bu rakamlar düzene girecekk

canımm çok çokk tebrikk ederimm ..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn :teytey::teytey::teytey:

hadi canımm gözün aydın tekrar inşş hepp yolunda gider böyleeekaydirigubbakcemile5
canim cok sagol güzel dileklerin icin...Allahim hayirlisi versin hepimiz icinnn :Saruboceq:
selam...
cucum hadi gozunuz aydin keseyide gordun insallah yakin zamanda kalp atislarinida duyarsin...

yetercim cok uzuldum cnim, ama elden bisey gelmiyo iste , rabbim ne derse o oluyo, her serde bi hayir vardir, hakkinzda hayirlisi olsun canim....

fadiktan hala haber yok dimi?

canimm sagoll Şeniz
insallah duyariz canim,hayirlisi olsunn :Saruboceq:
sen nasilsin?gelen giden yok daha demii yerimseniben

Back
X