• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız bakim:))

pinkim inş diger kızlar benden iyidir ama ben hiç değilim ya acayip derece moralim bozuk.... gün geçtikçe acısını daha fazla hissetmeye başladım eşimede bişey diyemiyorum .................:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kafamı dağıtacak bişeyler bulmama lazım benim en kısa zaman içerisinde :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

tünaydın şekerler opuyorumnanaktan

nevrom gelmiş ben kaçırmışım neyse neti açılmış hep gelir bundan sonra nevom yeni evinde güle güle otur canım sağlıkla huzurla mutlulukla hee birde oğluşunla opuyorumnanaktan

nixcim hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:

tulinym canını sıkma çatlayan çatlamıştır şimdiye kadar bebişin oltayı atmıştır inşallah delikafadulden

wwwesra hoşgeldin aramıza rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:

pinkim inş diger kızlar benden iyidir ama ben hiç değilim ya acayip derece moralim bozuk.... gün geçtikçe acısını daha fazla hissetmeye başladım eşimede bişey diyemiyorum .................:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kafamı dağıtacak bişeyler bulmama lazım benim en kısa zaman içerisinde :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

Canım moral bozmak yok
arada bi hepimizin bunaldığı anlar oluyo
sende şu an o anlardasın anladığım kadarıyla
inşallah Rabbim nasip ettiğinde gelicek bebişin
biraz daha sabır bitanem
zor ama geçicek bu günler inşallah

benide kocamda sperm azlıgı ve hareket azlıgı var simdi ikici tüp bebek denemesi yaptırdık ilki düşükle sonuclandı simdi sekiz temmuzda tahlil yaptıracagım aranıza yeni katıldım benim icinde dua edin

Hoşgeldin aramıza arkadaşım
inşallah hamilesindir.
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

of balım ya hareketlileri kaydedince oynamıyor bende
nasıl yaptın ya söylesene
Allahım bayıldım

AYMES bu edepsiz bir cizgifilmin bebegi
anlatamam acip bişi
family guy dizinin adı
admımız stewie griffin

Canım pixel k.k oyun boyutta olması lazımm.Yüksek pixelli seçtiğin içinn hareket etmiyordurrr:) 100 *100 pixsel olmalı:jeyyar::jeyyar:

Kıslarrrrrrr nereye kayboldunuz yine
bi yemeğe gittim herkes kaybolmuş
Allahtan caneylom ve ealsnas var
yoksa tek kalıcaktım siz nasılsınız kıslar:1hug:

benide kocamda sperm azlıgı ve hareket azlıgı var simdi ikici tüp bebek denemesi yaptırdık ilki düşükle sonuclandı simdi sekiz temmuzda tahlil yaptıracagım aranıza yeni katıldım benim icinde dua edin

hoşgeldin..
hayırlı olur inş tedavin..

canımm bunu yapma kendine..
bazen öyle anlar oluyor hepimiz için..
ama çabuk çıkmaya çalış yoksa daldıkça boğuluyor insan..
hayırlısıyla o günlerde gelicek..
ah bu doğumu nasıl yapcaz diye düşünecez..

tulinym canını sıkma çatlayan çatlamıştır şimdiye kadar bebişin oltayı atmıştır inşallah delikafadulden

inş ceylincim..
bu ay daha farklı bir heves var içimde ya hayırlısı..

Kıslarrrrrrr nereye kayboldunuz yine
bi yemeğe gittim herkes kaybolmuş
Allahtan caneylom ve ealsnas var
yoksa tek kalıcaktım siz nasılsınız kıslar:1hug:

yemeğe götürmedin diye küsmüşler.. kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar ...........
benim gibi yeni uyananlarada günaydın.........
iyi bir hafta geçirmek dileğiyle..............

adet oldum yine o kadar yumoşa rağmennn ..:olmaz:

yeni adet tarihimm 29 temmuzz..

29 temmuzda da kısmetse ikinci tüp bebeğe başlıyacağıoz bir aksilik olmazsaaa.:dance:

canım bozma moraliniş, geçer herşey düzelir benimde geçen hafta babam çok rahatsızdı hastaneye kaldırıldı iki gün komada yattı senağlamaşükür şimdi iyi:Saruboceq: ama sanki o iki gün kendimi ölecek gibi hissettim :delphin:canım allahım büyük birgün bizimde herkes gibi yüzümüz gülecek ama önce eşlerimizin sevdiklerimizin ve bizim saglıgımız önemli canım hem biliyorsun bizim durum seninkinden daha vahim senağlamayani beterin beteri var üzme kendini inan bazen bende kendimi çaresiz hisseditorum ama elden ne gelir sabır canım sabır var bi zamanı hayırlısı herşeyin hayırlısı öpüyorum çokŞeniz

Back
X