• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli??
laptopun şarzı bozuldu,kaç gündür giremedim topiğe.
çıldırıyodum nerdeyse..laelaelaelaelae

zeliş arkadaşımıza ben de çok üzüldüm..
Allah sabırlar versin..

şu sinirlendiğiniz topic var ya..
hani yeni evlilerin dikkatine diye başlayan..
kızlar benorasını niye açamıyorum yaw??
sinir oldum..:oklava:
çok da merak ettim..

allah yardımcısı olsun inşallah ne denirki:((((
minoşum hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seninde dediğing ibi önümüzdeki maçlara kazancaksın inşallah
tulinim sanada geçmiş olsun canım allah kurtarsın seni o illetlerden ne yapışkan bişey şu kistler ya:(((((

Bugün netim kopuktu giremedim öğlenden sonra ......
neler olmuş topikte yaa
tülişin topiğndeki kız ne yazmış neden yazmış
girip okuyamıyorum yetkim yokmuş
birileri açıklayabilir mi
mirmirmirmir

rabbim bizim gözümüze gösteriyo bence bunları kızlar ağlıyoruz yalvarıyoruz tabiki istiycez ama bazen isyanlar......gün hesaplamalar.......iğneler ilaçlar...........yok azospermmiş yok yaş 45 miş 35 miş.........rabbim diyoki ben istersem en olmazı oldururum..........sperm sayısı düşük diye mikrotesede sperm bulunamadı diye yumurta rezervi düşük diye senin çocuğun olmaz git bankadan al diyen doktorlar hadi bakalım hodri meydan..... açıklayın siz deneyin bakalım olcakmı haşa........hariçten gazel okumak kolay ........bizim yapacak bişeyimiz yok şimdilik ama allahtan ümit kesilmez demek çokmu zor bu doktorlar için.........çok değil sadece üç ay önce yapılacak bişey kalmamış bi banka düşünün dedi sperm bankası:((((( ama allah şükürler olsun şu an yaklaşık üç aylık hamileyim rabbim nasip ederse eşim baba bende anne olcam bunu gidip o doktora söylemeyi beta hcg testimi gözüne sokmayı çok istemiştim ama yetişemedim tayinciymiş gitti...önce allah nasip etcek rabbim nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa kuzularımızın allahın izniyle mutlaka gelcekler bir gün ...... bunu bi aklının kenarına koyabilse doktorlar hastalarda eminim daha pozitif olcak ama malesef.......neyse içimi döktüm kızlar biraz kusura bakmayın ........hepinizi öptüm .........iyi geceler........

nasılsın canom iyimisin kelebeklerin iyimi

iyiyim pinkim sağol canım kelebeklerim değil ama kelebeğim iyi allah şükür cumaya kontrolümüz var bakalım büyümüşmü minik kelebek:))

sen nasılsın canım senin yeni tarih ne zaman o güzel haberlerden sonra artık bi müjde bekliyoruz inşallah allahın izniyle........öptümmmmmm canım....

iyi geceler gecekuşlarıı nasılsınızz bakemmm çok şükür bizim sitede bağlattı interneti ama düşüp duruyoruz ama bakalım bu da yeterkaydirigubbakcemile5 yaa ben şaşırdım walla bu1 yaşındaki hamile olayına ee rabbimin işine karışımazz aslında caneylomun dediği gibi allah ol dedimi aslında yok mu örnekleri Hz. meryemin Hz. isaya babasız hamile kalması Hz ıbrahimin hanımı Hz.Sarenin 80 küsür yaşında hamile kalması güzel Rabbimin işleri bunlar aslında hep boşuna neyse hepimiz için Rabbimden mucize diliyorum :Saruboceq:

ins olur canim ins basit cozulebilir bir problemdir,bizde yurt disindayiz bizimde benzer seler basimiza geldi,13 mayista ilk defa dr a gittik spermiogram testi 0 cikti,20 mayista yine gittik yine 0 cikti,dr bize baska hiccc bir test yapmadi bubun sebebini bulamayiz tedavisi yok falan dedi bence tese yapalim dedi baska yolu yok dedi,bizde 23 mayista tese olduk sonuc negatif hic birsey bulunamadi,yani anliycan tam 10 gun icinde firtina gibi geldi ama etkisi suruyo tabi,ben o zaman hic birsey bilmiyodum tabi kur yada tedavisi varmi,ins bizde tedavi icin turkiyeye gitmeyi dusunuyoruz
rabbim yar ve yardimcin olsun....

canim benim hangi ülkedesin?orada tedavi imkanı yokmuş demek.Ama inşallah Türkiyede çözümünü bulursunuz canım Allahım ol derse olur bir mucizede sana inşallah....:Saruboceq:

Back
X