eşim önce gonaphene kullandı 9 ay kadar
değerlerinde düzelme oldu... test sonuçları aklımda olmadığı için yazamayacağım şimdi, yarın yazarım.. tabi bu 9 ay süresinde sonuç alamadık. benim değerlerimde bugüne kadar herhangibi problemle karşılaşmadık, sadece bir kaç ay önce prolaktin seviyem yükselmişti. ama çok değil 25 -30 arası bir şey olmuştu. stres demişti doktor. özel bir doktora gidiyorduk. gonaphene den sonuç alamayınca aşılamaya yönlendirdi. biz de aşılama için süleymaniye (şimdi samiha şakir) e gittik. bu arada eşim ilacı bıraktı, geçen ay yaptığı spermiyogramda değerleri çok düşük çıktı. çok mpralimiz bozuldu. doktora gösterince kızdı neden ilacı bıraktın diye. şok olduk tabi. şimdi klomen başladı. iki hafta kullan gel dedi. haftaya gidecek bakalım ne olur.. asanıyorum aşılama yapacaksa bile değerleri biraz yükseltince yapacak.. kafam karışık aslında. eşim bu arada sigarayı bıraktı. her akşam dut pekmezine biraz polen karıştırıyorum, onu içiyor, ayrıca keçiboynuzu yiyor. ben de incir ve kuru üzüme başladım. bu ikisi yumurtlamayı tetikliyormuş... böyle işte...