• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende 3 düşük yaşadım...
artı eşimin sorunu ameliyatı...
benim genetik araştırmalar....
ama maşallah bizde çok değişen birşey olmadı....
birde şu var biz baştan berli öğle kumrular sevgililer gibi cicimler micimler aşkım bitanem yoktu hayatımızda...
biz biraz ot gibi başladık kaydirigubbakcemile3
ama kavgamız gürültümüz birbirimize saygısızlığımızda yok(yani aramız kötü değildi ne demek istediğimi anlamıştırsın)
halada o düzey devam ediyor...
ben şuna inanıyorum hayatta sorunlar dertler olmasa da bir bir evlilik ilk başlardaki gibi canım ciyerim aşkım bitanem sürmez...
zamanla biraz değişiklikler olur...
birde şu var ikimizde seneler geçtikçe evde bir bebek olmadığı için hayatımızda birşeylerin eksik olduğunu çok farketmeye başladık....
allah hepimiizn yardımcısı olsun....

evet ya ne güzel anlatmışsın aynen

ay bu cok sirin bir bebek
MASALLAHHH Rabb'im nazarlardan korusun
Allah bizlerede nasip etsin insallah
bizlerde bebislerimizin resimlerini koyalim
insallahhhh:Saruboceq:

bengüsuuu çok üzüldüm çok...
.Ağlıyorum şu an canım...
bu mucizeye rağmen taş kalpler yumuşamadı demek....
ve bir bebek merhaba diyemeden vazgeçilecekk hayatından.........
sözüm sana değil....
bu yuvayı dağıtan bozan o kaynanan olacak kadına ve çocuğuna rağmen dimdik duramayan kocana..
off Allahım sabır ver , güç ver bengüsuya.......

bengüsuuu çok üzüldüm çok...
.Ağlıyorum şu an canım...
bu mucizeye rağmen taş kalpler yumuşamadı demek....
ve bir bebek merhaba diyemeden vazgeçilecekk hayatından.........
sözüm sana değil....
bu yuvayı dağıtan bozan o kaynanan olacak kadına ve çocuğuna rağmen dimdik duramayan kocana..
off Allahım sabır ver , güç ver bengüsuya.......

bugün internetten kürtajı araştırırken kürtaj sonrası bebeklerin resimlerini gördüm dayanamadım...........

bengüüü canım inanmıyorum yaaa..
ne biçim erkekmiş bu yaaa..
aklım almıyor nasıl bir insan bu kadar dirayetsiz olur..
ne var annesinde bu kadar bi hayır demek sizin yeriniz ayrı herkes evinde mutlu olsun demek çok mu zor...
kahretsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:1shok: :1shok: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:O bebişee kıymaaasenağlamaömür boyu unutamazsın sonra

ALLAH bildiği gibi yapsın o kadını ayyy tutamıyorum kendimi yoksa atılıcam siteden ben eve gidiyorum tutamayacğım yoksa kendimi

bengünün durumu çok zor kızlar..
kendi iç sesini dinlesin bebek için birşey demiyelim..
hiçbirimiz kendisi de dahil aldırmayı istemez..
ama şartları da ortada.. öyle sorumsuz bir baba ne olduğu belli olmayan ailesi..
eşkiya gibiler..
Allah bengünün yardımcısı olsun..
bebeğin vebali o adamla ailesinin olucak..
boyunları altlarında kalsın..

allah bengusunun kocasını ıslah etsin.akıl fikir versin.bi cana kıyılacak onun yüzünden allahım sen yardım et..ne zorluklarla oluyor o bebekler..

benimde artık buraya veda etmemin vakti geldi malesef,hoşçakalın...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7836909#post7836909

çok üzüldüm bengücüm çok heleki onca zamandan sonra bebeğine kavuşmak üzereyken mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ama şu bir gerçekki o adam ve ailesi o meleği hiç haketmiyorlar sadece onlara zavallılar rabbim sizi bildiği gibi yapsın diyorum yuva yıkanın yuvası olmazmış bundan sonra seyreylesinler bakalımhayatlarında ne gibi değişiklikler oluyor kötükedihüso

bengücüm içindeki durum gerçekten çok zor sınavın çok ağır ,ama gönlüm bebeğin hayatta kalmasından yana özellikle bizim gibi bebek hasreti çekenlere,
en son kararı sen vereceksin
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım :teselli:
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
kelebeğin de dediği gibi...

Back
X