Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız kımse kalmamış burda ama
ALINTI YAPTIM Bİ TOPİKTEN KIZLAR ALLAH İSTEDİMİ NE OLMAZKİ.[/
eşimin spermleri düşüktü..şimdi normal yolla hamileyim.şükürler olsun.. Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar sakın ama sakın umutsuzluğa düşmeyin. Benimin eşşimn değerleri düşüktü 13 milyon ..ileri haraketli 0 dı.. Yerinde hareketli % 50 idi..Doktor aşılama dedi. Aşılamadan sonrada tüp bebege geçeriz dedi.Bizde aşılamya karar verdik ağustosa karar verdik. Bu arada eşime Keçiboynuzu kürü ve pekmezi yedirdim ama sadece 1 ay. Sonra reflu oldu bıraktı.. Sigarayı bıraktı.. 2 ay sonra hamile kaldım..Arkadaşlar eşiniz sigara içiyorsa muhakkak bırakmalı.. ikna edin..Çokkkk mutluyum.. Allahıma şükürler olsun..Allah olmayan herkese versin.. Hepiniz için dua edeceğim
minoş hakkında hayırlısı olsun canım inşallah doğal olarak hamiş kalırsın canım aşılamaya gerek kalmaz......tulinyden balsurattan ne haber kızlar tuttu inşallah bebişleri ...bu arad liste yapılıyormu yapılıyosa kaçıncı sayfada.........yeter senide görmek güzel kız buralarda yoksam pc mi aldın eve gızzz
1 ay yedirmişş pehhkaydirigubbakcemile3ben 6 ay yedirdimde ne oldusırnaşık şey
zemuszemus zemuszemus zemuszemus annnammm nerde kız bende 1 yıldır deniyorum ama sonuç kocaman bir sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden artık takmıyorum bu
dengeler değişmeyecek bıraktım spermleri kendi halerine ne haleri varsa görsünler :sm_cool::sm_cool::sm_cool:muhtacım diye böle yapıyorlar biliyorum ama hiç umrumda deiğler artık küstüm onlarla konuşmuyorum :roflol::roflol::roflol:
minoş hakkında hayırlısı olsun canım inşallah doğal olarak hamiş kalırsın canım aşılamaya gerek kalmaz......tulinyden balsurattan ne haber kızlar tuttu inşallah bebişleri ...bu arad liste yapılıyormu yapılıyosa kaçıncı sayfada.........yeter senide görmek güzel kız buralarda yoksam pc mi aldın eve gızzz
Daha 1 yılcıkmı olmuşşkaydirigubbakcemile3Ben ozaman senin yanında fosilleşmiş dinazorum 2.5 yıl sırnaşık şey
iyi akşamlar cümleten keyifler iyidir inş.....
çok şükür tatlımiyi akşamlar cümleten keyifler iyidir inş.....
selam kızlar ,umarım hepiniz iyisinizdir,benim eşim geçen cmt ameliyat oldu sol 2. derece sağ1. derece varikoselden,mikrocerrahi yöntemiyle oldu,bugünde kontrolü vardı,dr gayet başarılı geçtiğini söylemiş,ama biz ne zaman ilişkiye başlayabiliriz soramadık vede 3 ay sonra çocuk olmazsa gel dedi,nasıl yani hemen olabilirmiki???
valla herkes uçtu yeterrrrrrrrrrrrrr diyorum artık kaydirigubbakcemile3