• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar bu topikte yeniyim beni de aranıza alırsaız sevinirim.Size kendimden bahsedeyim.Mart ayında bebiş düşünmeye başladık önce kontrole gideyim dedim ve prolaktin sorunum olduğunu öğrendim.2 ay ilaç kullandım yumurta takibi klomen derken gebe kalamadım.Eşim muayene oldu.Doktor çok hafif varikosel olduğunu söyledi şimdilik ameliyata gerek yok dedi.Sperm sonuçlarında sadece ileri doğru hızlı sayısı sıfır çıktı.Bu ay 3 yumurtam vardı çatladılar fakat olmadı.Doktorum sana daha fazla yüklenmeyelim 2 ay bekleyip eşinin sonucuna göre hareket edelim dedi.Kızlar sizce ben hızlı sperm olmadığından mı hamiş olamıyorum?Benim durumumda olan var mı?

kızlar bence artık o konuyu kapatalım...yoksa yetkililerden uyarı alacağız....

ben konuyu değiştireyim...

bilim bakayım ben bugün kimi gördümhihoyyyt
sabah nesrinnin(nesrinsavaş) yanına uğradım:asigim::1hug:
tanıştık biraz sohbet ettik:asigim:
seninle tanışmak çok hoştu canımopuyorumnanaktanŞeniz

kızlar ayriyeten eşim test verdi....
aslında test vereli çok olmamıştı ama elimizdeki testler çok ayrıntılı değil...
bu yüzden nasıl bir tedaviye karar verebilmemiz için önce şu değerlerin ayrıntılı bir şekilde nasıl olduğuna bir bakalım dedik...
sonuc perşembe çıkacak...

fadikcim inş daha iyi çıkar bu kez sonuçlarınız..

Selam kızlar. Bu aralar dinleniyorum. O yüzden gelemiyorum pek. Dün gece yine kanamam oldu. Çok korktum her seferinde yüreğim yerinden oynuyor. Gece 12. Neyse ki sabahı zor ettim. Dr.a gittik sabah erkenden. Meğer miniğim bana kendini göstermek için numara yapmış. Kalp atışlarını gördük Rabbime bin şükür. 4.aya kadar kanamalar olabilir dedi dr.
Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın. Can-ı gönülden sizler için sürekli dua ediyorum.
tulinim sen de canını sıkma bitanem. Her yerde kendini bilmeyen insanlar karşımıza çıkabiliyor maalesef.

sonuna kadar gitsin inş canım..
sağ salim al kucağına..

kızlar hepinize teşekkür ederim..
ilk görünce çok sinir oldum o yüzden sizinle paylaştım hemen..
keşke demeseydim dedim şimdi o kız laftan anlayan biri değil işte ortada..
cevap vermeyin ona..

doktordan 3cm lik kistle geldim..
eşimin doktoruna göre tedaviye karar verilecek.
bu ay yine doğum kontrol hapı içicem..

Selam kızlar bu topikte yeniyim beni de aranıza alırsaız sevinirim.Size kendimden bahsedeyim.Mart ayında bebiş düşünmeye başladık önce kontrole gideyim dedim ve prolaktin sorunum olduğunu öğrendim.2 ay ilaç kullandım yumurta takibi klomen derken gebe kalamadım.Eşim muayene oldu.Doktor çok hafif varikosel olduğunu söyledi şimdilik ameliyata gerek yok dedi.Sperm sonuçlarında sadece ileri doğru hızlı sayısı sıfır çıktı.Bu ay 3 yumurtam vardı çatladılar fakat olmadı.Doktorum sana daha fazla yüklenmeyelim 2 ay bekleyip eşinin sonucuna göre hareket edelim dedi.Kızlar sizce ben hızlı sperm olmadığından mı hamiş olamıyorum?Benim durumumda olan var mı?

nergis hoşgeldin canım..
canını sıkma demek ki önemli birşey yok sizde.
ileri hızlı olsa daha iyi olur tabi ama..
iyisi mi sen değerleri bi yaz buraya bakalım ne ne kadarmış..
zamanı gelince olacak merak etme canım..
üzme kendini..

Fadikçim inşallah sonuçlar çok güzel çıkar
çok kıskanıyom böyle birbirinizle tanışınca
bende tanışmak istiyom ya benimlede tanışın nolurr:kedi:
şaka bi yanada bi istanbul buluşmasıda bizmi ayarlasak
ne yapsak gerçi bütün topikle tanışmak isterim
ama birbirimize bazı arkadaşlarla çok uzağız
gönülden çok yakınız tabikide yer olarak işte.

aymesim ben birara uğraştım istanbuldaki bizim topik arkadaşlarımızla ama kimse yanaşmadı. aslında havalar ısındı ne güzel olurdu şöle piknik tarzı bişey. ne dersiniz kızlar. bir hafta sonu yapsak mı?:lepi:

kızlar bence artık o konuyu kapatalım...yoksa yetkililerden uyarı alacağız....

ben konuyu değiştireyim...

bilim bakayım ben bugün kimi gördümhihoyyyt
sabah nesrinnin(nesrinsavaş) yanına uğradım:asigim::1hug:
tanıştık biraz sohbet ettik:asigim:
seninle tanışmak çok hoştu canımopuyorumnanaktanŞeniz

kızlar ayriyeten eşim test verdi....
aslında test vereli çok olmamıştı ama elimizdeki testler çok ayrıntılı değil...
bu yüzden nasıl bir tedaviye karar verebilmemiz için önce şu değerlerin ayrıntılı bir şekilde nasıl olduğuna bir bakalım dedik...
sonuc perşembe çıkacak...

fadikommm seninle de tanışmak çok güzeldi... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah valla fiziğine hasta oldum... ben tombiş kaldım senin yanında:kedi:bu arada eşinin çok güzel çıkacak sonuçları inşallah olumlu düşün...
ben yarın öğleden sonra bakarım tüp bebeğe bazen çıkmış olabiliyor çünkü... merak etmeden de söler,im sana...kaydirigubbakcemile5

Fadikçim inşallah sonuçlar çok güzel çıkar
çok kıskanıyom böyle birbirinizle tanışınca
bende tanışmak istiyom ya benimlede tanışın nolurr:kedi:
şaka bi yanada bi istanbul buluşmasıda bizmi ayarlasak
ne yapsak gerçi bütün topikle tanışmak isterim
ama birbirimize bazı arkadaşlarla çok uzağız
gönülden çok yakınız tabikide yer olarak işte.

fadikçim inşallah herşey yolunda gider. Sonuçlarınız çok iyi çıkar canım. Allahım gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

fadikcim inş daha iyi çıkar bu kez sonuçlarınız..
çok sağolun kızlar...
inşallah güzek çıkar....

doktordan 3cm lik kistle geldim..
eşimin doktoruna göre tedaviye karar verilecek.
bu ay yine doğum kontrol hapı içicem..

demek yine kist:olmaz:
bitanem hayırlısı ne diyelim...
inşallah bundan sonra dr lar en doğru tedavi neyse onunla başlarlar....

nergis hoşgeldin canım..
canını sıkma demek ki önemli birşey yok sizde.
ileri hızlı olsa daha iyi olur tabi ama..
iyisi mi sen değerleri bi yaz buraya bakalım ne ne kadarmış..
zamanı gelince olacak merak etme canım..
üzme kendini..

Sağol tuliny şuan sonuçlar yanımda değil hatırladığım kadarıyla sayı 110milyon yerindehareketli %55 hareketsiz %40 falandı.Sadece ileri doğru hızlı saptanamamıştı.Eşim birbuçuk aydır evicap ve klomen kullanıyor.Keçiboynuzunada başladık bakalım artık.Doktor ağustos sonu gibi yeniden test istedi.O sonuca göre ya aşılama olacak ya da sizi tüp bebeğe yönlendiririm dedi.Şuan bende bir sorun yok o yüzden tedaviye ara verdik beklemedeyiz

al benden de o kadar aymesim neden bizlerde tanışamıyoruz yaaa ne güzel etmişsin fadikim...........tülincim şekercim geçmiş olsun ..........nergis33 rabbim yardımcınız olsun inş.topiğimizde mutlaka probleminizden anlayan biri çıkar bekle canım sen benim bilgim yok ama......bu arada hoş geldin aramıza da

canlar bende çıkıyorum inş yarın yada yarından da yakın yani akşam görüşebiliriz.hoşçakalın ALLAH a emanet olun inşş

al benden de o kadar aymesim neden bizlerde tanışamıyoruz yaaa ne güzel etmişsin fadikim...........tülincim şekercim geçmiş olsun ..........nergis33 rabbim yardımcınız olsun inş.topiğimizde mutlaka probleminizden anlayan biri çıkar bekle canım sen benim bilgim yok ama......bu arada hoş geldin aramıza da

Sağol canım inşalah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.:Saruboceq:

hoşgeldin canıma.s.
ileri hareketli olmaması tabi biraz etkiliyor...
ama kesinlikle olmaz diyemeyiz...
inşallah kullandığınız ilaçlar şifa olur...

aymesim ben birara uğraştım istanbuldaki bizim topik arkadaşlarımızla ama kimse yanaşmadı. aslında havalar ısındı ne güzel olurdu şöle piknik tarzı bişey. ne dersiniz kızlar. bir hafta sonu yapsak mı?:lepi:

maşallah valla fiziğine hasta oldum... ben tombiş kaldım senin yanında:kedi:bu arada eşinin çok güzel çıkacak sonuçları inşallah olumlu düşün...
ben yarın öğleden sonra bakarım tüp bebeğe bazen çıkmış olabiliyor çünkü... merak etmeden de söler,im sana...kaydirigubbakcemile5
bende öpüyorum opuyorumnanaktanŞeniz
aaaa canım sen çok tobbiş değilsinki....
bana hiç öğle gözükmedi....
ayrıyeten çok şekersinopuyorumnanaktan
tamam canım eğer sonuç erken çıkarsa bana yazarsın....

kızlar evet ya herkes buluşuyor birtek biz beceremiyoruzfisfisfis
ama zaten benim eşim bırakmazki:delphin:

Valla canım ben çok isterim görüşmeyi
güzel olur dediğin gibi:lepi:

slmlar esim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu o zamanki semen analizi sonucu
miktar:3ml
görünüm:opak
likefaksiyonsüresi(37derece)
ph:8
viskozite:normal
sayı:45milyon
harektli sperm yüzdesi:%30
HAREKETİN DEGERLENDİİLMESİ (1 SAAT)
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hreketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
2-3 lökosit görüldü
1 TEMMUZ 2009 DA YAPILAN SEMEN ANALİ ASSAGIDA
VOLÜM:4.5CC
RENK GÖRÜNÜM:OPELESAN
LİKEFAKSİYON HIZI:120DK
HAREKET ORANI 30DK:%85
HAREKET ORANI 60DAK:75
HAREKET ORANI 120DAK:%70
SPERM MORFOLOJİSİ
NORMAL YAPILI:%75
BAS ANOMALİSİ:%5
KUYRUK ANOMALİSİ:%10
MİKROSEFAL:%10
DEV CÜSSELİ:%-
MİKROSKOPİ
10-12 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
SPERM SAYISI
1CC DE:12MİLYON
ANLAYAN VARSA BU İKİ TEST ARASINDAKİ DEGİSİKLİKLER NEDİR ANLATABİLİRMİSİNİZ

canım daha önceki sayfalarada eklemiştin bazı arkadaşlar cevaplamıştı

selam kızlar. Bu aralar dinleniyorum. O yüzden gelemiyorum pek. Dün gece yine kanamam oldu. çok korktum her seferinde yüreğim yerinden oynuyor. Gece 12. Neyse ki sabahı zor ettim. Dr.a gittik sabah erkenden. Meğer miniğim bana kendini göstermek için numara yapmış. Kalp atışlarını gördük rabbime bin şükür. 4.aya kadar kanamalar olabilir dedi dr.
Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın. Can-ı gönülden sizler için sürekli dua ediyorum.
Tulinim sen de canını sıkma bitanem. Her yerde kendini bilmeyen insanlar karşımıza çıkabiliyor maalesef.

geçmiş olsun canım sağlıcakla kucağına alrsın inşşşş duaların içinde allah razı olsun inşşşşşşşş bizim mucizelerimizde gelecekler inşşşşşş

Yabangülüm arkadaş 2 günde bir gelip
aynı mesajı tekrar yazıyo
cevaplayanlarım ı görmüyo acaba
yoksa daha fazla cevapmı istiyo bilmiyorum

Nergis hoşgeldin aramıza canımopuyorumnanaktan
canım ileri hareketin olmaması etkiliyo
ne yazıkki arkadaşlarında dediği gibi
bizim ileri hareketlimizde %0
ama 0 la hamiş kalan arkadaşlarımızda var
daha bana o piyango vurmadı ama
inşallah tez zamanda hepimiz hamiş kalırız

Back