• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydınnnnnn şekerlerrrrrrr. zemuszemus opuyorumnanaktan a.s. Güzel bir gün geçirip , güzel haberler almak dileğiyle. Ben yine burdayım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım hoş geldin nerelerdesin ya özlettin kendini melegin nasıl.....caneylom günaydın şeker hoş geldin sende

günaydın kızlar çok şükür eşime bişey olmadı akşam uyuyup uyanınca iyi oldu ama ben biraz evham yaptım akşam ne güzel kaynatmışsınız burda yeni bir ay yeni umutlar inşallah buay herkes hamiş kalır
laluz buayda listeleri güncelle istersen uğurlu geldi beya güzel bir gün olması dileğiyle

nevrom nasılsın canım. bebiş allahın izni ile yeni eve gelecek ha. hayırlı olsun yeni eviniz rabbim huzurlu bir şekilde mutlulukla ve sağlıcakla oturtsun canım.

kendinide çok yorma nevrom emiiiii.

günaydın kızlar çok şükür eşime bişey olmadı akşam uyuyup uyanınca iyi oldu ama ben biraz evham yaptım akşam ne güzel kaynatmışsınız burda yeni bir ay yeni umutlar inşallah buay herkes hamiş kalır
laluz buayda listeleri güncelle istersen uğurlu geldi beya güzel bir gün olması dileğiyle

Günaydın canımmm. Sevindim tatlım akşamı normal geçirmişsiniz. İnşallah hep sağlıklı olur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom nasılsın canım. bebiş allahın izni ile yeni eve gelecek ha. hayırlı olsun yeni eviniz rabbim huzurlu bir şekilde mutlulukla ve sağlıcakla oturtsun canım.

kendinide çok yorma nevrom emiiiii.

İyiyiz canım çok şükür. Amin canım inşallahh. Sağolasın. Yormuyorum kendimi. Dikkat ediyorum tatlım. Sen nasılsın canısı? a.s.

kızlar size bişey sormak istiyorum..
benim olmadı ya şimdi,belki bu ay doğal yoldan olur mu(ovulasyon testi ve preseed) diye denemeyi düşünüyoruz..
soru1..histeroskopiden sonra rahim yapışıklığı olurmu??bunun için yeniden rahim filmi mi çektirmek lazım??
soru 2..şu aldığınız ovulasyon testlerinden memnunmusunuz?hangisi daha doğru gösteriyor?tükürükmü?idrar mı?
3..bu ovulasyon testleri yumurtlama gününü gösteriyor değilmi?yani çatlama gününü göstermiyor..çatlama zamanını nasıl anlıyorsunuz??
:uhm::uhm::uhm:a.s.a.s.a.s.
canım sen ne için histereskopi oldunki bence ne için oldun ona bağlı eğer bi operasyon geçirdiysen olmuş olabilir ama yapışıklık olsada tp bebek yapılırken problem olmuyo diye biliyorum
Günaydınnnnnn şekerlerrrrrrr. zemuszemus opuyorumnanaktan a.s. Güzel bir gün geçirip , güzel haberler almak dileğiyle. Ben yine burdayım. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hep burda ol canım gunaydın
günaydııııııınnnnn:))))

günaydın kızlar...

gunaydın kıslarrrrr

Hoşbuldum tatlım. Ev taşımıştık ya. İnternet de yoktu. 2 hafta yoktum. Meleğim de çok iyi çok şükür canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen nasılsın? :1hug:

bende iyi olmaya çalışıyorum şeker ya bu arada yeni tarihimde 1 agustos canım eklersin yine tutturamadık anlıcan.:kedi: :kedi: :kedi: ................çok tembel bizimkiler çoooookkkkkkkk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hep burda ol canım gunaydın

Günaydınnn bitanemmm. Şeniz :asigim:

bende iyi olmaya çalışıyorum şeker ya bu arada yeni tarihimde 1 agustos canım eklersin yine tutturamadık anlıcan.:kedi: :kedi: :kedi: ................çok tembel bizimkiler çoooookkkkkkkk kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Aldım canım notumu. Güncellerim bir ara.

Demek sınıfta kaldılar. :jeyyar: O zaman yaz okuluna yazıyorum onları. Bu ay derslerine güzel çalışıp versinler sınavı. Ağustos başı gibi diplomasını vereyim pembe kürsüde inşallah. :Saruboceq: :sm_cool: :teytey:

Günaydınnn bitanemmm. Şeniz :asigim:

Aldım canım notumu. Güncellerim bir ara.

Demek sınıfta kaldılar. :jeyyar: O zaman yaz okuluna yazıyorum onları. Bu ay derslerine güzel çalışıp versinler sınavı. Ağustos başı gibi diplomasını vereyim pembe kürsüde inşallah. :Saruboceq: :sm_cool: :teytey:

inş şekercim inş rabbim topikteki bütün canlara sonra banada inş nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canım günaydın herkese nasılsınız bakalım2. gün hormon testlerini yaptırdım geldim hastaneden bakalım güzel çıkacaklarmı drum beğenicekmi hehehe-tatlicadiarzu-

inş şekercim inş rabbim topikteki bütün canlara sonra banada inş nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aminnn canımmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canım günaydın herkese nasılsınız bakalım2. gün hormon testlerini yaptırdım geldim hastaneden bakalım güzel çıkacaklarmı drum beğenicekmi hehehe-tatlicadiarzu-

Canım inşallah güzel sonuçlar çıkar ve doktorun da beğenir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
yeni ay yeni umut olsun

Günaydın tatlımmm. Şeniz

günaydın kızlaaar nasılsınız, nevrooom canım hoşgeldin nasılsın???
dünkü anatolia maceramız 6 aylık dinlenme süreci ile sonuçlandı kızlar, doktor büyük bir sorunun olmadığını bi 6 ay daha beklersek kendiliğinden olabileceğini söyledi, evliliğimizde çok yeni olduğu için acele etmeyin dedi bizde teşekkür edip geldik, bakalım bu 6 ay içinde neler olacak !!!

Canım pinkimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanİnşallahh tahlillerinn güzell çıkıcakkk.:dance:Yarındaaa canım bursamda sonuçlarııı göstermeye gidiceksın ve guzell haberlerr gelicen inşallahhh:dance:

günaydın kızlaaar nasılsınız, nevrooom canım hoşgeldin nasılsın???
dünkü anatolia maceramız 6 aylık dinlenme süreci ile sonuçlandı kızlar, doktor büyük bir sorunun olmadığını bi 6 ay daha beklersek kendiliğinden olabileceğini söyledi, evliliğimizde çok yeni olduğu için acele etmeyin dedi bizde teşekkür edip geldik, bakalım bu 6 ay içinde neler olacak !!!

tatlım inş bu arada melegin süpriz yapar sana canım rabbim ol desin inş ............:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X