• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol cici anne opuyorumnanaktan uyucam ben dedi..ben de nane limonu erteledim..yaa benim trasnferin 2. gününden beri acaip bir grip olayım oldu..eşim hastaneden mi geçti diyor..Hala dahi tam iyileşmiş değilim..öksürük hapşuruk mahfolmuştum...Acaba bu gribal durum yüzünden mi tutunmadı bana minnoşum diye düşünüyoruz...Eşime de benden geçti galiba...:çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canıma.s.

bugün eşimi işe gönderdikten sonra hem yürüyüş yapayım hemde markete gidip b1 2 eksik vardı onları alayım dedim market 15 dakika uzaklıkta...eşim motorla git yürüme yorulma eşyaları rahat getirirsin dedi ben yok yürüyüş yapacağım biraz haraket olsun hem elimde eşya getireceğim için fazla birşey almam dedim oda seve seve kabul etti biliyo huyumu markete girince kendimi kaybediyom delikafaduldengözüm hep yiyeceklerde öyle herşeyi yemem ama sevdiğim şeyi affetmem kardeşimide aradım beraber gittik benden beter canavar yiğenimle 11 aylık herşeye saldırıyor tutsa düşürecek herşeyi neyse elim sevdiğim yiyeceklere gidiyor alıyorum sonra geri dönüp bırakıyorum en çokta :icecream: dondurma reyenunda baya takıldım aldım bıraktım aldım bıraktım sonra nefsime sana yenilmeyeceğim almıyorum birşey dedim kendime hakim oldum ama pepsi alamadan duramadım hiç değilse kendimi bunla ödüllendireyim dedim :hooray: diğer aldığım eşyalarda büyük parça fazla uzatmadan çıktık ama gelirken kafamdan geçiriyorum pepsim var acaba pastaneden tatlımı alayım akşam yerim nasıl vakit geçecek ay yaaaa kafayı boğazımla bozdum resmen ...geçen hafta dr gitmiştim hatırlıyorsanız dr eğer adetimin düzenli olmasını istiyorsam zayıflamam gerekmiş 4 kilo fazlam varmış en fazla 53 olmalıymışım :uhm: bu nasıl olacak bende merak ediyorum bende bu kursaksızlık varken kilo almayım başka birşey istemem....eve geldim şeker krizine girdim cokacimcoook neyseki evde kuru incir vardı 1 2 derken hepsini bitirdim 2 tanede cezerye yedim ama kolayı içmicem kesin kararlıyım....yaaaaaaaaaaaaa kızlar bana bir çare bulun nasıl boğazıma engel olacağım canım herşeyi istiyor birşeyler yemedende duramıyorum acil yardımmmmmmmmmmmm......bir derdim var topiğine konumu açsam acep :sm_confused: :çok üzgünüm:
hııııııCADIARZU
tek çaresi acurbucuru keseceksin...
herkes kilo vermek için yemeğini kesiyor sende azıcık gagalarını kesiver :mymeka:...
bence de çok kilon yok...
bundan sonra almada vermesende olur bence...
Fadikom pinkim benim test pazara kaldı bacular :umursamaz:
hayırlısı olsun canım...
vardır bundada bir hayır...
hem belki adet olursun...
olmassada 1 gün daha geçeceği için test daha net olur...
sabırsızım ama kan testi yapsan daha iyi olmazmı...
belki geç döllenme falan olur...
hiç belli olmazki...

Çok tatlısın sen ya :roflol:
demek bir derdim var köşesine konu açıcan he kaydirigubbakcemile3
azye kuzum azzzzzzz hık hık der gidersin alimAllah lülülülülülü
allah seni ne etmeye emi sabo ...hık mık derken gidecem haaaaaaaa :mymeka:al sana işte kaydirigubbakcemile3 canım ben yemeği çok yemem aramamda hatta tek başıma olduğumda öğlen saat 3 lere kadar hiç birşey yemem ama abur cubura dayanamıyorum tek derdim onlardan kurtulmak ayolllll

3 ay mı :1shok:
Allahım yardım et ne olur mafoldumben
mafoldumbengelse dert gelmese dert bu kadınlar neler çekiyo böle yaaaaaaaa
mafoldumben

sorma canim asilamadan once duzenliydi asilama bozdu benisırnaşık şey
sonra ilacla olmustum ertesi ay yine gecikti yine ilac ondan sonra yine gecikme yine ilac 6 ayi boyle gecirdim sonra duzene girdi 2. asilamami oldum biliyorsun tutmadi insallah bu asilamadan sonra duzensizlik gecirmem
fiziksel belirtileride kotu ama insan psikolojik olarak cok kotu oluyor binbir turlu sey geliyor aklina

anam 57 kilosun ve doktor sana kilon mu var dedi :1shok:
o zaman ben kendimi bir yerlerden atayim o zaman ya
doktor banada kilo ver dedi ama dinleyen yok ki:kedi:
bende abur cuburu cok seviyorum ama cok zararlilar ozelliklede asitli icicekler ama sevmeyende yoktur herhalde:sm_confused:
bu kilolar ne olucak yaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ahhh ahhhh sorma o aburcuburları ne illet şeymiş bireeee yapıştı boğazıma bırakmıyor asitli içeceklerde benim dostum eşim 2 aydan beri eve soda almıyor çok içiyorum diye 1 ayda asitli içecek içmedim kahvede içmedim dr ..gittiğimde kislerin kaybolduğunu söyledi bende 9 tane küçük kistler vardı bilmiyorum ama bununda etkisi oldu gibi geliyor bana ama bu ay havalarda sıcak diye eşimin olmadığı yerde götürdüm kolaları bu yüzden hep tartışıyoruz ne yapim zaafım varrrrr.....canım bende tam bilmiyorum ya dr bunu bilinçlimi söyledi boyum 1.57 kilo 57 en fazla 53 olmalıymış idealim 50 miş bakalım verebilecekmiyim ...eşim bana spor aleti bilen aldı o dünden razı zayıflamama göbişi hiç sevmiyor mutfağa koydu gelip gidip dönecekmişim hem popom hem göbiş eriyecekmiş hade bana kolay gelsin

hayırlısı olsun canım...
vardır bundada bir hayır...
hem belki adet olursun...
olmassada 1 gün daha geçeceği için test daha net olur...
sabırsızım ama kan testi yapsan daha iyi olmazmı...
belki geç döllenme falan olur...
hiç belli olmazki...
fisfisfis olmazsa pazartesi drumdan randevumu alsam fisfisfis
iyice karmakarışık oldum
:sinifsinif:

allah seni ne etmeye emi sabo ...hık mık derken gidecem haaaaaaaa :mymeka:al sana işte kaydirigubbakcemile3 canım ben yemeği çok yemem aramamda hatta tek başıma olduğumda öğlen saat 3 lere kadar hiç birşey yemem ama abur cubura dayanamıyorum tek derdim onlardan kurtulmak ayolllll
Bende çok severim abur cuburu hele cipsssssssss alkisalkisalkis
ama bende şeker var yeni öğrendik 2yıl kadar oldu
öğrendiğimden beri yemiyorum zorda olsa
ama her markete gittiğimde küçükemrah gibi acıların çocuğu gibi bakaklıyom ardından cipslerin sırnaşık şey sırnaşık şey
sende dikkat et kuzum
opuyorumnanaktan

sorma canim asilamadan once duzenliydi asilama bozdu benisırnaşık şey
sonra ilacla olmustum ertesi ay yine gecikti yine ilac ondan sonra yine gecikme yine ilac 6 ayi boyle gecirdim sonra duzene girdi 2. asilamami oldum biliyorsun tutmadi insallah bu asilamadan sonra duzensizlik gecirmem
fiziksel belirtileride kotu ama insan psikolojik olarak cok kotu oluyor binbir turlu sey geliyor aklina

psikolojik olarak etkileniyoruz daha çok evet
ama sanırım sıkıntıdan geciktim ben
hayırlısı olsun hakkımızda minosum

Son düzenleme:
doktor banada kilo al diyor aşırı obur olmama rağmen bir türlü kilo alamıyorum ben..kilo alayım diye bir sürü ilaç verdi hiç biri bir gram aldırmadı bana ..8 senede zor zar 3 kilo alabildim oda nasıl olduysa bilmiyorumm..

gebe kalman için engel teşkil etmez belki ama gebeliğin sıkıntılı geçer diyorr ..

ben nasıl kilo alacağım ki benim metabolizba son hız çalışıyorrr ..biri beni durdursunnn
kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar öncelikle merhaba benim eşimin sol tarafta 2. derece sağda 1. derece varikosel tespit edildi 1 yıldır çocukistiyoruz bu arada yarın mikrocerrahi yöntemiyle özel bir hastanede ameliyat olucak,çok merak ediyorum,bilgisi olan varmı acaba bu konuda ne zaman düzeliyo ne zaman çocuk sahibi olabiliriz,şimdi benim ne götürmem gerekir hastaneye çok gerginim korkuyorum ya daha kötü olursa acil yardım lütfensenağlama

arkadaşlar öncelikle merhaba benim eşimin sol tarafta 2. derece sağda 1. derece varikosel tespit edildi 1 yıldır çocukistiyoruz bu arada yarın mikrocerrahi yöntemiyle özel bir hastanede ameliyat olucak,çok merak ediyorum,bilgisi olan varmı acaba bu konuda ne zaman düzeliyo ne zaman çocuk sahibi olabiliriz,şimdi benim ne götürmem gerekir hastaneye çok gerginim korkuyorum ya daha kötü olursa acil yardım lütfensenağlama

Benim bilgim yok canım malesef :teselli:

geçmiş olsun canım ya demek erken yaşta şeker hastalığına yakalandın....canım aslında bizdede ırsi annemde genç yaşta şeker hastalığına yakalanmış 20 yıldan beri bu hastalıkla mücadele ediyor bazen diyet yapacam diyorum bana kızar gençken bari yiyinde yaşınız geçince yiyemezsiniz benim gibi pehriz eder durursunuz herşeyden mahrum kalırsınız yiyin ama abartmayın der durur haklıda aslında az yiyip abartmadan öz yemek lazım rahmetli babamdada kötü huylu klesterol vardı 1000 lerden aşağı zor inerdi...dr gittiğimde bana bendede şeker ve kolesterol çıkacağını dikkat etmem gerektiğini söyledi ırsiymiş malesef genetik olma ihtimali yüksekmiş kardeşim 23 yaşında 1 çocuğu var kolesterol çıktı hemde 650 şimdi tedavi görüyor tabi diyette yapıyor 2 yıl önce ablamdada çıktı ama o 3000 lerde seyir ediyor bir ben ve abim kaldık aman allah korusun inşallah bizde çıkmaz ama herşey allahtan tabi bide dikkat etmek lazım bizim elimizdede herşey bir nevi ......ama vazgeçemiyorum ben 1 hafta yemesem 2 hafta dayanamıyorum gidiyorum markete kocişte evde olmuyor tıkın babam tıkın şu ramazan gelsinde hayırlısıyla o zaman inşallah nefsimi terbiye edeceğim.....he kız fadik kilo almayımda vermesemde olur işte soruyom size kız nasıl bırakacam ben aburcuburları bende istiyomda sonra yenik düşüyom

geçmiş olsun canım ya demek erken yaşta şeker hastalığına yakalandın....canım aslında bizdede ırsi annemde genç yaşta şeker hastalığına yakalanmış 20 yıldan beri bu hastalıkla mücadele ediyor bazen diyet yapacam diyorum bana kızar gençken bari yiyinde yaşınız geçince yiyemezsiniz benim gibi pehriz eder durursunuz herşeyden mahrum kalırsınız yiyin ama abartmayın der durur haklıda aslında az yiyip abartmadan öz yemek lazım rahmetli babamdada kötü huylu klesterol vardı 1000 lerden aşağı zor inerdi...dr gittiğimde bana bendede şeker ve kolesterol çıkacağını dikkat etmem gerektiğini söyledi ırsiymiş malesef genetik olma ihtimali yüksekmiş kardeşim 23 yaşında 1 çocuğu var kolesterol çıktı hemde 650 şimdi tedavi görüyor tabi diyette yapıyor 2 yıl önce ablamdada çıktı ama o 3000 lerde seyir ediyor bir ben ve abim kaldık aman allah korusun inşallah bizde çıkmaz ama herşey allahtan tabi bide dikkat etmek lazım bizim elimizdede herşey bir nevi ......ama vazgeçemiyorum ben 1 hafta yemesem 2 hafta dayanamıyorum gidiyorum markete kocişte evde olmuyor tıkın babam tıkın şu ramazan gelsinde hayırlısıyla o zaman inşallah nefsimi terbiye edeceğim.....he kız fadik kilo almayımda vermesemde olur işte soruyom size kız nasıl bırakacam ben aburcuburları bende istiyomda sonra yenik düşüyom
Evet canım ırsi benimkisi
rahmetli babamın hediyesi :emir_bebek:
sende fazla abartma emi dikkat et kendine
opuyorumnanaktan

ha birde kilo vermek isteyen isteyen arkadaşlara tavsiyem olacak naçizanee

kendi beslenme şeklimden örnek vereceğim sizlere bilinçli yaptığım bişey değil benim ama uzmanlarda aynı bu tarz beslenmeyi öneriyorr

ben mesala çok uzun süre kesinlikle aç kalamam ..acıkınca hemen tıkınırım bişeyler ..sık sık yemek yerim ..öyle hiç bir zamanda çok aç oturmam sofraya..çünkü zaten dayanamam fazla açlığa ..ha birde çok yavaş yemek yerim..herkezden önce oturur herkesden sonra kalkarım sofradan .sindire sindire derlerya benimki acık öyle

afedersiniz bağırsak sistemim çok düzenlidir benim..bağırsak problemi yaşayan kişilerde kilo alımı daha fazla olur..bu yönde sıkntısı olan arkadaşlara posalı yiyecekler..kuru kayısı ,kuru incir tükenmelerini tavsiye ederim gün içinde ..

sık sık ve az yemek yiyin..çok aç oturmayın hiç bir zaman sofraya ..sabah kahvaltınızı en torpilli olanı olsun zaten gün içinde yediklerini dolaşarak eriteceksiniz..ama öğün aralarında meyve sebze tükenmeye özen gösterin....birde bağırsak sorunu olanlar mutlaka gün içinde 5-6 adet kuru kayısı veya incir tüketsitt..

canım korkmanı gerektirecek bir durum yok ortada çok basit bir operasyonn..30 dakka sürüyor sürmüyor bile.ameliyat günü bile taburcu edilebiliyor veya en geç ertesi gün taburcu ediyorlar ..bir iki güne ayağa kalkar normal hayatına dönebilir..
.düzelme işine gelince biraz sabretmeniz gerekecek ilk üç dan önce düzelme olması çok zorr..1 yıla kadar da hatta düşüşler bile olabilir sayıda..1 yıl içerisinde düzelme görülmeye başlanır canımm.. bu arada sayınızda sıkıntı varsa ..varikosel varsa büayük ihtimal vardır..ameliyat sonrası keçiboynuzu kürü kullanmanızı tavsiye ederimmm

yanında pjama.havlu ,vs hastanede gerekecek şeyler götürsen yeterli..

Ben yatıyorum kuzular zemuszemus
hepinize iyi uykular Allah rahatlık versin rüyanızda bebelerinizi görün inşallah
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Hayırlı akşamlar canım , ameliyat çok basit bir ameliyat benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu aynı gün taburcu oluyor zaten,hatta eşim aynı günün akşamı işe gidicem diye tutturmuştu ne dedimse dinlemedi gitti işinin başına korkulacak bişey değil yani,içiniz rahat olsun a.s

öncelikle hoşgeldin canım...
ameliyat çok basit bir operasyon...ilk günü bile ayağa kalkabilir...
ama tabiki ıstırahat etmesi lazım...
canım değerlerinizin ne zaman düzeleceği hiç belli olmaz...
dr lar1 sene içinde olabilir diyorlar....
canım senin hastaneye özel birşey götürmen gerekmez...
sadece eşine pijama terlik alsan yeter...
hastanede en fazla bir gün kalırsnız...

doktor banada kilo al diyor aşırı obur olmama rağmen bir türlü kilo alamıyorum ben..kilo alayım diye bir sürü ilaç verdi hiç biri bir gram aldırmadı bana ..8 senede zor zar 3 kilo alabildim oda nasıl olduysa bilmiyorumm..

gebe kalman için engel teşkil etmez belki ama gebeliğin sıkıntılı geçer diyorr ..

ben nasıl kilo alacağım ki benim metabolizba son hız çalışıyorrr ..biri beni durdursunnn
kaydirigubbakcemile4

canım kilo almak için her gece ilık süte bal katıp iç...
bal söylemişti...
işe yarıyor bence...
2 aydır içiyorum birde köyde taze inek sütü içtim o daha yağlı olduğu için 20 günde kilo aldığımı farkettim....

ay kızlar bu hafta sonu benim için eğlenceli olacak allahtan birşey olmazsa...kuzenimin düğünü var...hatta bugün akşam kınası yarında düğünü olacak cumartesiye girdik....eşim sadece kınaya gelecek düğünde yoktur ama olsun ben onsuzda coşarım bol bol eğlenip kurtlarımı dökeceğim inşallah bir sağdan bir soldan yapacağım....genelde kuzenlerimle hepimiz aynı yaştayız genç nesil çok bir araya gelincede tam coşarız kimse tutamaz bizi bakalım nasıl geçecek eski günlerdeki gibimi olacağız ama büyük ihtimal oluruz hepimiz eğlenmeyi seviyoruz gerçi çoğunun çocuğu oldu ama aldırış eden kim geçen yıldada bir nişanımız olmuştu bir araya gelince kocaları karıları unutmuştuk çocuklarıda annelere emanet etmiştik ayaklarımız şişene kadar devam etmiştik umarım yine öyle geçer hem akrabalarımın hepsini göreceğim bu gün erken gideceğiz allahtan bir mani gelmezse eşim işten geldikten sonra hazırlanıp çıkacağız akrabalarıda tek tek gezelim diyoz bide orası yemyeşil heryerde portakal mandalin ağaçları var oraya gittiğimde içim açılıyor denizde baya yakın tam bir tatil köyü aslında...bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah umduğum gibi güzel vakitler geçiririz

Back
X