• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaslar nasilsiniz?
ben pek,iyi degilim bebek krizim tuttu yine!!!!
hatirlayanlar olur belki kiz kardesimin kactigini soylemistim 3-4ay filan oluyo dun gece diger kiz kardesimden ogrendim hamileymis, kactigindan beri gorusmuyoruz onun adina çok sevindim ama kendi adima yine cok uzuldum, bebek için omrumden giden tam 5sene var ve daha ne kadar gidecek bilemiyorum ama yoruldum.allahima isyan etmek istemiyorum ama neden bize bu zorluk ben hep ruyalarimdami opup koklayacam bebegimi!!!!!

hatirlayanlar olur belki kiz kardesimin kactigini soylemistim 3-4ay filan oluyo dun gece diger kiz kardesimden ogrendim hamileymis, kactigindan beri gorusmuyoruz onun adina çok sevindim ama kendi adima yine cok uzuldum, bebek için omrumden giden tam 5sene var ve daha ne kadar gidecek bilemiyorum ama yoruldum.allahima isyan etmek istemiyorum ama neden bize bu zorluk ben hep ruyalarimdami opup koklayacam bebegimi!!!!!

İşte bu isyana giriyor ayşem:delphin:

Herkezin SINAVI farklı iştee:delphin:

Rabbim yeterkii sağlıkk versinn.Geçen 5 seneye lütfen üzülmee..:delphin:

HEr zaman her gününe şükrett:delphin:
Sağlıklıyım..hastanelerde değilim.dermansız hastalıgım yok:delphin:

inan herşeyın başıı sağlık:delphin:
salla bebe gelmesinn geleceğii zamanı rabbim biliyorrr:delphin:

dua etmekten başkaa biz kulların yapacak birşeyi yok:delphin:
duman altı yaptım yıne:delphin:

allah ne veriyorsa hayırlısını versin yüreğini ferah tut canım zamanı gelince verecektir kısmette var ise vermiyorsada inan vardır bir sebebi :Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

İşte bu isyana giriyor ayşem:delphin:

Herkezin SINAVI farklı iştee:delphin:

Rabbim yeterkii sağlıkk versinn.Geçen 5 seneye lütfen üzülmee..:delphin:

HEr zaman her gününe şükrett:delphin:
Sağlıklıyım..hastanelerde değilim.dermansız hastalıgım yok:delphin:

inan herşeyın başıı sağlık:delphin:
salla bebe gelmesinn geleceğii zamanı rabbim biliyorrr:delphin:

dua etmekten başkaa biz kulların yapacak birşeyi yok:delphin:
duman altı yaptım yıne:delphin:

:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

nasıl olsa kkımse gelmıyor topıge bosver ıcelım guzelleselım
:içelim::içelim::içelim::içelim:

aysem balsurata katılıyorum..rabbım buyuk:Saruboceq::Saruboceq:

canim Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin ,rabbim sabir versin,ins birgun olur bizimde bebeklerimiz ,tevekkul etmek gerekiyo galiba ,baska caremizde yok
dun aksam benimde tutmustu bebek krizim adet sancilarim baslayinca, birde netten azospermle ilgili birseyler arastirdim moralim iyice bozulmistu, agladimmmm uzun sure...

haklisin balim bu benim sinavim ama artik zor geliyo
hergun hersey için sukrederim, sabah yataktan gece yatana kadar sukrederim hersey için bebek konusunda bile sukrederim hiç sansi olmayanlari dusunup halime sukur derim
hatta dusuk yaptim ona bile sukrediyorum en azindan hamile kalabilecegimi biliyorum diye ama ne bilim bazen boyle koyuyo iste aslinda hayat dolu bi insanim ama bazen boyle arabesklesebiliyorum
bebek olunca 5sene cabuk unutulur

allah ne veriyorsa hayırlısını versin yüreğini ferah tut canım zamanı gelince verecektir kısmette var ise vermiyorsada inan vardır bir sebebi :Saruboceq:
oyle canim insallah bizde tadariz anneligi ama bazen gelliyolar iste!!

:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

nasıl olsa kkımse gelmıyor topıge bosver ıcelım guzelleselım
:içelim::içelim::içelim::içelim:

aysem balsurata katılıyorum..rabbım buyuk:Saruboceq::Saruboceq:
oyle canim hiç bir zaman buyuklugunden suphe duymadim
içmek rahatlatacaksa bi kadehte ben isterim
:içelim:
canim Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin ,rabbim sabir versin,ins birgun olur bizimde bebeklerimiz ,tevekkul etmek gerekiyo galiba ,baska caremizde yok
dun aksam benimde tutmustu bebek krizim adet sancilarim baslayinca, birde netten azospermle ilgili birseyler arastirdim moralim iyice bozulmistu, agladimmmm uzun sure...

allah sizinde yardimciniz olsun canim; iste zaman gectikce yas ilerledikce insan degisiyo
aslinda benim için her gecen gun bebegime yaklastigim gundur ama bugun sanki dahada uzaklastim gibi geldi

:1hug:
haklisin balim bu benim sinavim ama artik zor geliyo
hergun hersey için sukrederim, sabah yataktan gece yatana kadar sukrederim hersey için bebek konusunda bile sukrederim hiç sansi olmayanlari dusunup halime sukur derim
hatta dusuk yaptim ona bile sukrediyorum en azindan hamile kalabilecegimi biliyorum diye ama ne bilim bazen boyle koyuyo iste aslinda hayat dolu bi insanim ama bazen boyle arabesklesebiliyorum
bebek olunca 5sene cabuk unutulur

Bende senin gibiydimm üzülürdüm perişan ederdim kendimii:delphin:yüreğimden bu bebe sevdası ,hasreti nasıl çıkıcak derdimm..Yüreğime ve beynıme kazınmıştımirmirmirmirVee sonunda bu düşünceleden tamamen kurtuldum .Sitede olan bir arkadaşımın sayesınde ondan allah razıı olsun.Boll boll dua ettt allahım sabır ver diyee.vee ben hepp dualar ettimmm ve dualarım kabul oldu..Canım o arabeks halinden tamamen kurtulmak istersen:1hug:bir dene derim:delphin:

herkesin sınavı farklı farklı işte ayşe haklısın ama gerçekten elden birşey gelmiyor ama şunu bilki herşey Rabbimin bir ol demesine bakıyor
inan ın bende inanmazdım mucizelere ta ki beni bulana kadar hiç umudum yoktu
şöyleki tüp bebeğe güveniyodum olursa bi ihtimal o şekilde olur diyordum ve olduda tüp bebekle bildiğiniz üzre kaybettim çok üzüldüm çok yandımm halada içim yanıyor çok ağladım isyan derecesine geldim ama yine dua ettim isyan etmeden ve kaybetsemde bunada şükür dedim neden mi çoğu kişi bir hamile kalsamda kaybetmsem derecesine gelmiş inan bebek beklerken bende öyleydim belki büyük konuştum konuştuğumada yandım sonradan ama olan oldu...... Ve bunada şükür dedim ne yapalım elden birşey gelmiypr diye ama bakın ne oldu hepiniz şahit olmadınızmı kaybettikten 9 ay sonra mucizemin gelmesine.. Bu yüzden umudunuz kaybolmasın benim hi beklemediğim anda geldi umarım sağlıkla alırım bu sefer........ ve inanıyorum ki burdaki arkaşlaım kimi tedaviyle ama çoğu beklemediği anda gelecek
Allah yardımcımız olsunn en kısa zamanda sizlerede nasip etsin dualarımdasınız

:1hug:

Bende senin gibiydimm üzülürdüm perişan ederdim kendimii:delphin:yüreğimden bu bebe sevdası ,hasreti nasıl çıkıcak derdimm..Yüreğime ve beynıme kazınmıştımirmirmirmirVee sonunda bu düşünceleden tamamen kurtuldum .Sitede olan bir arkadaşımın sayesınde ondan allah razıı olsun.Boll boll dua ettt allahım sabır ver diyee.vee ben hepp dualar ettimmm ve dualarım kabul oldu..Canım o arabeks halinden tamamen kurtulmak istersen:1hug:bir dene derim:delphin:

cok sagol canim bende bi kac zamandir namaz kilmayi dusunuyorum ama fazla bilmiyorum bu yuzden bi turlu baslayamadim ama baslicem kismet olursa eylul ekim gibide kuran kursuna gitmeyi dusunuyorum...
aslinda psikologa gidiyodum her hafta iyide geliyodu ama en son basarisiz transferimden sonra bi daha randevu almadim oyle bi duruma getirmisimki kendimi oylesine yasar gii oldum ama insallah toparlanacam cok sagolun destekleriniz için

herkesin sınavı farklı farklı işte ayşe haklısın ama gerçekten elden birşey gelmiyor ama şunu bilki herşey Rabbimin bir ol demesine bakıyor
inan ın bende inanmazdım mucizelere ta ki beni bulana kadar hiç umudum yoktu
şöyleki tüp bebeğe güveniyodum olursa bi ihtimal o şekilde olur diyordum ve olduda tüp bebekle bildiğiniz üzre kaybettim çok üzüldüm çok yandımm halada içim yanıyor çok ağladım isyan derecesine geldim ama yine dua ettim isyan etmeden ve kaybetsemde bunada şükür dedim neden mi çoğu kişi bir hamile kalsamda kaybetmsem derecesine gelmiş inan bebek beklerken bende öyleydim belki büyük konuştum konuştuğumada yandım sonradan ama olan oldu...... Ve bunada şükür dedim ne yapalım elden birşey gelmiypr diye ama bakın ne oldu hepiniz şahit olmadınızmı kaybettikten 9 ay sonra mucizemin gelmesine.. Bu yüzden umudunuz kaybolmasın benim hi beklemediğim anda geldi umarım sağlıkla alırım bu sefer........ ve inanıyorum ki burdaki arkaşlaım kimi tedaviyle ama çoğu beklemediği anda gelecek
Allah yardımcımız olsunn en kısa zamanda sizlerede nasip etsin dualarımdasınız

bende hiç beklemedim bi anda hamile kalmistim dondurulmus embriolarla ilk denemdi ve test gunumden once sancim olmustu acile gittigimde kan tahlili yapilmisti doktor hiç umit etmeyin progestan ve diger hormonlariniz cok dusuk hamile olmaniz imkansiz gibi demisti ama bebislerim ordaydi sonra beni cabuk biraktilar eger dusuk olmasaydi bugun kucagimda 9aylik bebislerim olacakti! ama hersey allahtan hakkimizda hayirlisini versin insallah

kizlar herkese selam
bencede bu bizim sinavimiz dua etmekten baska caremiz yok rabbim ol dedikten sonra olur ancak
bazen bende boyle umitsizliye kapiliyorum ama sonra sukur ediyorum sukurler olsun ki saglikliyimn esimle mutluyum allahim baska dert vermesin kizlar gercekten cok zor
BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYAMAZ ANCAK YASAYAN BILIR
IYIKI VARSINIZ HIC OLMAZSA DERTLERIMIZI PAYLASIYORUZ

kizlar herkese selam
bencede bu bizim sinavimiz dua etmekten baska caremiz yok rabbim ol dedikten sonra olur ancak
bazen bende boyle umitsizliye kapiliyorum ama sonra sukur ediyorum sukurler olsun ki saglikliyimn esimle mutluyum allahim baska dert vermesin kizlar gercekten cok zor
BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYAMAZ ANCAK YASAYAN BILIR
IYIKI VARSINIZ HIC OLMAZSA DERTLERIMIZI PAYLASIYORUZ

evet öyle canım.sizin için hayırlı olan hayırsız,hayırsız olan hayırlı olabilir ona göre düşünmek lazım.nasıl istemeyenlere veriyor onlar aldırıyor onlarınkide bi sınav bizimkide böyle sınav.sabırla bu sınavı geçecez allahın izniyle..allah istedimi ne olmazki.

oofff bugun pazar bukadar efkarlanmayalım yaaa sanırım ben kendim için sölüyorm birşeyi çok istemeyeceğim olmuyo ozaman dualrım var hamdlarım şükürlerim var yapabileceğim başka bişi de yok sanırım. boşverrr olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı ne ise yine alışıla geldiği gibi hayırlısı hadi sallama ya devaam dert etmeyelim :sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

oofff bugun pazar bukadar efkarlanmayalım yaaa sanırım ben kendim için sölüyorm birşeyi çok istemeyeceğim olmuyo ozaman dualrım var hamdlarım şükürlerim var yapabileceğim başka bişi de yok sanırım. boşverrr olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı ne ise yine alışıla geldiği gibi hayırlısı hadi sallama ya devaam dert etmeyelim :sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

:dance::dance::dance::sm_cool:

allah bu derdi kimseye vermesinmafoldumben mafoldumbenmafoldumben
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslarvereliniortak ben yeniyim neyi nasıl yapıcam tam bilmiyorum aslında:nazar:çok karısık geldı bana insaallah çözerimkaydirigubbakcemile3

Back
X