• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...

Canım ya bu nasıl bişey Allahım yardımcın olsun
nasıl kıyıcan canım ya ona okadar zor buldunki
Allahım bunun acısı nasıl geçer bu nasıl bi acıdır
offfffffffff offffffffffffffffffffffffff Hakkında inşallah en hayırlısını bulur onu yaparsın

bengüsuuu çok üzüldüm çok...
.Ağlıyorum şu an canım...
bu mucizeye rağmen taş kalpler yumuşamadı demek....
ve bir bebek merhaba diyemeden vazgeçilecekk hayatından.........
sözüm sana değil....
bu yuvayı dağıtan bozan o kaynanan olacak kadına ve çocuğuna rağmen dimdik duramayan kocana..
off Allahım sabır ver , güç ver bengüsuya.......

kızlar yeni gördüm şoktayım ne zor bir durum ya ALLAHIM sen bilirsin hiç bir kulunu zorda koyma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...

ay nekadar guzel masallah allah saglikli kucaginiza alip sevmeyi nasip etsin.boyle umut dolu yasanmis hikayeler okuyorum isim bambaska oluyo cana ballah bizede nasip eder enyakin zamanda ins,isteyen herkezlere.bizimde bebisimiz yoz busene 4tuncu senemiz doluyo:emir_bebek:

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

az önce gezinirken buldum bu sözü bir arkadaşımın msninde...........

çok güzel bir söz

Allahım yaaa..inanmıyorum..
nasıl olur böyle birşey???
tüylerim diken diken olduu..
ve ağlıyorum..
ne vicdansız insanlar bunlar..
ben de diyordum bak ne güzel..
bengünün yuvası da kurtuldu..
çok üzüldümmmmmm çookkk...

buda çok tatlı allah bağışlasın:nazar:

canım ne güzel RABİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin analı babalı uzun ömürlü büyüsün inşş darısıda bizlere olsun canım

bengısu için gerçekten cok zor bi durum senin için hangisi doğru olacaksa onu yaparsın fikir vermeye gerek yok ama desteğe ihtiyaç duyduğun zaman burda olaağız emin ol buna ne diyelim bir şeyi isterken hayırlısını istemeliyizz değil miii

ay nekadar guzel masallah allah saglikli kucaginiza alip sevmeyi nasip etsin.boyle umut dolu yasanmis hikayeler okuyorum isim bambaska oluyo cana ballah bizede nasip eder enyakin zamanda ins,isteyen herkezlere.bizimde bebisimiz yoz busene 4tuncu senemiz doluyo:emir_bebek:

Teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda inşaallah sizede nasip eder..

tebrik ederim arkadaşım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizede böle mücizelerr nasip etsin inşallah yarabbimmm:Saruboceq:

selam kızlar bugün google da sorun vardı ilk defa girdim hepinize selamlar........kpss tercihleri nedeniyle yoğunluk vardı galiba o geldi aklıma benim.........

Back
X