• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şirine tşk ederim iyi olmaya çalışyorum iştezemuszemus

ben hiç söktürücü kullanmadım kızlar zararlı değilmiki?
pek sağlıklı sayılmaz....
ama başka şansımız yok...
ilaç içmeden adet gelmiyor ki....
2 ay belki gelir diye bekledim...
ama gelmedi yine mecbur kaldım...
bu ilçalar adetlerin iyice düzenini bozuyor....

neresini yazayım fadik?
canım alt alta düzgün bir şekilde yazabiliyorsan hepsini yaz...
ama yanda normal değerleri varsa onları yazmana gerek yok

Pcoslu olunca mecbur kalıyosun malesef :sinifsinif:
pcoslu olunmaz pcoslu doğulur demi fadikom :lepi:
kızlar bende yatıyorum yarın misafirim var iyigeceler
kaydirigubbakcemile4
evet canım:lepi:
ama bende pcos varmı bilmiyorum...
pcos ta kist olmuyormuydu...bende kist yok....

kizlar o kadar iyi anliyorum ki sizi
bu gecikmeler ne kadar strese sokuyor insani aklimiza binbir turlu seyler geliyor
insallah onumuzdeki aylarda adet olmamizi bebisimiz engellesin:emir_bebek:
ama gelmezsede adet zamaninda gelsin hep
cunku gercekten cok zor:bbo:
sağol canımopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız?

şirine tşk ederim iyi olmaya çalışyorum iştezemuszemus

ben hiç söktürücü kullanmadım kızlar zararlı değilmiki?

valla bilmem ki canım zararını ..ne ilaçlar kullanıyoruz yan etkis olmayan ilaç yokki hiç zaten ..ama olamayınca mecbur kalıyorsun vucüdün nomale dönsün diye..ben sadece bir ay gecikti olamadım çatladım resmen..bu sıkıntıyı sürekli çeken arkadaşlara rabbim yardımcı olsunn ..

canını sıkma canım eşinin değerlerine ..bazen geçiş dönemleri olabiliyor ...

canım sayı 41 milyon güzel
evet hareket yavaşlığı var...
morfoloji %3 oda biraz düşük...

ama canım siizn teste gözüme takılan hacim miktarı 1 ml biraz az...
hacimi yani miktarı biraz daha fazla olsa değerleriniz daha iyi olur gibi...
zaten bu miktar her zaman aynı olmuyor...
biizm testlerde hep değişik...

Son düzenleme:
hmm tşk ederim fadik ya sayı iyi dedi zaten dr ama işte hareket az olduğu için faydasız dedi sigarayı bırakacak dedi .............

hmm tşk ederim fadik ya sayı iyi dedi zaten dr ama işte hareket az olduğu için faydasız dedi sigarayı bırakacak dedi .............

sigara çok önmeli canım...bıraksa çok iyi olur...
canım eşin üroloğa gittimi...eğer gitmedi ise bence gitsin...
varikosel olma ihtimalide olabilir...

muayene içinmi muayene için gitmedi
evet sigarayı bırakması gerek ama zor bakalım hayırlısı gidecek ürologada

tamam canım zaten ürolog size gereken herşeyi söyleyecektir...
inşallah eşin sigarayıda bırakır...
allah yardımcınız olsun canım....

bem yatıyorum canım sana hayırlı geceler....

günaydın hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin gönlündeki melekleri bu günün hatrına en kısa zamanda verir inş .............

kızlar dün gittim kanımı verdim...
siz gidin 7 de ararsınız dediler...
7 de aradım negatif...değerim kaç diyorum değeriniz yok negatif diyo alla alla ben b-hcg istedim diyorum ama biz b-hcg yapmadık,gebelik testi yaptık bunda değer cıkmıyo dedi...ben b-hcg istiyorum kan varsa onu yapın dedim tamam dediler...bu akşam 7 de cıkacak...
teli kapattım sinirlerim bozuldu ağladım,ağladım...sonra uyudum...
işte böyle 15. günüm adet olmadım ama hala %1 de olsa umudum var...
kanda gebelik testi ile b-hcg arasında ne fark var...
b-hcg kaç olunca kanda gebelik görünüyo acaba?

kızlar dün gittim kanımı verdim...
siz gidin 7 de ararsınız dediler...
7 de aradım negatif...değerim kaç diyorum değeriniz yok negatif diyo alla alla ben b-hcg istedim diyorum ama biz b-hcg yapmadık,gebelik testi yaptık bunda değer cıkmıyo dedi...ben b-hcg istiyorum kan varsa onu yapın dedim tamam dediler...bu akşam 7 de cıkacak...
teli kapattım sinirlerim bozuldu ağladım,ağladım...sonra uyudum...
işte böyle 15. günüm adet olmadım ama hala %1 de olsa umudum var...
kanda gebelik testi ile b-hcg arasında ne fark var...
b-hcg kaç olunca kanda gebelik görünüyo acaba?

günaydın hoş geldin şeker inş dediğin gibi olurda cumamız seninle dahada mutlu geçer canım ama o konuda benim bir bilgim yok ama mutlaka bilgisi olan yazar şeker

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HAYIRLI CUMALAR BU GÜN AÇILAN ELLERıMıZı BOŞ ÇEVıRMESıN MEVLAM HEPıMıZ DıLEĞı ıSTEĞı GÖNLÜMÜZDEKı OLUR ıNŞŞŞ HAYRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASıP ETSıN RABıM HEPıMıZE :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrocuğum ben temmuz 8 de adet oldum yeni adet tarihim 6 ağustos eklersen sevinirim

HCG hormonunun yapısı…
HCG veya daha uzun açılımı ile “Human Chorionic Hormon” adı üstünde insan plasentasındaki koryonik hücrelerden sentezlenen ve gebeliğin devamı için şart olan protein yapısındaki bir hormondur.

HCG hormonunun alfa (α) ve beta (β) olmak üzere iki ayrı alt grubu (sub-unit) vardır. Alfa HCG, kanda dolaşan LH (Lüteinizan hormon) ve TSH (Tiroid Stimulan Hormon) ile oldukça benzer yapıdadır. Hatta kanda ölçüm değerleri bu benzerlikten ötürü yanlış sonuçlar verebilmektedir.

HCG hormonunun beta alt grubu ise bahsi geçen hormonlarda oldukça ayrı bir yapıya sahiptir ve bu nedenle kanda gebelik testlerinde daha sensitif (duyarlı) bir sonuç vermektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı kanda gebelik testlerinde ölçülen HCG hormonunun beta subunit’i veya daha kısa adıyla β (Beta) HCG’dir.

alıntıdır..

hala umudum var kızlar...

Back
X