• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hey siz aşağıdakiler görüyorum hepinizi :dilcikar: hiç bir şey yazmıyorsunuz uyuya mı kaldınız benim gibi pc başında kaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..

balım aymesim dualarınıza amin diyorum bende..

birebira geçmiş olsun canım.
inş kısa zamanda atarsın o taşı vücudundan..

bubuş sağlık olsun canım..
her ay umudumuz var şükürler olsun..

Uyudunmu kıs cidden pc başında
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet aymescim ya çok uykum geliyor benim kaydirigubbakcemile3

tüliny o ne kız avatardaki söz nasıl bir şey hayat kısa çıplak yaşa kaydirigubbakcemile3
gaz çıkaran veletten sonra bunu mu buldun kaydirigubbakcemile3 ne kaaa eğlencelisin sen :lepi:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben hamileliğimden önce mikro tedavisine başlamadan civan perçemi,aslan pençesi oturma banyoları yapmıştım..ışe yaradımı bilmiyorum ama sonuçta hamile kalmıştım..Ama bu denememde yapmadım..:(

Şimdi tekrar yapmayı düşünüyorum..Ayrıca maydonoz suyu buharına oturma banyoları da iltihap sökücüymüş..Ancak yumurtlama dönemlerinden önce yapılması gerekiyormuş...

selam kizlar
hayirli cumalar hepinize
hepinizin dualarina yurekten aminnn diyorum
Rabb'im bu mubarek gunde ettigimiz dualarimizi kabul eylesin insallah
gonlumuzdekini saglikla hayirlisiyla yasatsin bizlere

osetya canım hayırlısı olsun rabbim hepimize bebişlerimizi gönderecek inşallah

hayrılısı inş canımopuyorumnanaktan

canım ya üzme kendini hayırlısı olsun.sakat veya hayırsız olmaktansa buna şükür.işalah herşey yolunda gider bebişin seninle olur en kısa zamanda..

hayırlısı olsun canım...bizde pozitifi görmeni çok isterdik...ama olmadı:çok üzgünüm:

hayırlısı canım..
sağlık olsun ne diyelim..
sizin için en uygun zamanı bulsun gelsin bebeğiniz inş.

merhaba kızlar badem ve osetya canım ikiniz içinde üzüldüm ama nasip değilmiş kendinizi çok üzmeyin demekki zamanı var.rabbim çok bekletmeden hepimizin bebeğini gönderiri işallah

en azından kafanda tereddüt kalmadı canımm..ama yeni bir tedavi için biraz dinlenmeni tavsiye ederim en az üç ay bence..vücudun o kadar hormon aldı biraz dinlenmesi daha iyi olurr

osetya bir dahaki aya tekrar tedavi yapacaklarını sanmıyorum drun mu dedi sana gel tedaviye başlayalım diye benim bildiğim en az 2-3 ay sonra tekrarlanıyor tedavi hayırlısı olsun canım hakkında :Saruboceq:

günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH

osetyacım ; inşallah bir sorun yoktur da hemen tedavinize start verip meleğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
FONT]

kızlar iyi dilekleriniz için desteğiniz için çok teşekkür ediyorum..
bugün doktora gittik,bir de karşıdaydı..köprüde helak olduk valla..köprüyü biliyorsunuz,çalışma var..bir de kaza olmuş..1,5 saat boyunca inanırmısınz milim ilerlemedik..arabayı durdurup ölee bakledik yanii..
haliyel randevuya geçkaldık biraz..meğer doktorcuğumda aynı trafikteymiş..sorun olmadı neyse..
rahim kalınlığına baktı..10 mm miş..kalın ,bu ay başlayamayız dedi..daha ince olması gerekiyormuş..yaaaaaaa...ama zamanım geçiyor dedim..:çok üzgünüm:zaten doğru olanı da bu ay sizin ve vücudunuzun dinlenmesiydi ,olsun ağustosta başlarız ,tabii yine rahim kalınlığı böyle olursa başlayamayız dedi..ve bu ay doğum kontrol hapı verdi,doğum kontrol hapı rahim zarı kalınlığını da düzenliyormuş ,hem de içerisini temizliyormuş..ağustosa kaldık yani kızlaaarr..ümitlenmiştim ama hayırlısı buymuş demekki..:sm_confused:

Çıramızı değil sigaramızı yak bi zahmet :delphin:

yok yok ben senin çıranı yakacam..
kapalı ortamda cigara içmek yasssaakk bacım yaasssaaakkk...
at onu elinden çabık.. :mymeka:

Kıs sabo ben bu tülinden korkuyom
atalım döver bizi bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen içmiyordun sanki hiç duymadım..
eferin at çabık sen saboya uyma..
dövmekle kalmaz para cezası kestiririm size heeee :olmaz:

evet aymescim ya çok uykum geliyor benim kaydirigubbakcemile3

tüliny o ne kız avatardaki söz nasıl bir şey hayat kısa çıplak yaşa kaydirigubbakcemile3
gaz çıkaran veletten sonra bunu mu buldun kaydirigubbakcemile3 ne kaaa eğlencelisin sen :lepi:

evet bengücüm pırtçıyı attım kaydirigubbakcemile3
durumumuza en uygununu buldum giyindiğimiz pek yok zaten kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
hayat kısa çıplak yaşa :lepi:

Arkadaşlar ben hamileliğimden önce mikro tedavisine başlamadan civan perçemi,aslan pençesi oturma banyoları yapmıştım..İşe yaradımı bilmiyorum ama sonuçta hamile kalmıştım..Ama bu denememde yapmadım..:(

Şimdi tekrar yapmayı düşünüyorum..Ayrıca maydonoz suyu buharına oturma banyoları da iltihap sökücüymüş..Ancak yumurtlama dönemlerinden önce yapılması gerekiyormuş...

tekrar dene madem canım..
ben okuyorum bir sürü şey var diyorum ama çok üşeniyorum uygulamaya..
sütle maydanoz buharına oturduğunda belini sarıcakmışsın..
arkasından hemen ilişki olucakmış..
inş yine vesile olurlar canım..

osetyacım hayırlısı canım..
kısmet herşey..
bunda da bir hayır vardır..
en güzeli iyi yönünden görmek başımıza gelenleri..

Sanada hayırlı cumalar canım nasılsınız?
herşey yolundadır inşallah

rabbime şükürler olsun herşey yolunda gidiyor 32 haftalık olduk bebeğin biraz suyunda azalma varmış o yüzden dr 36. haftada doğum olabilir dedi zaten mecbur sezeryan olacagım eş çıkışı kapamış :utangac: gün sayıyoruz anlayacagın sen nasılsın?

tülino sen çıplak yaşıyon kapalı ortamda biz bişi diyokmu la :delphin:

biz cigara içmişik çok mu görüyon :delphin:

parası neyse öderük
:delphin:

Back
X