• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nur, aymes, nevro ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim paylaşımınız için ve dilekleriniz için inşallah bir dahaki sefere allahım bebeği olmayan hepimize nasip etsin anne olmayı
hamile olan arkadaşlarında bebeişlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
bu gece ilaç alıyorum ve sanıyorum sabaha kadar bebişim gitmiş olacak doktorum öyle dedi güçlü bir ilaçmış 6 saat içinde bitecek dedi o yüzdende gece al ilacı dedi öğlenede kontrole gel dedi hakkımızda hayırlısı

allah yardımcın olsun inşşş bundan sora hayatlarımızda güzellikler olur inşşşşş

gunaydin hatunlar nasilsiniz?
ben iyim simdi disciden geldim, cuma aksamindan beri acilarin çocugunu oynuyodum ;)

neyse kizlar ben kactim, fizik tedaviye gidiyorum dizim agriyo 3hafta oldu baslayali...
gorusuruz opuldunuz bye

AYŞEcim ben takıldım baska bir yere görmedim mesajı nı
geşmiş olsun her hastalık erken yaşlarda olmaya başladı artık ya

günaydın kızlar
günaydın gözümün nuru
Günaydın canım diş ağrısı çok kötüdür
bilirim bi diş bide kulak ağrısı gerçekten berbat
evet ya beniim yirmilikler 20 yıldır çıkmaya çalışıyorlar oofff çok kötü
Günaydın canım nasılsın
günaydın tatlımiyiyim çok şükür
ben iyim simdi disciden geldim, cuma aksamindan beri acilarin çocugunu oynuyodum ;)

canım geçmiş olsunçok zordur diş ALLAH YARDIMCIN OLSUN

kizlar test yapamadim esim istemedi belim agriyor dedim diye oda uzuluyor artik
biraz daha gecsin gunum cunku benim adetim gunu gunune gelen cinsten degil 28 ila 33 gun arasinda gelir normalde yani gecikme yok gibi bir sey
nur canim benim ki tup bebis degildi asilamaydi bir tanem
tup bebekte artik cok uzak gorunmuyor ama bakalim hayirlisi

hayırlısı minoşum..
inş düşündüğümüz gibidir..
mutlu haberini alırız günler sonra..

TÜLİNİM CANIM HAYAT BİR MUCİZE MUCİZE SENİDE BULUR GÜZELİM ALLAHIN İZNİ İLE İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş canım burda hepimizin o mucizeye ihtiyacı var zaten..

Tulinimm ikimize vurdu kırmızı kartttt :olmaz:

1 - 0 mağlubuz yine yaa salla balım delikafadulden delikafadulden

selam yetercim nasılsın tatlım balkafam gelmiş tülinim gelmiş hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan

saol pinkim nasılsın.. yerimseniben

nur, aymes, nevro ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim paylaşımınız için ve dilekleriniz için inşallah bir dahaki sefere allahım bebeği olmayan hepimize nasip etsin anne olmayı
hamile olan arkadaşlarında bebeişlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
bu gece ilaç alıyorum ve sanıyorum sabaha kadar bebişim gitmiş olacak doktorum öyle dedi güçlü bir ilaçmış 6 saat içinde bitecek dedi o yüzdende gece al ilacı dedi öğlenede kontrole gel dedi hakkımızda hayırlısı

seracım çok geçmiş olsun.
Allah sabır versin..
inş tekrar sağlıklı hamileliğin olur..

rabbim hakkında hayırlısını versin canımopuyorumnanaktanŞeniz
bakalım dr neye karar verecek....

gelince yazıcam fadiğim bakalım ne diyecek..

hayırlısı olsun canım benim..kist mist de yoktur beya inşş..tüp bebişe inşş gerek kalmaz canım..

bilmiyorum artık canım ama var gibi geliyor bana..

kızlar bugün eşim doktora gitti ve ultrason yapmışlar boyut vs normal demiş şimdiden kafana takma demiş . Senin gibi gelenlerin % 95 ine çözüm var artık teknoloji gelişti demiş . Bir ara tekrar sperm tahlili ve hormon tahlili istemiş Belkide sperm kanalarında bişi olabilir tabi ben bunu tercih ederim çünkü eğer öyleyse doğal yollada bebeğimiz olabilir şimdilik bilmiyoruz tekrar tahliller yapılınca anlaşılacak Bakalım 0 olan sonuçta hiç değişiklik olucakmı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Bu arada kızlar sıcak diyorsunuz ben ne yapayım söylermisiniz ben Riyad-Suudi Arabistanda yaşıyorum gündüz en az sıcaklık 40-45 seyrediyor :(((( Yanıyoruzzzz

hayırlısı neyse o olsun canım..
bu yolda sıkıntımız çok sağlık olsun zamanı gelince olacak veletler..

tülinim hayırlısı olsun arkadaşım yinede hiç belli olmaz bi mucize gelir bulur seni inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

kısmet bebişim..

canım mrb inş tüp bebeğe gerek kalmaz rabbim gönderir sana meleğini canım bide dr a gidicektin gene naptın gittinmi inş değerler dahada yükselir

özgülüm hoşgeldin canım..
sağol canım..

neyse kizlar ben kactim, fizik tedaviye gidiyorum dizim agriyo 3hafta oldu baslayali...
gorusuruz opuldunuz bye

geçmiş olsun ayşecim..
üst üste gelmişler inş ikisi birden de giderler..

hepinize selam kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıslarrrr nasılsınız gelip gidip duruyorum bihamiş çıkar diye çalışın kısım yaa tembeller hamiş çıkarın hadii bir ki bir ki .

merhaba barbie oncelikle gecmis olsun
esinde sperm bulunamamismiydi
doktorunuz turkiyedemi yoksa ordami

Canım benim eşim türk değil ben yaklaşık 4 yıllık evliyim ve Riyad da yaşıyorum.Ve 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı ve Burda Riyad "da doktora gittik bir süre eşimin sorunundan habersiz salak bir doktorda beni clomid ve çatlatma iğnesi kullanarak tedavisi ile uğraştık sonra doktor değiştirdik ve eşimde spermiogramda 0 çıktı ve şimdi bir takım tahliller yapılacak henüz sorunun asıl sebebini bilmiyoruz inşallah bir şekilde bebek sahibi olma şansımız olur korkularım var umarım yersizdir sonuçlar çıktıkça sizinle paylaşıcam.Sizde dualarınızda unutmayın.Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.Kucaklarını doldursun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı neyse o olsun canım..
bu yolda sıkıntımız çok sağlık olsun zamanı gelince olacak veletler..

ınşallah canım Rabiim daha çok aratmasın artık çok özledik çoook.Şöyle sımsıkı saracağım veledimi Allahım bir olsa...Hepimize Rabbim cennetinden meleklerini koysun göbişlerimize...:emir_bebek:

Son düzenleme:
kız uykucu jeyand naber yaa bizim hatunlar hep burda vallaa :)
bu arada diğer kızlara mrb demedim hepinize mrb kızlar benim eşimdede sperm hareket sorunu var bide mofoloji düşük umarım bigün bizde anne oluruz kısmet eder rabbim

opuyorumnanaktanh.g canım..umarım topiğimiz uğurlu gelir sanada.buraya adımını atım o ay hamiş kalanlardan olursunn inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar iyi gecler nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım işteeee bnm listede adet tarıhım 17 temmzu yazıo ama benım 9temmuz olması gerekıyor fakt ne gelen var ne giden delircem..

tamam canım düzeltim listedeki tarihini..ama sen bilirsin yinede bir test yapsaydın canım yaa:1rolleyes:

Back
X