• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hımm..ben trabzonluyumda dedim acep uykucu benim hemşom mudur??
bu arada ben de 6 sene Ankarada kaldım..sırnaşık şey

5 sene daha burdayızz canım bizz..toplam 8 sene buranını görev süresi ..

bundan öncede 3 yıl artvinde kaldıkk ..yakında karadenizli olup çıkacamm ben galiba..

eşimle balık tutma yarışı yapıyoruzz
:hooray:

kızlar ben kaçar..çook uykum geldii..mirmirmirmirmirmirmirmir
herkese iyi geceler.opuyorumnanaktan.

ben trabzonu sevdimm sen ankara yı sevebildin mi bariii..
daha doğrusu trabzondan çok akçaabatı seviyorum benn bura daha sakin ve güzel geliyor bana

5 sene daha burdayızz canım bizz..toplam 8 sene buranını görev süresi ..

bundan öncede 3 yıl artvinde kaldıkk ..yakında karadenizli olup çıkacamm ben galiba..

eşimle balık tutma yarışı yapıyoruzz
:hooray:
aaaa..inanmıyorum yaaa..
eşim de artvinli..:lepi::lepi:
siz karadenizli olmuşsunuz artık kızım..sırnaşık şeysırnaşık şey

ben trabzonu sevdimm sen ankara yı sevebildin mi bariii..
daha doğrusu trabzondan çok akçaabatı seviyorum benn bura daha sakin ve güzel geliyor bana

valla doğum yerim tranzon ..bütün akrabalar orda..2 sene falan kalmışız..ankarada daha çok kaldım yani..
çok severim ankarayı..
üniversite yıllarım orda geçti..çok anısı vardır bende..

aaaa..inanmıyorum yaaa..
eşim de artvinli..:lepi::lepi:
siz karadenizli olmuşsunuz artık kızım..sırnaşık şeysırnaşık şey

valla doğum yerim tranzon ..bütün akrabalar orda..2 sene falan kalmışız..ankarada daha çok kaldım yani..
çok severim ankarayı..
üniversite yıllarım orda geçti..çok anısı vardır bende..

az kaldı olmama galibaa..

ben dolaşa dolaşa gezmeye alıştım galiba..arada bir şehir değişikliği yapamadan edemiyorummm ..e malumm eş memur olunca geziyosunn ..

hadi yatalımm dinlen sen yinede tedbiri elden bırakmamak lazımm dimi..öptümm canımmmmkaydirigubbakcemile3

günaydın,hayırlı sabahlar herkese,
gece güzel kaynatmışsınız :dilcikar: keşke bende olsaydım amma velakin ben o saatte tavuk gibi uyuyordum ,şimdi de kargalar kahvaltısını yapmadan geldim kaydirigubbakcemile3
gündüzde devam eder inşallah , bende katılırım :lepi:

of ya demek börek yedin hemde 6 dilim,afiyet olsun da benim de canım istedi zaten her gördüğüm duyduğum şeyi istiyor canım,aşermek bu mu ben açgözlü oldum çıktım ya[/QUO

yok canın istemesin iğrenç olmuş börekkk yağlı tuzluu kötü bişidi istemesin canın sonunda resmimide yapıştırdımmm:teytey:

tamam geçti zaten bir anlıktı zemuszemus

evet canim ya aslinda hic iyi birsey degil iskolik oldum yapip duruyorum ya gidicem diye on kere temizledim banyoyu yine batti yarin yine temizliycem
aslinda hirsimi isden cikartiriyorum bebek yokyaaaaaa

evet ya safim mi ne aslinda gezme olunca cagirmaz is olunca nasil cagiriyor

olunca görürüm ben seni,bugünler iyi günlerimiz :jeyyar:

kızlar merhaba hepinizebugün herşey çok güzel geçti taki eve gelene kdar eşim rahstız tansiyonu düşük ve arkasından nöbet gelicek diye ikimizde telaşlıyız o kendini dinliyor bense onu gözlemliyorum rabbim yardımcımız olsun bizlerede dua edin şimdi yattı dinleniyor belki kalktığında herşey daha iyi olur iyi akşamlar

geçmiş olsun,Rabbim şifasını versin a.s.

Allahım güzel Allahım
herkesin kuzusuna saglık sıhhat ver
bizlerede gebelik takvimi yapıp sona ulasıp resimler eklemeyi nasip et

amin canım,inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar herkez iyidir inş...............bu arada koskoca haziranıda bitirdik.............inş temmuzda hepinizden güzel haberler alırız

Günaydınnnnnn şekerlerrrrrrr. zemuszemus opuyorumnanaktan a.s. Güzel bir gün geçirip , güzel haberler almak dileğiyle. Ben yine burdayım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X