Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa aymesss daha gelmedi mi?
Günaydın canlar
geldim canım gelmemmi
haberleri okuyodum ondan geciktimŞeniz
ne bilim görmeyince şaşırdım... seni gördüğüme sevindim ama nasılsın?
seamlar günaydınlar kızlar bende erkenciyim bu sabah çıkıcam biraz sonra dışarı bakim dedim nasılsınız
Günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
rabbim bizim gözümüze gösteriyo bence bunları kızlar ağlıyoruz yalvarıyoruz tabiki istiycez ama bazen isyanlar......gün hesaplamalar.......iğneler ilaçlar...........yok azospermmiş yok yaş 45 miş 35 miş.........rabbim diyoki ben istersem en olmazı oldururum..........sperm sayısı düşük diye mikrotesede sperm bulunamadı diye yumurta rezervi düşük diye senin çocuğun olmaz git bankadan al diyen doktorlar hadi bakalım hodri meydan..... açıklayın siz deneyin bakalım olcakmı haşa........hariçten gazel okumak kolay ........bizim yapacak bişeyimiz yok şimdilik ama allahtan ümit kesilmez demek çokmu zor bu doktorlar için.........çok değil sadece üç ay önce yapılacak bişey kalmamış bi banka düşünün dedi sperm bankası(((( ama allah şükürler olsun şu an yaklaşık üç aylık hamileyim rabbim nasip ederse eşim baba bende anne olcam bunu gidip o doktora söylemeyi beta hcg testimi gözüne sokmayı çok istemiştim ama yetişemedim tayinciymiş gitti...önce allah nasip etcek rabbim nasip ettiyse yiyecek ekmeği varsa kuzularımızın allahın izniyle mutlaka gelcekler bir gün ...... bunu bi aklının kenarına koyabilse doktorlar hastalarda eminim daha pozitif olcak ama malesef.......neyse içimi döktüm kızlar biraz kusura bakmayın ........hepinizi öptüm .........iyi geceler........
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/289425-1-yasindaki-kiz-bebek-hamile.html#post7547660
kızlar inşallah linki verebilmişimdir hayret bişiy daha neler duycaz rabbim sen büyüksün:1shok:
:Saruboceq:şakkıdıGünaydınn fıstıklarr.Herkeze sağlık dolu bir gün diliyorum
günaydın bayanlar ..herkezin günü iyi geçsin
günaydın arkadaşlar a.s.
canım hakkınızda hayırlıs olsun umarım iyi çıkar sonucun sabırsızlıkla bekliyorum hadi iyi haberlerle dön inşallah. ban abak arkadaşımı elimden alma haaaaakızlar bence artık o konuyu kapatalım...yoksa yetkililerden uyarı alacağız....
ben konuyu değiştireyim...
bilim bakayım ben bugün kimi gördümhihoyyyt
sabah nesrinnin(nesrinsavaş) yanına uğradım:asigim::1hug:
tanıştık biraz sohbet ettik:asigim:
seninle tanışmak çok hoştu canımopuyorumnanaktanŞeniz
kızlar ayriyeten eşim test verdi....
aslında test vereli çok olmamıştı ama elimizdeki testler çok ayrıntılı değil...
bu yüzden nasıl bir tedaviye karar verebilmemiz için önce şu değerlerin ayrıntılı bir şekilde nasıl olduğuna bir bakalım dedik...
sonuc perşembe çıkacak...
canım adet oldum aşılama fosss oldu anlıcann:)))))) dün dr gittim ara verelim tedaviye dedim bende zaten biraz ara vermek istiyordum ramazan sonrası geene devam ederiz tabi bebiş süpriz yapıpı kendi gelmezse yeni adetim ağustosun 10 da canım
CANIM İNŞŞŞ RABİM BİZLEREDE O MUKDES DUYGUYU YAŞATIR İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yat dinlen bol bol canım bak kendine yorma kendini başka ne amaçın var bebeişinden başka dinlen bolb ol geçmiş olsunSelam kızlar. Bu aralar dinleniyorum. O yüzden gelemiyorum pek. Dün gece yine kanamam oldu. Çok korktum her seferinde yüreğim yerinden oynuyor. Gece 12. Neyse ki sabahı zor ettim. Dr.a gittik sabah erkenden. Meğer miniğim bana kendini göstermek için numara yapmış. Kalp atışlarını gördük Rabbime bin şükür. 4.aya kadar kanamalar olabilir dedi dr.
Allahım buradaki tüm arkadaşlarıma da tez zamanda bu duyguyu yaşatsın. Can-ı gönülden sizler için sürekli dua ediyorum.
tulinim sen de canını sıkma bitanem. Her yerde kendini bilmeyen insanlar karşımıza çıkabiliyor maalesef.
Fadikçim inşallah sonuçlar çok güzel çıkar
çok kıskanıyom böyle birbirinizle tanışınca
bende tanışmak istiyom ya benimlede tanışın nolurr:kedi:
şaka bi yanada bi istanbul buluşmasıda bizmi ayarlasak
ne yapsak gerçi bütün topikle tanışmak isterim
ama birbirimize bazı arkadaşlarla çok uzağız
gönülden çok yakınız tabikide yer olarak işte.
bende varım ama ben taşınayım benide bekleyin tüp bebeişe geçmeden ben buluşalım nolurrrrrr
aymesim ben birara uğraştım istanbuldaki bizim topik arkadaşlarımızla ama kimse yanaşmadı. aslında havalar ısındı ne güzel olurdu şöle piknik tarzı bişey. ne dersiniz kızlar. bir hafta sonu yapsak mı?:lepi:
fadikommm seninle de tanışmak çok güzeldi... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah valla fiziğine hasta oldum... ben tombiş kaldım senin yanında:kedi:bu arada eşinin çok güzel çıkacak sonuçları inşallah olumlu düşün...
ben yarın öğleden sonra bakarım tüp bebeğe bazen çıkmış olabiliyor çünkü... merak etmeden de söler,im sana...kaydirigubbakcemile5
canım ileri doğru olması gerekmiyo aşılamada bence hareketiniz aşılamaya göre süper ama morfolojıde çok önemli onuda yazsana bizeSağol tuliny şuan sonuçlar yanımda değil hatırladığım kadarıyla sayı 110milyon yerindehareketli %55 hareketsiz %40 falandı.Sadece ileri doğru hızlı saptanamamıştı.Eşim birbuçuk aydır evicap ve klomen kullanıyor.Keçiboynuzunada başladık bakalım artık.Doktor ağustos sonu gibi yeniden test istedi.O sonuca göre ya aşılama olacak ya da sizi tüp bebeğe yönlendiririm dedi.Şuan bende bir sorun yok o yüzden tedaviye ara verdik beklemedeyiz
selam kıs arada öel oluyo sesizleşiveriyo napalım ama en guzel topik bizim topikBugun buralar sessiz kimsecikler yok![]()
osetyacım topikteki mesajlar silindi..
kendisine de gereken uyarı yapıldı..