• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar bende bu siteye üyeydim.eşimden dolayı bebek sahibi olamıyorduk.aranızda belki beni hatırlayanlar olabilir.eşime herşeyi yedirdim içirdim ama son şansımız l-carnitine denen bir ilaçtan sonra mucizevi şekilde hamile kaldım.hepinize tavsiye ediyorum.hiçbirşey kaybetmezsiniz lütfen deneyin.benim geçmiş mesajlarımı okursanız daha ayrıntılı yazılarım var.şu anda 1 aylık bir oğluşum var.odasında uyuyor.allah hepinize kısmet eder inşallah.allaha emanet olun.....

allah analı babalı büyütsün canım paylaşımların için teşekkürler .......

emoticon151sr.gif
emoticon151sr.gif

kıslar çok tşk ediyorum bende öle umuyorum ama allah büyük. Kan tahlilini yaptırayım diyodum bugun annemde söledim anam annem bana bi kızdı daha ne varmış dah 1 hafta bekle diyo hani bende o sabırr 2 gün geçmişmiş verdiğim kana yazııkkmış abooo dedim tamam anne baktırmıycam sonrada vazgeçtim her gün 2 3 test yaptım ama çıkmadı walla bildiğim(gerçi burdan öğrendim ) eski adetleride yaptım karbonat ve bekletme o yüzden kafayı sıyırdım ben biraz daha beklicem

herkese ii akşamlarrrr sizlerle vakit geçirmek gerçekten çok güzel en azında aynı sorunları paylaştığımız için birbirimizi çok ii anlıyoruz. iyiki sizleri tanıdım

öpüyorummm sizleri

slm arkadaşlar bende bu siteye üyeydim.eşimden dolayı bebek sahibi olamıyorduk.aranızda belki beni hatırlayanlar olabilir.eşime herşeyi yedirdim içirdim ama son şansımız l-carnitine denen bir ilaçtan sonra mucizevi şekilde hamile kaldım.hepinize tavsiye ediyorum.hiçbirşey kaybetmezsiniz lütfen deneyin.benim geçmiş mesajlarımı okursanız daha ayrıntılı yazılarım var.şu anda 1 aylık bir oğluşum var.odasında uyuyor.allah hepinize kısmet eder inşallah.allaha emanet olun.....

allah analı babalı büyütsün canım

kıslar çok tşk ediyorum bende öle umuyorum ama allah büyük. Kan tahlilini yaptırayım diyodum bugun annemde söledim anam annem bana bi kızdı daha ne varmış dah 1 hafta bekle diyo hani bende o sabırr 2 gün geçmişmiş verdiğim kana yazııkkmış abooo dedim tamam anne baktırmıycam sonrada vazgeçtim her gün 2 3 test yaptım ama çıkmadı walla bildiğim(gerçi burdan öğrendim ) eski adetleride yaptım karbonat ve bekletme o yüzden kafayı sıyırdım ben biraz daha beklicem

herkese ii akşamlarrrr sizlerle vakit geçirmek gerçekten çok güzel en azında aynı sorunları paylaştığımız için birbirimizi çok ii anlıyoruz. iyiki sizleri tanıdım

öpüyorummm sizleri

inşallah hamilesindir canım ama bencede bekle biraz daha..en azından 1 hafta geçsin olmassa ozaman kanda baktırırsın

öpüyorummm sizleri

melony canım mrb ben pek idrar testine güvenmiyorum bi tanıdığımın gelininin adeti neredeyse 2 aya yakın gecikti gecikmeden itibaren idrar testi yapmış ama idrarda çıkmamış en son niye adet olamıyo diye dr gidiyo dr kanda bakalım diyo gebelik olabilir diye aaa bi de baksınlar kız hamile idrarda çıkmamasının nedeni ise idrar yolu enfeksiyonuymuş haberin ola yani kırmızıları görene kadar umut varkaydirigubbakcemile5

herkese ıyı geceler bırsey sormak ıstıyorum erkeklerde varıkosel sonradan olabılın bırseymı acaba bızım bır cocugumuz var fakat suan ıkıncı olmuyor 9 sene gectı bıryıldır ıstıyoz esımde doktora gıtmedıgınden sadece sperm hareketsızlıgı oldugunu bılıyoz sebeplerını bılmıyorum acaba sonradan varıkosel olunulurmu bılen varmı artık cok sıkıldım beklemekte bu konuları sadece sızlerle paylasa bılıyom arkadasım artık kafayı bebekle bozmamdan bana cok kızıyor cok yoruldum gercekten doktoruma bıle soramıyom tek guvendıgım doktorum bıle asılama hemen dıyor esımde ıstemıyor saabır sabır sabırrrrrr

herkese ıyı geceler bırsey sormak ıstıyorum erkeklerde varıkosel sonradan olabılın bırseymı acaba bızım bır cocugumuz var fakat suan ıkıncı olmuyor 9 sene gectı bıryıldır ıstıyoz esımde doktora gıtmedıgınden sadece sperm hareketsızlıgı oldugunu bılıyoz sebeplerını bılmıyorum acaba sonradan varıkosel olunulurmu bılen varmı artık cok sıkıldım beklemekte bu konuları sadece sızlerle paylasa bılıyom arkadasım artık kafayı bebekle bozmamdan bana cok kızıyor cok yoruldum gercekten doktoruma bıle soramıyom tek guvendıgım doktorum bıle asılama hemen dıyor esımde ıstemıyor saabır sabır sabırrrrrr

Canım varikosel bi tür varis gibi.Testisteki damarların genişlemesinden kaynaklanır. Bu durumda ısıya neden oluyor ve sperm kalitesi bozuluyor. Sonradan da olabilir tabi. Harekete de keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmesi iyi geliyor. Ama muayene olmadan ne olduğunu tahmine göre bilemezsiniz ki. Bence kendine stres yapma, eşini razı edip dr. a gidin bence.

ıyi geceler kızlar nevro canım evin hayırlı olsun oğluşunu güle güle büyüt.ben bu aralar pek gelemiyorum yakındada tatile gidicem 1 ay yokum sonra bende ev taşıcam inşallah yeni evim bana da hayırlı sağlıklı bir bebek getirir.allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar büyütmeyi nasip etsin içindede bize.

varikosel ameliyat dahi olunsa tekrarlayabiliyor canım..
o yüzden olma ihtimali vardır..
bunun için üroloji uzmanına muayene olması lazım eşiniz..
elle muayenede olmadı renkli dopler usg le belli oluyor olup olmadığı..
eğer belirgin birşey olur mu dersen testislerden biri diğerine göre düşük oluyor..
doktora gitmeye ikna etmelisin..

iyi geceler kizlar,
nasilsiniz?
ben bugun isten gucten giremedim:(

neyse bugun doktorumla gorustum, durumumu anlattim bana anlatiklariniz(10gundur gogus sizilari, 3-4gundur kasiklarda btma, bayadir surende ates basmalari) guzel beliritler dedi haftaya saliya kadar beklicez test yapacaz(bende pko var bu yuzden adet duzensizligi oluyo)hamile olabilirsiniz ama eger degilsenizde projesteron hormonunuz yukseliyo olabilir dedi...
insallah dedigi gibi zor ama imkansiz olmayan dogal yoldan gebelik gelir

Back
X