Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız bakim:))
benide kocamda sperm azlıgı ve hareket azlıgı var simdi ikici tüp bebek denemesi yaptırdık ilki düşükle sonuclandı simdi sekiz temmuzda tahlil yaptıracagım aranıza yeni katıldım benim icinde dua edin
pinkim inş diger kızlar benden iyidir ama ben hiç değilim ya acayip derece moralim bozuk.... gün geçtikçe acısını daha fazla hissetmeye başladım eşimede bişey diyemiyorum .................:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kafamı dağıtacak bişeyler bulmama lazım benim en kısa zaman içerisinde :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
benide kocamda sperm azlıgı ve hareket azlıgı var simdi ikici tüp bebek denemesi yaptırdık ilki düşükle sonuclandı simdi sekiz temmuzda tahlil yaptıracagım aranıza yeni katıldım benim icinde dua edin
Canım moral bozmak yok
arada bi hepimizin bunaldığı anlar oluyo
sende şu an o anlardasın anladığım kadarıyla
inşallah Rabbim nasip ettiğinde gelicek bebişin
biraz daha sabır bitanem
zor ama geçicek bu günler inşallah
asİ hoŞgeldİn canım nasılsın?
of balım ya hareketlileri kaydedince oynamıyor bende
nasıl yaptın ya söylesene
Allahım bayıldım
AYMES bu edepsiz bir cizgifilmin bebegi
anlatamam acip bişi
family guy dizinin adı
admımız stewie griffin
pinkim inş diger kızlar benden iyidir ama ben hiç değilim ya acayip derece moralim bozuk.... gün geçtikçe acısını daha fazla hissetmeye başladım eşimede bişey diyemiyorum .................:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kafamı dağıtacak bişeyler bulmama lazım benim en kısa zaman içerisinde :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
tulinym canını sıkma çatlayan çatlamıştır şimdiye kadar bebişin oltayı atmıştır inşallah delikafadulden
Kıslarrrrrrr nereye kayboldunuz yine
bi yemeğe gittim herkes kaybolmuş
Allahtan caneylom ve ealsnas var
yoksa tek kalıcaktım siz nasılsınız kıslar:1hug:
canım bozma moraliniş, geçer herşey düzelir benimde geçen hafta babam çok rahatsızdı hastaneye kaldırıldı iki gün komada yattı senağlamaşükür şimdi iyi:Saruboceq: ama sanki o iki gün kendimi ölecek gibi hissettimpinkim inş diger kızlar benden iyidir ama ben hiç değilim ya acayip derece moralim bozuk.... gün geçtikçe acısını daha fazla hissetmeye başladım eşimede bişey diyemiyorum .................:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: