Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün ben gün boyu dışardaydım giremedim kızlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. a.s.

Ve bugün netbook aldım. :dance: Şimdi kurulum ve driverlar tanıtım aşamasında. Eski bilgisayarımdan yazıyorum. Heyecanlıyım kullanmak için. :1rolleyes: Minnacık bişi. opuyorumnanaktan Şimdi kullandığım masaüstü bilgisayarın monitörü 19 inç idi. Artık kullanacağım ise 10 inç. Baya yadırgayacak gibiyim. laelaelaelaelae İşe başlayınca annemin vın'ını alıp işyerinden öğlen arası bağlanıp yavrumu görmek için aldım. :asigim:

Bakalım deneyimlerim nasıl olacak. sengözlerimebaksanab

280 miiiiibilmiyorumkismile kafam karıstı yaafisfisfis280tl çok iyi valla benım sadece750 +ilaç parası var 1000bulcak diyordum o zman bende bı arıyayım o hastaneyi casnımm .ben pkoluyum ve yumurtlma sorunum var acaba ondan dolayımı 750+ilaç deıler anlmadım valla.allah razı olsun sagol bilgi için bakalım bana ne diycekler.

ilaclar içinde galıba cunku ıkı ilaç ismi yazdı doktor muhasebeye gonderdı aslında 279 tl tutuyor dedıler cok sasırdım sok oldum ben nıye bunca zamandır bekledım dıye orda muyane sırasını beklerken bır hastası ıle konustum kadın ben burda hamıle kaldım dıyordu yanı asılama ıle yumurtlaması olmuyormus sadece ılaclada adet oluyormus doktoru cok ovdu dıger hastalarıda cokbegenıyordu telefon et bakalım acaba sana ne kadar ucretı soylıyecekler benım hersey normal cıktı rahım fılmı testler hersey temız ama olmuyor esımde duzeldı beklıyoruz bakalım ne zaman gelıcek melegımız

kızlar dün kız kadeşimle d gittik ve 2. Aşılama tedavsi başladı
inşşş busefer bucizesi gelir artık sevinmek istiyoruz
inşallah canım....
rabbim yüzünüzü güldürsün....

slm arkadaslar, nasilsiniz??

benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...
canım adete varmış daha...
hemen yapmamakta iyi yapmışsın...
inşallah bebiş vardırda adetn gelmez....

Bugün ben gün boyu dışardaydım giremedim kızlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. a.s.

Ve bugün netbook aldım. :dance: Şimdi kurulum ve driverlar tanıtım aşamasında. Eski bilgisayarımdan yazıyorum. Heyecanlıyım kullanmak için. :1rolleyes: Minnacık bişi. opuyorumnanaktan Şimdi kullandığım masaüstü bilgisayarın monitörü 19 inç idi. Artık kullanacağım ise 10 inç. Baya yadırgayacak gibiyim. laelaelaelaelae İşe başlayınca annemin vın'ını alıp işyerinden öğlen arası bağlanıp yavrumu görmek için aldım. :asigim:

Bakalım deneyimlerim nasıl olacak. sengözlerimebaksanab
hayırlı olsun canım...
gülegüle kullan....

Fadik'cim canım teşhis koyulmuş.
şimdi yolun daha net.
inşallah sıkıntı kolayca giderilir.
inşallah canım...
evet artık en azından sorunun ne olduğunu biliyoruz....

gunaydın kızlar
ben bu gece allah kısmet ederse ankaraya dogru yol alacacgım inşallah güzel haberler alırım
kızlar benı unutmayın dua edın bana
bugun hergünden fazla duaya ıhtıyacım var
ailemınde haberı yok tup bebek yapacagımdan
kendmı cok yalnız ve cok korkak ıstıyorum

yetercıgım senın ıcın cok uzuldum ama durmak yopk yola devam

ve fadıkcıgım artık ne yapman gerektıgını daha ıyı bılıyorsun inş daha güzel seyler olacak

kızlar kusura bakmayın fazla ıyı takıp edemıyorum topiği çunku cok yogunum bılıyorsununz
sizlerden güzel haberler duymak ıstıyorum
tedavıde olan ve tedavıye baslamıs olanlar ve bebegıne kavusmuş anne oln arkadaslarım rabbım herseyı gonlunuz ce versın
cok yazdım kusura bakkmayın
öptüm hepipnizi

herkese gunaydınlar..
fadıkcım gecmıs olsun canım.rabbım bundan sonrasında yuzunu guldursun ınsa allah..
umudunu kaybetme korkma burdakı tum arkadaslar dualarımızla yanındayız.allahım guzel mevlam bu sefer yardımcın olacak ınsallah..

gunaydın kızlar
ben bu gece allah kısmet ederse ankaraya dogru yol alacacgım inşallah güzel haberler alırım

ve fadıkcıgım artık ne yapman gerektıgını daha ıyı bılıyorsun inş daha güzel seyler olacak

kızlar kusura bakmayın fazla ıyı takıp edemıyorum topiği çunku cok yogunum bılıyorsununz
tedavıde olan ve tedavıye baslamıs olanlar ve bebegıne kavusmuş anne oln arkadaslarım rabbım herseyı gonlunuz ce versın
öptüm hepipnizi

canım hayırlı yolculuklar olsun tek git çift dön inşallah sakın korkma umarım senin için herşey cok güzel olur adın gibi ne olur umudunu kaybetme:lepi::lepi:

fatıma zehra canım sanda gunaydın adın cok gusel her iki yonden de cunku annemin adı fatma ablamın adı zehra boshayallersmile

umudunu kaybetme iyi yolculuklar canım melony dediği gibi inşallah tek git çift dön canım. merak etme yalnız değilsin bizler ve dualarımız seninle canım. allah yardımcın olsun

inşallah canım....
Rabbim yüzünüzü güldürsün....

Canım adete varmış daha...
Hemen yapmamakta iyi yapmışsın...
Inşallah bebiş vardırda adetn gelmez....

Hayırlı olsun canım...
Gülegüle kullan....

Inşallah canım...
Evet artık en azından sorunun ne olduğunu biliyoruz....

gunaydın kızlar

öptüm hepipnizi

canım rabbim sağlık versin
gerisi olur inşşşşşşşşşşşşş
zaten adet olunca gideceğim dr uygun görürse yeniden teaviye başlayacağız prtokol değiştirecek bakalım

Canım ben de bu kız nerelerde diyordum. Sen düzenli olarak gelirdin çünkü. Gelebildiğine sevindim. Şeniz

Arkadaşın için de çok sevindim. Gerçekten mucizeee. alkisalkisalkis

Ne diyosunn. Hepsini gördün mü. :1ninca: Ah rapunzell ahhhhhhh. Şaka bir yana canım benim ne isterseniz hepsi hazırlanacak. Hiç merak etmeyin. Oğlanın mesleği hazır biliyorsun. FB'ye futbolcu yapacaz. Gelir de iyi olur. Gelinimizin elini sıcak sudan soğuk suya sokmak yok. Hizmetçiler tutucam ona. opuyorumnanaktan

Canım aklına böyle şeyler getirme. Allahın izniyle güzel yere tutunmuştur bebişimiz. :nazar:

Canım iyi yolculuklar. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sen de mutlu olursun artık. Dua ediyorum. :Saruboceq:

Hayırlısı canım. İnşallah aşılama tedavisi başarı ile sonuçlanır. :Saruboceq:

Vayy yapmadın demek canım benim. Bekliyoruz heyecanla.. :dance: delikafadulden

TEŞEKÜR EDERİM
ALLAH RAZI OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslar, nasilsiniz??

Benden iyilik, merak edenler olmus ben hala test yapmadaim, test banyoda oylece duruyo ama elim varmiyo testi yapmaya, adet gunum 12nisan, bende 13 nisanda hala adezt olmazsam testi yapacam, gerci o gune kadar gelecek galiba cunki karnimda agrilar basladi.....
Aman gelecekse bir an once gelsin en azindan bir an once transferim olur ve yoluma devam ederim...

hayıslı canım ne yapacağını bilememek en kötüsü
inşş hayılısı olur hakında

gunaydın kızlar

öptüm hepipnizi
sağol canımopuyorumnanaktan

hayırlı yolculuklar sana....
bütün işleriniz yolunda gider inşallah...
allah yardımcınız olsun....

herkese gunaydınlar..
fadıkcım gecmıs olsun canım.rabbım bundan sonrasında yuzunu guldursun ınsa allah..
umudunu kaybetme korkma burdakı tum arkadaslar dualarımızla yanındayız.allahım guzel mevlam bu sefer yardımcın olacak ınsallah..
sağol canımopuyorumnanaktan

hayırlı pazarlar canlara.s.

günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....

günaydın kızlar size güzel haberler vermek isterdim fakat olmadı.cuma günü spermiyogramda sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi nezaman isterseniz tese yapalım dedi kaan hoca.fakat beni asıl üzen ilk merkezimiz olan gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi bekleyiin demesi oldu demekki ben boşuna heveslenmişim demekki ikinci tesedede çık ıyacak bütün hayallerim yıkıldı çok korkuyorum anne olamamak bunu düşünmek canımı acıtıyor....

canım geçmiş olsun
nşşşşşş
iyi şeyler olsun hayatında

canım çok üzüldüm inan. ama genede her şey bitmiş değil dur bakalım. burda senin gibi olupda sonradan sperm bulunan arkadaşlar olmuştu yada tesede bulunduğu olmuştu canım. rabbim büyük anne olamamak hepimizin korkusuydu bu çok normal canım. allahım yardımcınız olsun. peki ne düşünüyosunuz şu an

kızlar mrb ya kızlar bu sabah ilişki:utangac: sonrası hafif akıntı geldi kahve rengi sonra acık kırmızı kan lekesi sonra kesildi hani yazmıştım günüm gecio die bu ne şimdi nie sabah bunlar oldu sanki yalan hiç leke gelmedi aklım karıştı yarın doktora gitcem kesin bide zaman zaman belim ağrıyo

Back
X