• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:sm_cool:Kızlarrr ROSEM den haberr getirdimm sizeeee.:sm_cool:Temmuz annesii topiğinee yazmışşşş bende kopyaladımm burayaa :))

bu arada gecmıse bakamadım kusura bakmayın cevap yazamadım.
bızım bebek huysuz bıraz emme sorunumuz var gogus uclarım yara sutum henuz gelmedı.
bebegım emmek ıstıyor ama sut yok:((
ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız.aglıyor sureklı.
bıraz mama verdık mecburenç
bu arada sarılık olmus yarın yenıden tahlıl yapılcak.
sımdıye kadar ınanırmısınız hıc oturmadım.
hatta kendı mı unuttum sezeryandan sonra agrım oldu bıraz ama onu bıle umursamıyor ınsan.
bu arada epıdural yada spınal anestezıden hıc korkmayın cok rahat gecıyor ama sonrasında bıraz agrı oluyor.
benım dıkısler cok agrı yaptı.yurudukce agrısı azalıyor.
cok skur sımdı daha ıyıyım.dogum hıkayemı musaıt oldugum en kısa zamanda yazıcam.
hepınızı cok sevıyorum.
bu arada oglusumuzun adını MERT koyduk.

:dance: :dance: :dance:

ay canım ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah :Saruboceq:

ben geldim kızlar gidemiyorum kastamonuya. yerime bakan arkadaşın eşi bugun şile de boğulmuş. sabah 10 da haber geldi... allah rahmet eylesin. ne zor birşeydir bu acı yarabbim... allah sabır versin...

ben geldim kızlar gidemiyorum kastamonuya. yerime bakan arkadaşın eşi bugun şile de boğulmuş. sabah 10 da haber geldi... allah rahmet eylesin. ne zor birşeydir bu acı yarabbim... allah sabır versin...

walla allah sabır varsin gercekten cok acı düşüncesi bile allah hebimizin kocişlarıne uzun uzun ömürler versinopuyorumnanaktan

:sm_cool:Kızlarrr ROSEM den haberr getirdimm sizeeee.:sm_cool:Temmuz annesii topiğinee yazmışşşş bende kopyaladımm burayaa :))

bu arada gecmıse bakamadım kusura bakmayın cevap yazamadım.
bızım bebek huysuz bıraz emme sorunumuz var gogus uclarım yara sutum henuz gelmedı.
bebegım emmek ıstıyor ama sut yok:((
ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız.aglıyor sureklı.
bıraz mama verdık mecburenç
bu arada sarılık olmus yarın yenıden tahlıl yapılcak.
sımdıye kadar ınanırmısınız hıc oturmadım.
hatta kendı mı unuttum sezeryandan sonra agrım oldu bıraz ama onu bıle umursamıyor ınsan.
bu arada epıdural yada spınal anestezıden hıc korkmayın cok rahat gecıyor ama sonrasında bıraz agrı oluyor.
benım dıkısler cok agrı yaptı.yurudukce agrısı azalıyor.
cok skur sımdı daha ıyıyım.dogum hıkayemı musaıt oldugum en kısa zamanda yazıcam.
hepınızı cok sevıyorum.
bu arada oglusumuzun adını MERT koyduk.

:dance: :dance: :dance:

Allah bize senin haberini de buradan okumak nasip etsin inşaaallaaahh. Umarım sütü de gelir bir an önce, minik Mert iyice beslenir:Saruboceq:

Allah rahmet eylesin, eşine ve yakınlarına dayanma gücü versin :(((

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza . Ben 3 buçuk yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz aslında devamlı gittiğim bir doktor vardı ama salak adam eşimden hiç spermiyogram istemedi tabi ben ne klomid kaldı kullanmadığım ne pregnyl iğneler ... ultrasonla yumurta gelişimi takipleri vs... Üstelik en kötüsüde her ay adet günüm geldiğinde deli gibi bebek haberi beklemem bir gün dahi adetim gecikse testler yapıp sonunda hüsrana uğramam ve sonunda doktorumu değiştirdim ve tabiiki doktorun ilk istediği benden ve tabiikide eşimden tahliller .. benim adetimin 2 gününde tekrar gelmemi ogün ultrasona gireceğimi ve tüm sonuçları değerlendireceğini söyledi . Bundan tam bir hafta önce perşembe randevumuza gittik ve önce benim snuçlara baktı hormon vs. herşey tamam . Eşimin sonuçlarınıda hemşireden rica etti ve önüne koydu ve doktor hanım bir müddet sessiz kaldı ve eşimde ne oldu doktor hanım yoksa kötü bişiymi var dedi doktor da telaşlanma ama hiç sperm yok dedi eşim tam anlamıyla şok tabi bende ne anlamadım falan doktor bak telaşlanma henüz birşey belli değil vs dediysede eşimin yıkılışı ve o anda hıçkırarak ağlamak isteyip kendini tuttuğunu görebiliyordum bense sanki bir film izliyorum sanki rüyadayım ve birinin beni uyandırmasını bekliyorum aynı zamandada eşime destek olmak için soğukkanlı olmam gerektiğini biliyordum . Doktorun dediği bir ürologdan randevu almamız gerektiğini ilk önce şırınga yöntemiyle oda olmazsa cerrahi işlemle sperm aranacağını yüksek ihtimalle bulunacağını seri kanlı olmamız gerektiğini söyledi ve çıktık .Tabi hastane-ev arası nasıl geldik eşim kendini nasıl odaya attı ve nasıl hıçkırarak ağladı doktorun söyledikleri..Bana en çok koyanda eşimin her zaman bu konudan sanki hissetmiş gibi korkuyor olmasıydı ilginç bir tesadüf diyelim.Şimdi ise önümüzdeki salı günü eşimin doktorda randevusu var ve ne diyecekler ne olucak hiçbir fikrim yok
Acaba hiç çocuğunuz olmazmı diyecekler yoksa umut vericeklermi bilmiyorum ve eğerki eşime tam kısır teşhisi konursa ne yaparım yada ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok ve acayip desteğinize ihtiyacım var Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar

Bu sitede erkekler için çok güzel kürler var, yapanların genelde artış oluyor.Bakmanı tavsiye ederim. Hem testi bir başka yerde daha yaptırmanızı tavsiye ederim. Tese falan yapıyorlar, yine de buluyorlar. Umarım sizinde öyle olur, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

yaaaaa canım çoz zor bir durum ALLAH sabır versin

öncelikle hoşgeldin canım...
ameliyat çok basit bir operasyon...ilk günü bile ayağa kalkabilir...
ama tabiki ıstırahat etmesi lazım...
canım değerlerinizin ne zaman düzeleceği hiç belli olmaz...
dr lar1 sene içinde olabilir diyorlar....
canım senin hastaneye özel birşey götürmen gerekmez...
sadece eşine pijama terlik alsan yeter...
hastanede en fazla bir gün kalırsnız...

canım kilo almak için her gece ilık süte bal katıp iç...
bal söylemişti...
işe yarıyor bence...
2 aydır içiyorum birde köyde taze inek sütü içtim o daha yağlı olduğu için 20 günde kilo aldığımı farkettim....

sğl canım bilgin için mutlaka deneyeceğim bunu..eğer iyi birini bulabilirsem temiz şöyle sütünü içebileceğim birini yakın civarda köylerde de var ordanda getirtirim ...yeterki azcık alayım..hem bebiş için hemde aldığım kıyafetleri tekrar yaptırmak zorunda kalmam belki artıkk kaydirigubbakcemile3

Nesrin cim çok zor arkadağnın yaşadığı benimkide denşz dye tuturuyor izin vermiyorum açılıyo çünkü şimdi hiç göndermicem bu sene ben gidemediğim için
çok zor Allah sabır versin arkadaşına
Kızlar böyle zamnalarda insna anlıyor Alla hayılrısını versin eşlerimize bizlere sağlık versinn

sğl canım bilgin için mutlaka deneyeceğim bunu..eğer iyi birini bulabilirsem temiz şöyle sütünü içebileceğim birini yakın civarda köylerde de var ordanda getirtirim ...yeterki azcık alayım..hem bebiş için hemde aldığım kıyafetleri tekrar yaptırmak zorunda kalmam belki artıkk kaydirigubbakcemile3

canım normalde ben yaklaşık 2 aydır içiyordum bu 2 ayın 20 gününü memleketteydik orda içtim...
ve 20 günde gözle görülür bir artış gördüm...
burda da içmeye devam ediyorum ama burda öğle taze güvenilir süt alacak biryer yok...
yani paket süt içiyorum...

of ya çok başım ağrıyor ilaç da alamıyorum :delphin:
geçmiş olsun canım:teselli:opuyorumnanaktan

rabbim sabır versin....
geçenlerde de eşim şileye gitmişti....
gelene kadar hiç aklımdan çıkmadı...

canım şuan bakıyorum...
çok şey biliyorduk ama bu kadar ayrıntılı ilk defa duyuyorum...
rabbim ne büyüksün...

ah tşk ederim fadikcimm sen nasılsın a.s.
iyiyim canım çok sağolopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim burada sizlerle paylaşmakla çok iyi yapmışım bana çok moral verdiniz Birebira,Aşk meleği,azra-azra,Sidelya01,Fadik hepinize gönülden teşekkür ediyorum inşallah eşimle ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edicem ve dediğiniz gibi biz birbirimize dua edicez ve destek olucaz.Bebek isteyen herkese rabbim en kıza zamanda sağlıklı sıhhatli bebişler kucaklarına almayı nasip etsin.En başta burdakiler inşallah sizlerden güzel haber aldıkça bundan böyle bende mutlu olucam.Görüşürüz....

Başınız sağolsun canım...:Saruboceq:

Biz de gidemedik Kastamonuya....

günaydın kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem eşimde varikosel başlangıcı ve iltihap vardı ama ben dün hamile olduğumu öğrendim ben hamileyim bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim darısı bu topicteki arkadaşlarımın başına....

günaydın kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem eşimde varikosel başlangıcı ve iltihap vardı ama ben dün hamile olduğumu öğrendim ben hamileyim bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim darısı bu topicteki arkadaşlarımın başına....[/QUO[/COLOR] hayırlı olsun MEVLAM DEVAMINA ERDİRSİN İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GÜZEL SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN BEBİŞİNİ SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:DARISIDA BİZLERE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem eşimde varikosel başlangıcı ve iltihap vardı ama ben dün hamile olduğumu öğrendim ben hamileyim bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim darısı bu topicteki arkadaşlarımın başına....

KIZLARRRRRRRRRR HAMİŞ VAR zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :teytey: :teytey::teytey:delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Back
X