• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimin gribal durumu devam ettiği için Kastamonu gezimizi iptal ettik...Ben ona bir nane limon kaynatayım..opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım

sağol cici anne opuyorumnanaktan uyucam ben dedi..ben de nane limonu erteledim..yaa benim trasnferin 2. gününden beri acaip bir grip olayım oldu..eşim hastaneden mi geçti diyor..Hala dahi tam iyileşmiş değilim..öksürük hapşuruk mahfolmuştum...Acaba bu gribal durum yüzünden mi tutunmadı bana minnoşum diye düşünüyoruz...Eşime de benden geçti galiba...:çok üzgünüm:

AdaEge cim gecmis olsun canim ya
evde iki kisinin birden hastalanmasida zor ya
iyi bakin birbirinizeopuyorumnanaktan

AdaEge cim gecmis olsun canim ya
evde iki kisinin birden hastalanmasida zor ya
iyi bakin birbirinizeopuyorumnanaktan

Canım bu akşam yakın arkadaşımızın düğününe gidecektik Kocaeline,ona bile gidemedik yani.. sağolasın..opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrrr......adaege geçmiş olsun canım hem sana hem eşine.....sabısız canım yaptınmı testini gızzzzz söle bakem.....

bugün eşimi işe gönderdikten sonra hem yürüyüş yapayım hemde markete gidip b1 2 eksik vardı onları alayım dedim market 15 dakika uzaklıkta...eşim motorla git yürüme yorulma eşyaları rahat getirirsin dedi ben yok yürüyüş yapacağım biraz haraket olsun hem elimde eşya getireceğim için fazla birşey almam dedim oda seve seve kabul etti biliyo huyumu markete girince kendimi kaybediyom delikafaduldengözüm hep yiyeceklerde öyle herşeyi yemem ama sevdiğim şeyi affetmem kardeşimide aradım beraber gittik benden beter canavar yiğenimle 11 aylık herşeye saldırıyor tutsa düşürecek herşeyi neyse elim sevdiğim yiyeceklere gidiyor alıyorum sonra geri dönüp bırakıyorum en çokta :icecream: dondurma reyenunda baya takıldım aldım bıraktım aldım bıraktım sonra nefsime sana yenilmeyeceğim almıyorum birşey dedim kendime hakim oldum ama pepsi alamadan duramadım hiç değilse kendimi bunla ödüllendireyim dedim :hooray: diğer aldığım eşyalarda büyük parça fazla uzatmadan çıktık ama gelirken kafamdan geçiriyorum pepsim var acaba pastaneden tatlımı alayım akşam yerim nasıl vakit geçecek ay yaaaa kafayı boğazımla bozdum resmen ...geçen hafta dr gitmiştim hatırlıyorsanız dr eğer adetimin düzenli olmasını istiyorsam zayıflamam gerekmiş 4 kilo fazlam varmış en fazla 53 olmalıymışım :uhm: bu nasıl olacak bende merak ediyorum bende bu kursaksızlık varken kilo almayım başka birşey istemem....eve geldim şeker krizine girdim cokacimcoook neyseki evde kuru incir vardı 1 2 derken hepsini bitirdim 2 tanede cezerye yedim ama kolayı içmicem kesin kararlıyım....yaaaaaaaaaaaaa kızlar bana bir çare bulun nasıl boğazıma engel olacağım canım herşeyi istiyor birşeyler yemedende duramıyorum acil yardımmmmmmmmmmmm......bir derdim var topiğine konumu açsam acep :sm_confused: :çok üzgünüm:

sabirsiz canim testi yaptin mi

Yapmadım canım
bugece alıcaktık ama nöbetçi eczane uzaktı gitmedik
yarın alıcak kocişim testi
pazar günü yaparım artık
yalnız varya çatlıcak gibiyim ya nolur gelsin artıkkkkkkkkkkkk
:gitme:

bugün eşimi işe gönderdikten sonra hem yürüyüş yapayım hemde markete gidip b1 2 eksik vardı onları alayım dedim market 15 dakika uzaklıkta...eşim motorla git yürüme yorulma eşyaları rahat getirirsin dedi ben yok yürüyüş yapacağım biraz haraket olsun hem elimde eşya getireceğim için fazla birşey almam dedim oda seve seve kabul etti biliyo huyumu markete girince kendimi kaybediyom delikafaduldengözüm hep yiyeceklerde öyle herşeyi yemem ama sevdiğim şeyi affetmem kardeşimide aradım beraber gittik benden beter canavar yiğenimle 11 aylık herşeye saldırıyor tutsa düşürecek herşeyi neyse elim sevdiğim yiyeceklere gidiyor alıyorum sonra geri dönüp bırakıyorum en çokta :icecream: dondurma reyenunda baya takıldım aldım bıraktım aldım bıraktım sonra nefsime sana yenilmeyeceğim almıyorum birşey dedim kendime hakim oldum ama pepsi alamadan duramadım hiç değilse kendimi bunla ödüllendireyim dedim :hooray: diğer aldığım eşyalarda büyük parça fazla uzatmadan çıktık ama gelirken kafamdan geçiriyorum pepsim var acaba pastaneden tatlımı alayım akşam yerim nasıl vakit geçecek ay yaaaa kafayı boğazımla bozdum resmen ...geçen hafta dr gitmiştim hatırlıyorsanız dr eğer adetimin düzenli olmasını istiyorsam zayıflamam gerekmiş 4 kilo fazlam varmış en fazla 53 olmalıymışım :uhm: bu nasıl olacak bende merak ediyorum bende bu kursaksızlık varken kilo almayım başka birşey istemem....eve geldim şeker krizine girdim cokacimcoook neyseki evde kuru incir vardı 1 2 derken hepsini bitirdim 2 tanede cezerye yedim ama kolayı içmicem kesin kararlıyım....yaaaaaaaaaaaaa kızlar bana bir çare bulun nasıl boğazıma engel olacağım canım herşeyi istiyor birşeyler yemedende duramıyorum acil yardımmmmmmmmmmmm......bir derdim var topiğine konumu açsam acep :sm_confused: :çok üzgünüm:
Çok tatlısın sen ya :roflol:
demek bir derdim var köşesine konu açıcan he kaydirigubbakcemile3
azye kuzum azzzzzzz hık hık der gidersin alimAllah
lülülülülülü

anam 57 kilosun ve doktor sana kilon mu var dedi :1shok:
o zaman ben kendimi bir yerlerden atayim o zaman ya
doktor banada kilo ver dedi ama dinleyen yok ki:kedi:
bende abur cuburu cok seviyorum ama cok zararlilar ozelliklede asitli icicekler ama sevmeyende yoktur herhalde:sm_confused:
bu kilolar ne olucak yaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Yapmadım canım
bugece alıcaktık ama nöbetçi eczane uzaktı gitmedik
yarın alıcak kocişim testi
pazar günü yaparım artık
yalnız varya çatlıcak gibiyim ya nolur gelsin artıkkkkkkkkkkkk
:gitme:

ayy ya insallah gelmesin bebisin engellesin
ama yoksa gelsin tabiki oylesi daha iyi sebepsiz yere adet gecikmesinin sIkIntisini cok iyi bilirim ben 3 ay adet olmadigim donem olmustu asilamadan sonra cok kotu oluyor insan
insallah benimkilerde zamaninda gelir

ayy ya insallah gelmesin bebisin engellesin
ama yoksa gelsin tabiki oylesi daha iyi sebepsiz yere adet gecikmesinin sIkIntisini cok iyi bilirim ben 3 ay adet olmadigim donem olmustu asilamadan sonra cok kotu oluyor insan
insallah benimkilerde zamaninda gelir

3 ay mı :1shok:
Allahım yardım et ne olur mafoldumben
mafoldumbengelse dert gelmese dert bu kadınlar neler çekiyo böle yaaaaaaaa
mafoldumben

Back
X